|
|
| נשלח ב-13/8/2026 08:01 |
|
| |
מה הסיפור על ''ההעלמות'' בוינה?
משהו נראה מוזר, לא פלילי לא לאומני. אבל הצבא והשב''כ עוסקים בחיפושים. ומנין שזה לא פלילי או לאומני?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2026 17:59 |
|
| |
לא מדובר באירוע פלילי?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2026 21:53 |
|
| |
אין לי מושג מה הסיפור בפרשה המסתורית והמעניינת הזו. העובדה שהוצא צו א"פ ושגם אמ"ן מעורב בחקירה, מצביעה שהפרשה טומנת בחובה סכנות גדולות.
אותי עניין הנוסח שהבנק הוציא לבורסה ולמשקיעים:
"בהמשך לידיעות ולפרסומים בתקשורת בימים האחרונים, מודיע הבנק כי מבדיקות מקיפות שנערכו על ידו, לא נמצא כל חשש למעילה, לאי-סדרים או לפגיעה בכספי הבנק ובכספי לקוחותיו"
הניסוח הזה שתוכנן בקפידה נועד להגן על הבנק מבחינה משפטית. הוא בעצם נותן תמונת מצב זמנית שהמצב טוב ויציב כעת, אך אין לראות בכך התחייבות או ערבות שהוא יישאר כזה גם בעתיד. זה נקרא כ"ת. הבנק משתמש בשפה משפטית מדוייקת כדי שלא יוכלו לתבוע אותו בעתיד אם הדברים ישתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2026 00:18 |
|
| |
משהו אחד לא ברור לי ופלא שאף אחד לא שואל את זה. אם אין חשד לפלילים או לארוע פחע והבנק אומר שלא היתה שום משיכת כספים לא חוקית, באיזו זכות גופי הבטחון ממשיכים לחפש אותן? מדובר ב 2 נשים בוגרות שהחליטו כנראה לפתוח בחיים חדשים אי שם, מי שמכם לפגוע בפרטיותן ולהתערב? ערך המציצנות גובר על ערך כבוד האדם וחירותו?! לא מדובר בקטינות ועם כל הכבוד לבני המשפחה הן לא חייבות להם כלום וזכותן להיעלם בלי לומר שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2026 05:38 |
|
| |
יש כמובן חשש לחייהן, למרות שלא ידוע על פלילי או פחע. לא כל מה שלא ידוע - לא קיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2026 11:57 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | משהו אחד לא ברור לי ופלא שאף אחד לא שואל את זה. אם אין חשד לפלילים או לארוע פחע והבנק אומר שלא היתה שום משיכת כספים לא חוקית, באיזו זכות גופי הבטחון ממשיכים לחפש אותן? מדובר ב 2 נשים בוגרות שהחליטו כנראה לפתוח בחיים חדשים אי שם, מי שמכם לפגוע בפרטיותן ולהתערב? ערך המציצנות גובר על ערך כבוד האדם וחירותו?! לא מדובר בקטינות ועם כל הכבוד לבני המשפחה הן לא חייבות להם כלום וזכותן להיעלם בלי לומר שלום. |
|
כתבת "שהחליטו כנראה" גם אתה וגם גופי הבטחון לא בטוחים
ברגע שהם ישלחו הודעה מוקלטת או מוסרטת, שיהיה ברור שמגיעה מרצונם החופשי
שהם מבקשים שלא יפריעו להם ולא יחפשו אחריהן
ברור, שבאותו רגע כולם יאנחו לרווחה והחיפושים יעצרו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2026 12:40 |
|
| |
הסיפור הוא כרגיל, שילוב של רכילות ולשון הרע שפורחים כשאף אחד לא יודע כלום.
אני מניח שכולנו נדע יותר עוד כמה ימים או שבועות אבל עד אז כל היכנעס ימציאו המצאות ויספרו הרבה לשון הרע.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2026 21:03 |
|
| |
מקןוה שכעת לאחר שאותרו הרכלנים יניחו להן ולפרטיותן
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2026 22:47 |
|
| |
אתה קונה את הסיפור כפי שפורסם? אני לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2026 22:53 |
|
| |
לא קונה מהתשקורת כלום, ועדיין, זכותו של כל אדם בוגר לעשות את החלטותיו בפרטיות בלי שחצי מדינה תנסה לאתר אותו ולנבור לו בהיסטוריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2026 23:29 |
|
| |
מאחר שלא היּיתה עילה לעצור אותן, הן הורשו להמשיך בדרכן. חבל שנהגו בטיפשות כשלא עידכנו את בני משפחתן ויצרו בהלה מיותרת.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|