|
|
| נשלח ב-2/7/2004 02:01 |
|
| |
פעילי מהדרין אוטובוס מפוצץ עד אפס מקום
עכשיו אני חוזר
ואני מאוד מאוד נזעם על אויבער חכמים שלנו בעיר שכל היום בראש שלהם זה המהדרין שהגברים ישבו פה ושם ומה שהם בעצמם צריכים לדאוג הם לא דואגים הרב פקשר (בויזניץ) מחתן בן בבני-ברק תעדכנו את "אגד פלוס" אולי "אגד מינוס" שיתגברו את אטובוסים בחזרה האוטובוס אחרון אפילו סיכה לא היו יכולים להכניס, ואיפה הממונה לתלונות הציבור הגרוסברד הזה שצריכים אותו לכל הרוחות וכבר מיצה את תפקידו עם קבלתו לנציג תלונות הציבור,
אני יוצא בקריאה מכאן לחברת "אגד פלוס" לרן ביטון ולנציגנו בתלונות שלא משיגים אותו, להוסיף לאלתר קבוע עוד אוטובוס בשעה 24:00 מבני-ברק לאלעד או כמו ש"ביתר תור" ז"ל הפעילה בתקופת החתונות בשעה 24:20 המצב הוא בלתי נסבל כל יום האטובוס האחרון מפוצצצצצץ מה יהיה כאן איפה השירות ???????????????? המבטח, מזה ששותים קפה ועוגה אצל ראש המועצה לא יצא שום תועלת לכלל הציבור
בצער רב
הנפגע
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2004 02:34 |
|
| |
קח עוד תלונה לטיפולך, מקרה חוזר על עצמו קו 280 מאלעד לבני-ברק בשעה 13:00 גם אותו הדבר מפוצצצצצץ ומה מדאיג אותם ה"אויבער חכמים" שהנשים יעמדו מאחורה עד כדי כך שכפו על הנהג לעצור בראש העין כדי שכל הנשים יעברו מהדלת האחורי לסוף,
למה באגד פלוס אף אחד לא יוצא לשטח לבדוק את המצב הצפיפות בקווים
אני לא נגד מהדרין אבל תעבדו עם קצת ראש
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2004 00:00 |
|
| |
לא ברור לי מדוע קו 280 עושה את הסיבוב הזה דרך מורשה,
אפשר ליסוע על כביש מכבית עד רחוב זרובבל פ"ת ולהתחבר לרחוב בגין עד זבוטינסקי שם יש נתיב תחבורה ציבורית.
לא יקצר את זמן הנסיעה?
הרי בעתיד כשהכביש יהיה פתוח לכל אורכו יסעו משם עד קרית אונו אז מה פשר הסיבוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2004 00:54 |
|
| |
פשר הסיבוב הזה טמון בזה
וכדי שח"ו לא יעבור בפ"ת ויעלו לאוטובוס הנערי ונערות השוליים, ופעילי המהדרין בשיתוף וועדת התחבולה ובהוראת המרא דאתרא הגרש"ז דואגים בכלל לדכות את הקווים לפ"ת כדי לשפר את הדימוי של העיר,
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|