באתי לבדוק ולהתרשם אני עומד לקנות דירה כיום אני מתגורר בבית שמש. על פניו המקום שלכם נראה די טוב, אבל אם מה שקורה כאן בפורום זה השתקפות אמיתית של המצב בעיר שלכם, גם אם תשלמו לי אני לא מתקרב אפי' לחנות פלאפל הקרובה לתחנת דלק המובילה לעיר שלכם.
גועל נפשששששששששששש
כך מדברים חרדים????????
אתם לא מתביישים?????? הספקתי לקרוא כמה מאמרותיו של מרנן ורבנן חחחח איזה מרנן ואיזה רבנן בשינוי אוהבים חבר'ה כמוהו, ואני האמינו לי לא נמנה על מחנה החניוקים כהגדרתו.
אם זה מה שהולך אצלכם תברחו מהר משם. אני לא חושב שילדים משם יגדלו לאהוב את התורה עם כל הכבוד לעיר שלכם אם זו השנאה התהומית לכל בן תורה, עדיף כבר לחיות בצפון ת"א ולגדל ילדים במאורת כלבים מאשר להיות עם הגועל נפש המרוכז הזה.
ע"ז נאמר מי יתן לי ת"ח ואנשכנו כחמור.
אני מאוד מקווה שהמרנן והרבנן הזה הוא משהו נדיר בנוף של אלעד אחרת את מגילת איכה יש לקרוא ולחשוב על אלעד ג"כ.
קבלו את מה שאמרתי כמוסר ותנסו להבין אותי אני ממש לא מעירכם ואין לי שום דבר עם מישהו שם. כבן אדם מבחוץ זה נראה רע, רע מאוד.
-----------------------------
עדכן, החדשות החמות ישירות מהמקוה.
הלו כאן מודיעין?? לא, כאן סקופים ופרשנות.
נשלח ב-25/7/2004 14:44
מה????
פתחו פלאפל בעינת ????
נשלח ב-25/7/2004 15:00
רוצא עיר חרדית אמיתית?בא למודעין עילית.
אלעד מלאה במזרוחניקים וש"סנקים
נשלח ב-25/7/2004 15:04
מעניין,
דוקא תמיד, אומרים לי שאני 'נראה טוב'...
נשלח ב-25/7/2004 15:05
אל תשמע לו.
עוד חרדים מסוגו של הלשעבר - ואבדנו....
תישאר בתל אביב - גם שם אפשר להיות יהודי טוב
נשלח ב-25/7/2004 15:09
לשעברניק!
זה נראה שאתה נורא מתגעגע לאלעד,
גמרת לספור את חובשי הפאה באלעד, תתחיל לספור אותן
במודיעין עילית, יש הרבה יותר מאלעד, כל נשות השסניקים
של אלעד הרי לא חובשות פאה, ובמודיעין עילית לדעתי רובם
ככולם אשכנזים שנשותיהם חובשות פאות ועוד איזה פאות..
נשלח ב-25/7/2004 15:38
מקווה
אל תתקרב לעיר הזאת שאפילו המרנן ורבנן שם שונאים בני תורה
קבל את התנצלותי על תגובתי הבוטה שנכתבה בעידנא דריתחא.
נשלח ב-25/7/2004 20:09
וכי למה אנו זקוקים לאנשים מבחוץ,קרי:ק.ספר,בית-שמש שיילעגו בפורום "שלנו" יש לנו מספיק מלעגים משלנו באלעד.לאן נעלמו כולם?מחפשים כסא אצל ר' צביקה הרבסט או שותפות אצל זה או אצל ההוא?לאן נעלמתם והשארתם את העיר בידיים זרות וזדוניות?
נשלח ב-26/7/2004 01:37
מרנן אין לי מה להוסיף יותר ממה שאתה בעצמך כתבת, ראויים הדברים למי שאמרן.