בפגישה שהתקימה בין הרב לבין צביקה כהן סוכמו המטרות הבאות לביצוע אחרי הבחירות:
א. אין מקום לציבור שאינו תורני באלעד ולכן צביקה יפעל להוציא ציבור זה מאלעד ( כל מי שיש לו טלווזיה ו/או אינטרנט - מזרוחניקים ..) - אז אם אתם רוצים להישאר באלעד תוציאו מכשרים אלו מביתכם.
ב. צביקה יפעל להורדת מחירי הדירות באלעד - אין סיבה שמחיר דירה במודעין עלית תהיה גבוהה ממחיר דירה באלעד.
יש להוריד את מחירי הדירות כך שכל אברך יעדיף ויוכל לקנות דירה באלעד ולא בקריית ספר.
ג. לא יאושרו בשום פנים ואופן פרויקטים לציבור ד"ל, חוזרים בתשובה וכדו' לכל הפרויקטים החדשים תהיה ועדת קבלה.
ד. התנאים לאברכים ישתפרו פלאים, פטור מתשום ארנונה, כאשר אברך לא יצטרך להגיע למועצה לקבל פטור זה. הפטור יהיה כולל לכל התשלומים הנילווים כגון שפ"ע שמירה וכדו'
ה. נשות אברכים יוכלו לנהל עסקים מהבית ללא צורך בתשלום ארנונה נוסף.
ו. תור מיוחד לאברכים או לנשותיהם בדואר וקופות חולים וכדו'.
בקיצור סוף סוף יתנו לאברכים תנאים וכבוד כך שיוכלו ללמוד ללא דאגות.
נשלח ב-1/8/2004 10:28
בוא הנה אתה דפוק??????????????????????
נשלח ב-1/8/2004 10:48
אען לצביקה כהן כל אפשרות לחסום את הד"ל כמו שקריספל לא יכל למנוע מהאשכנזים לבוא לאלעד.
מה שצביקה כהן כן יכול לעשות, לאשר הרבה דירות של שלושה חדרים ופחות דירות גדולות מהלך שיוזיל את השלושה חדרים. תהליך הזהב באופן טבעי יגביר את משיכתם של החרדים מול הדלים והמודרנים.
נשלח ב-1/8/2004 10:58
קריספל לא רצה למנוע מד"ל להגיע לעיר - ולכן הוא עף.
צביקה יכל וגם יכול - בישיבת המועצה הראשונה תתקבל החלטה כי דרושה ועדת קבלה עבור כל משתכן חדש שיבוא לגור באלעד. כל מי שלא יקבל אישור מרב מוסכם לא יוכל לבא.
בנוסף אנו נכניס את הפרוירטים הלא רצויים (שלהם) לביוקרטיה אין סופית כך שלקבלנים שלהם לא ישתלם לבנות באלעד.
ברגע שלא יהיה ביקוש לקרקעות באלעד, מחירי הדירות יוזלו בצורה משמעותית - ואז אברכים יוכלו לקנות באלעד. אנו נגיע לזה שב"ה דירת 4 חדרית תעלה כ- 90 אלף דולאר.
נשלח ב-1/8/2004 11:01
תחשבו על אחיכם האברכים ועל עצמכם.
דירת 4 חדרים 90 אלף דולאר.
פטור מלא מארנונה.
נשות אברכים יוכלו לנהל עסקים מבתיהם ללא צורך בתשלום ארנונה.
תנאים טובים בישיבות.
איזה אברך טוב לא ירוץ לאלעד. אנו לא נקבל כל אברך.
כך נהפוך את אלעד מעיר הפשע לעיר של תורה!
נשלח ב-1/8/2004 13:08
* חוכמה בחוץ תעמוד...
"תשקיף" אלעד
ראש השנה תשס"ו: עצרת המונית מול "ביה"נ נוסח- ספרד" לגירוש מיידי של הפושעים (בעלי האינטרנט ה' ישמרנו מהם ומהמינם).
הרב גרוסמן מקים צוות יום הדין בראשותו של הרב פכטר שלזינגר.
סוכות תשס"ו: שריפות ענקיות של סוכות שלא ע"פ שיטת החזו"א.
חנוכה תשס"ו: אולטימטום לד"ל למכור את דירותיהם עד פסח.
פסח תשס"ו: הורדת הארנונה, מיסים, נפתחו 300 חנויות חדשות בבתי מגורים (במחירים ללא תחרות).
ל"ג בעומר: ב 200 מדורות ברחבי העיר נשרפו בתיהם של בעלי האינטרנט ה' ישמרנו מהם ומהמינם.
בהמשך....
מחירי הדירות 50.000 $
תושבי ראש העין חוזרים בהמוניהם לקנות באלעד.
קריאה קדושה להצלת בנות אלעד שלא להסתובב ברבי יהודה הנשיא ובן זכאי.
סוף סוף נבנה בית הכנסת הגדול של המרא דאתרא בכיכר הסנהדרין ז"ל.
הסתיימה ללא תוצאות פגישת עובדי המועצה על סיום השביתה בת השלושה חודשים.
שלושה ילדים מתו כתוצאה מהזבל ברחובות.
המרא דאתרא מכנס יום צום ותענית לביטול הגזירות.
בהוראת המרא דאתרה יוצאים למגבית חירום להצלת העיר.
הם דופקים אצלי בדלת לבקש הוראת קבע, אני אומר להם שאני "מהמינם" אז הם אומרים שהמרא דאתרה אמר שאם אני יתן ח"י כפול 20 אני יזכה לראות ניסים גלויים.
כמובן תרמתי...
נשלח ב-1/8/2004 13:29
לשעברניק כשאני קורא את התגובות שלך בא לי להקיא אתה כזה מנוול וצבוע..
תרא מה אתה כותב בסעיף א.
א. אין מקום לציבור שאינו תורני באלעד ולכן צביקה יפעל להוציא ציבור זה מאלעד ( כל מי שיש לו טלווזיה ו/או אינטרנט - מזרוחניקים ..) - אז אם אתם רוצים להישאר באלעד תוציאו מכשרים אלו מביתכם.
אין מקום לאינטרנט באלעד הרי אינטרנט זה כזה דבר גרוע שכל הודעה שלך אתה מזכיר את זה אז בבקשה תסביר לחברי הפורום בשביל מה יש לך אינטרנט וגם תגלה לנו איפה אתה גולש אני חושב שזה מאוד יענין את חברה הפורום פגע רע שכמותך
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
נשלח ב-1/8/2004 13:32
פשוט אל תענה לטינופת,
אם לא יגיבו למאוס הזה, הוא יתנדף.
נשלח ב-1/8/2004 13:36
הרבי מאלעד: עד פסח תשס"ו - הכל נכון ומשם הסיפור משתנה.
מחירי הדירות יורדים, אברכים באים לאלעד וקונים דירות בזול, אלעד מתמלאת בתלמדי חכמים והופכת לעיר של תורה!
מודל אלעד מאומץ לערים אחרות. ואז לכל המדינה וכך יבוא ב"ה המשיח!
מה רע בכך? מה עדיף הפריצות של הולווזיה והאינטרנט כל היום?
לגבי השאלה מה אני עושה באינטרנט!
זאת הפעם הראשונה בחיי שאני גולש וזה לשם מצווה - להציל את אלעד. אחרי הבחירות אני ב"ה לא גולש יותר אלה אם שוב אקבל הנחיה מהרב. כמובן שאיני גולש מהבית - במודעית עלית - אין אינטרנט בבתים.
נשלח ב-1/8/2004 13:40
לשעבר,
חשוב מאוד מאוד !
חובה להדפיס את מה שכתבת ולחלק בעיר מייד !!
חובה קדושה שכל הציבור ידעו ויפעלו בהתאם.
נשלח ב-1/8/2004 13:56
לשעברניק אני חושב שזה מעשה מאוד חמור לשקר בשם הרב בטח אתה גולש מהכלל כמו שראינו שאתה כותב את אחד מההודעות שלך ב11:30 באמצע סדר א נו בטח הרב אמר
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
נשלח ב-1/8/2004 15:39
רב הפרויקט!
"לא תגורו מפני איש.."
אתה יכול לפרסם מה שאתה רוצה 90% מהציבור רוצה את אלעד עיר חרדית וזה מה שהיה אחרי הבחירות. מי שלא טוב לו עם זה מוזמן לארוז את המזוודות וללללללללללללכת...
זאת התוכנית שמקובלת על גדולי הדור. והיא פשוטה - כשיש תלמדי חכמים - > אין מחלוקות -> יש שלום -> ואז טוב לחיות באלעד.
נשלח ב-1/8/2004 15:43
חוץ מזה זה בדיוק מה שאנחנו מפרסמים בעיתונים. ובעלונים אולי בצורה קצת יותר מעודנת(תקראו שוב). אז אל תגידו אחרי הבחירות שלא עשינו מה שהבטחנו.
נשלח ב-1/8/2004 15:44
לשעבר,
אתה מגעיל אותנו !
אנחנו לא מוכנים שתכתוב פה תגובות בסגנון נאצי !
תתנצל או תסתלק !
נשלח ב-1/8/2004 16:10
שאתם עונים לדיביל הזה "לשעבר" אתם סה"כ עושים לו טוב על הנשמה
אפשר לחשוב שהעיר שייכת לרב גרוסמן או לצביקה כהן
את הגודל של הדירות הקבלנים קובעים לפי היצע וביקוש.
והנחות בארנונה קובע השר פורז.
אז צביקה והרב יכולים לצאת בריקוד הורה ביחד עם שלזינגר וברינשטיין
ובזה לסיים את חלקם.
ואל תשכחו שהשר פורז ישמח למנות ועדה קרואה באלעד,
במיוחד עם יפנו אליו חלק מהתושבים ויבקשו ממנו את זה
אז תעשו טובה לעצמכם ואל תתיחסו לחולה נפש הזה
בהתחלה הוא היה רסנרוביץ ונחסם אבל כנראה שמנהלי הפורום מעדיפים לכתוב בחדרי חרדים ולא לראות מה קורה פה בפורום ולכן הוא מרשה לעצמו להשתולל
נשלח ב-1/8/2004 16:19
כן!
הרב, וצביקה כהן הם ינהלו את העיר אחרי הבחירות.
וכולכם יודעים זאת.
אני לא מבין מדוע אתם מתרגשים יותר מידי? מה לא ידעתם שאלעד היא עיר חרדית? מה אתם רוצים שהיא תתנהל כמו עיר ד"ל מלאה בפושעים?
הרי חז"ל אמרו והבור ריק אין בו מים - אין בו מים אז יש בו נחשים ועקרבים, כשיש בעיר ריקנות ואין תלמדי חכמים אזי יש פושעים - כשאחרי הבחירות ב"ה יבואו תלמדי חכמים שמרבים שלום בעולם- לא יהיו פושעים - פשוט וקל. אז מה הבעיה?