| נשלח ב-22/8/2004 17:11 |
|
| |
הוגשה העתירה חסרת הסיכוי נגד צביקה כהן
צוריאל קריספל עצמו הוא העותר, כנסיון הצלה של הרגע האחרון. גורמים משפטיים שעיינו בעתירה מציינים כי היא חסרת סיכוי.
היום בערב קריספל במסיבת עיתונאים ינסה להסביר את צעדו האחרון ביאושו בקרב על ראשות המועצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 17:15 |
|
| |
מי יהיה הראשון שיביא את כתב העתירה לכאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 17:33 |
|
| |
לא הורשיתי להביא את העתק העתירה לכאן.
מעיון בה, למרות שנערכה בצורה טובה ומקצועית, צביקה כהן, יכול לישון רגוע בלילה.
חבר'ה, לילה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 17:45 |
|
| |
בסדר ... 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 18:14 |
|
| |
לפי הלחץ במטה של צביקה כהן לא נראה לי שמישהו ישן שם בשקט הלילה.
רק טיפש יזלזל בבתי משפט, אתה יודע איך אתה נכנס ולא יודע איך אתה יוצא, ולא תמיד הצודק מנצח.
ימים יגידו...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 18:28 |
|
| |
לידיעתכם,
העתירה הייתה אמורה להיות מוגשת ע"י עו"ד אחר שהיה אמור להגיש אותה בשליחות קבוצה שקריספל היה אחד מאנשיה.
אותה קבוצה הוקמה בכלל ע"י מישהו אחר ולא ע"י קריספל.
אולם, אותו אחד שבכלל עלה על הטעות (לכאורה) שעשה צביקה כהן, 'שוכנע' ע"י צביקה כהן שלא להגיש את העתירה.
אתם יכולים להבין לבד שהשכנוע לא היה רק בעזרת הסברים.
אלה שקריספל כנראה החליט להגיש לבד את העתירה (כנראה, את האישור הסופי נקבל בעוד קצת יותר מחצי שעה, ומי שאומר לכם שהוא יודע מה קריספל הולך להגיד - משקר, קריספל לא פותח את הפה מהבוקר, וכל מי ששואל נענה בתשובה - בא למסיבת העיתונאים ותקבל תשובה).
ושלא יספרו לכם סיפורים כאילו אין מאחורי העתירה כלום, כי כל מי שמכיר את האנשים 'למעלה' בש"ס\דגל, יכול לספר לכם שהם ממש ממש לא רגועים מהעתירה.
מאחר ואין לי את נוסח העתירה, אני לא יכול אפילו לנחש מה יהיה בסופה, אבל, אני יודע בוודאות שזה מאוד מלחיץ את ה'בכירים'.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 19:27 |
|
| |
קירזון יכול להתחיל לתפור חליפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 19:31 |
|
| |
מסיבת העיתונאים התחילה לפני דקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2004 20:46 |
|
| |
בואו נקווה שאחת ולתמיד הצדק יצא לאור.
המהלך הזה של ש"ס, הבחירה של ש"ס למועמד, הייתה, לא חוקית.
ואני מקווה שש"ס מכירה במדינת ישראל ובחוקים שלה, כי אם לא- צביקה כהן לא יתמודד בבחירות הקרובות ובכך תירשם ירידה משמעותית במספר הבוחרים- מהלך שיסייע רבות ליריביו- ובראשם שמואל עמרוסי.
בית המשפט- "בידך הדבר".
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2004 00:39 |
|
| |
מעיון מעמיק בעתירה עולה התמונה הבאה:
קריספל סומך יתידותיו על שלושה גורמים:
1. אשתו של צביקה כהן (ו11 ילדיו) לא העבירה כתובתה לאלעד ונשארה רשומה ברח' הדס בטבריה. יתירה מכך היא נותרה מנהלת בית הספר בית יעקב בטבריה.
2. צביקה עצמו עבר שני דירות באלעד כשאחת מהם היתה דירתו של הרב אליעזר בן דוד, והשניה שימשה בתור מטה הסברה של צביקה כהן.
3. מעורבותו של צביקה כהן בבחירות בטבריטה תוך כדי העברת כתובתו פעמיים מטבריה לאלעד וממנה חזרה, כך שעולה ש"הוא פוליטקאי מקצועי המנסה מזלו ממקום למקום" לשון העתירה.
קריספל מצרף לעתירה מספר ראיות עובדתיות תשיתיות כדלהלן:
1. טפסי רישום אוכלוסין של כל רישומי העברת הכתובת.
2. רישום מד המים של דירתו באלעד שלא היתה כלל בשימוש.
3. טפסי רישום ילדיו במוסדות בטבריה ולא באלעד.
4. רשימה ארוכה של תקידמים משפטיים של פסילת מומעדים על סמך ראיות כאלו ואחרות מכל רחבי הארץ (אגב, בעיקרן ביישובים ערביים, נקודה למחשבה!).
לדעתי הסיכויים הם חמישים על חמישים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2004 11:51 |
|
| |
טענה נוספת היא, שכהן העביר את כתובתו לדירה בת שני חדרים !
איך בדיוק נכנסת משפחה בת 13 נפשות לדירה כזו ?
לכהן פתרונים.
תוקן על ידי - רב_הפרויקט - 23/08/2004 12:02:12
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2004 15:23 |
|
| |
לומזה, איזה תירוץ יש לך עכשיו? למה אתה לא מביא את העתירה? הרי היא כבר פורסמה ברבים!
|
|
|
|
|