בית פורומים בחדרי חרדים

מופע לייצאנעס בתשעה באב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/7/2026 07:58 לינק ישיר 
מופע לייצאנעס בתשעה באב

אני והחבר'ה אשר  עמדי פרצו בצחוק רועם ומתגלגל לראות ולשמוע את אלפי חסידי גור בראשות הוד כבוד קדושת האדמו"ר שליט"א שרים בקול ניחר מול כלא 10 "בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים" וגעו כל העם בצחוק גדול אדיר וחזק, וכמעט שנתפקע בטנם מצחוק. ואין במקלדת מספיק חחחחחחחחחחחחחחח לבטא את הצחוק שתפס אותנו ואת כל העם היושב בציון ומחוצה לה.

ועל זה אומר הנביא "אותי עזבו ואת תורתי לא שמרו", אבל לעשות צחוק מהציבור זה כן, ועוד איך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2026 12:24 לינק ישיר 

אותי זה לא מצחיק אלא מדהים ומכאיב.
כי השירה היתה בהחלט אותטנטית.
מדהים לראות איך השמאל השליט באמצעות הבג"ץ , הצליח להפוך אפי' את האגף המתון ביותר במיין סטרים החרדי לסוג של נטורי קרתא , המזדהה ושר את ההמנון שלהם.
זה מעורר מחשבות על השינוי העצום שנגרם כאן ביחסו של הציבור החרדי המתון למדינה ולמוסדותיה.

ולהעמיד דברים על דיוקם: השירה הזאת לא הייתה מול הכלא במעמד הגדול שבהשתתפות האדמו"ר מגור, אלא מול ביתה של היוהמ"ש בת"א במסגרת של כמה מאות מפגינים שהפגינו שם.

תוקן על ידי חכלילי ב- 21/07/2026 12:26:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2026 12:28 לינק ישיר 

אותי זה לא מצחיק אלא מדהים ומכאיב.
השירה היתה בהחלט אותטנטית.
מדהים לראות איך השמאל השליט באמצעות הבג"ץ , הצליח להפוך אפי' את האגף המתון ביותר במיין סטרים החרדי לסוג של נטורי קרתא , המזדהה ושר את ההמנון שלהם.
זה מעורר מחשבות על השינוי העצום שנגרם כאן ביחסו של הציבור החרדי המתון למדינה ולמוסדותיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2026 12:30 לינק ישיר 

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2026 13:13 לינק ישיר 

כעת מתברר שכל השנים שהשמיצו את הירושלמים על שמפגינים בכלל ובאלימות בפרט , טוב עשו רק כי הם חכמים מכל הפוילישע חכמים בעיני עצמם שזה מקרוב באו, ולהם לקח עשרות שנים להגיע למסקנה מה שהקנאים ידעו והבינו מהרגע הראשון. 
ברוכים הבאים והמצטרפים למועדון המפגינים והאלימים בליווי שירה אדירה של ניגונו של ר' עמרם בלוי זצל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2026 14:32 לינק ישיר 

רק תזכרו שהתגובות כאן  הם "בחדרי חרדים"  וממש לא מפתיע וממש ככה מתייחסים . זה לא מהיום ולא מאתמול ולכן של להם כל כך "הרבה" מגיבים וקוראים ויותר מכך חידושים .שבועות יכול להות האתר עם אותן כותרות ואותם מגיבים. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מופע לייצאנעס בתשעה באב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext