קריספל מכנס היום בשעה 19:00 בערב מסיבת עיתונאים.
כל המפלגות במתח מה יודיע היום, האם זה קשור לעתירה?
קריספל ממלא את פיו מים ולא אומר דבר.
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
נשלח ב-22/8/2004 16:24
שתי אפשרויות. או שהוא מודיע שהגיש היום עתירה או שהוא פורש. אין אופציה אחרת.
נשלח ב-22/8/2004 16:27
פרישה
נשלח ב-22/8/2004 16:31
אם הוא פורש זה אומר רשימה משותפת מלכא-יושר. נפתלות דרכי הפוליטיקה. האם שם טוב יפרוש ויושר תחזור לקדמת הבמה?
נשלח ב-22/8/2004 16:35
לפי מה ששמעתי עכשיו מאחד מהמקורבים
הוא הולך לספר על העתירה שהוא הגיש היום נגד המעומדות של צביקה כהן
הוא חייב ליצור אפקט שכל הציבור הספרדי באלעד ישמע
והוא מצפה שלבוחר הספרדי הממוצע יהיה אלטנטיבה להצביע לספרדי
או לקירזון "האשכנזי"
תוקן על ידי - yossi28 - 22/08/2004 16:39:48
נשלח ב-22/8/2004 16:38
עוד 2:20 שעות. נחיה ונראה.
נשלח ב-22/8/2004 20:28
קריספל יושב כבר שעה... ומסביר את צדקת הגשת העתירה...
נשלח ב-22/8/2004 20:45
מסיבת העיתונאים הסתיימה לפני מס' דקות.
קריספל הורה לאנשיו להקפיד על הכנסת עיתונאים בלבד לאולם שבו נערכה מסיבת העיתונאים.
מטהו של צבקה כהן כמרקחה, עשרות מתושבי העיר מתגודדים ברדיוס המטה שברח' בן זכאי וכוססים את ציפורניהם בציפיה דרוכה לעידכון ממסיבת העיתונאים, המתח ניכר על פני אנשי מטהו של כהן חרף נסיונותיהם הנואשים להסתיר זאת באמצעות שירת "עוצו עצה"...
מקורות יודעי דבר מדווחים כי צביקה כהן עלה בדחיפות לביתו של הרב עובדיה וביקשו שיורה לקריספל למשוך לאלתר את העתירה, הרב עובדיה, עד לרגע זה, עדיין לא נענה לבקשה...
כמו"כ מתעתד צביקה כהן להיפגש עם הגריא"ל שטיינמן ביום-יומיים הקרובים ולעדכנו בדבר העתירה, שכל מטרתה לטענתו "טירפוד השלום בעיר".
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 22/08/2004 20:49:12
נשלח ב-22/8/2004 20:49
רביייייתי................
מה למעשה ??????
אני במתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
סתם, זה מענין ת'סבתא שלי.
נשלח ב-22/8/2004 20:53
כבוד הרב צביקה כהן!
הרבנים, לא יעזרו לך ללכת כנגד חוקי מדינת ישראל, לא הפעם!
אני משוכנע שאת קריספל לא תוכל לשכנע בעזרת "הסברים" כמו ששיכנעת את ליאור לב (העותר המקורי) לא להגיש את העתירה.
בהזדמנות זו, אני מחזק את ידיו של ראש המועצה הנוכחי, שעשה צעד חכם מאוד בשבילו, ובעיקר- בשביל אלעד.
צדק לכל!
נשלח ב-22/8/2004 20:53
העיתונאים שהשתתפו:
אלון טיברגר - קוראים אלעד
אלי בן חיים - שבוע טוב אלעד
אבי רוזן - קול העיר
דוד סולומון- מפתח העיר
לא ידוע - ידיעות
לא ידוע - מעריב
פרטים נוספים בקרוב.......
נשלח ב-22/8/2004 20:59
הקייס המשפטי העומד בבסיס העתירה היא הטענה כי צביקה כהן לא העביר מעשית את מקום מגוריו לאלעד.
אלעד, לטענת העותרים שימשה עבורו כתחנת מנוחה בדרך שבין אתר הפסולת התעשייתית ברמת חובב לטבריה...
ולראיה, עובדת השארת כתובתה של אשתו בטבריה, מקום מגוריה האמיתי של משפ' כהן הטבריינית.
גורמים במטהו של כהן, שבמשך כל הבוקר סברו לתומם כי קריספל עומד לשלוף במסיבת העיתונאים "שפן משפטי" שישנה את פני המערכה, נשמו לרווחה לאחר ששמעו על פרטי עתירתו של קריספל כפי שהציגה במסיבת העיתונאים, מסתבר, אומרים המקורבים, כי אין בדברי קריספל כל חדש, לדבריהם, במצב הדברים הנוכחי ידחה ביהמ"ש את העתירה על הסף שכן ההוכחות לנוכחותו הקבועה של כהן באלעד מוצקות.
נשלח ב-22/8/2004 21:01
טוב מאוד,
שצוריק יעשה כמה שיותר מעשים שיוכיחו שרצונו האמיתי הוא להיות ראש המועצה, ואז שיזרקו אותו מכל המדרגות, שלא יגיד בכלל לא רציתי...
נשלח ב-22/8/2004 21:14
אני לא מאמין שאתם באמת חושבים שדחיית העתירה זה דבר טוב..
אנחנו מחפשים את הטוב בשביל אלעד, ולא את הרע בשביל צוריאל קריספל!
וחוץ מזה שלקריספל אין סיכוי, גם אם העתירה תתקבל וגם אם לא- והוא יודע את זה טוב מאוד.
כי הרי בסופו של דבר, בעיר המושחתת שלנו המילה של הרבנים תקבע- והם בקריספל לא יתמכו, בעיקר אחרי העתירה שיצאה נגד צביקה כהן ובכך גם נגד הרבנים...
צדק לכל!
נשלח ב-22/8/2004 21:17
ברגעים אלו מסתובבת שיירת צביקה כהן...
כ 20 מכוניות ועליהם שלטים של צביקה כהן צופרים ומצפצפים...
נשלח ב-22/8/2004 21:17
יש קייס אין קייס זה בית המשפט יחליט
מה שבטוח זה כמה עובדות שיש להם תעוד
הילדים של צביקה כהן לומדים בטבריה
אישתו של צביקה כהן העבירה לפני תקופה קצרה את הכתובת שלה
בכתובת המגורים של צביקה כהן בחצי שנה האחרונה לא היה חשבון מים רק של כמה שקלים דבר המוכיח אי מגורים בדירה
(אגב חשבון מים מהווה אסמכתא משפטית לקבלת הנחה מארנונה לחצי שנה במקרה שהדירה עמדה ריקה)