שלום רב, כידוע לכם תעבורת הנתונים וכתיבת ההודעות בפורום הזה עלתה לאחרונה בעקבות הבחירות בעשרות מונים. לא תמיד ההנהלה יכולה לפקח על כל הודעה ועל כל אות שנכתבת בפורום ולכן, אני פותח את האשכול הזה בכדי שכל אחד שיש לו תלונה על משהו שנכתב בפורום יכתוב כאן באשכול זה בתוספת לינק ואת מספר ההודעה בעמוד הבעייתי.
בתחילת הדרך, היו לי ספיקות ותהיות (ואף תקפתי אותך בגין כך בשעתו), באשר ל"יד החזקה" שנקטת ונראתה לי אז כחיקוי של "הצנזור" דוד10 מיודענו...
אך בסופו של דבר, במרבית המקרים, הצלחת להפתיע אותי בשיקול דעתך הענייני והשקול.
עד עתה, הוכחת את עצמך ובגדול.
כה לחי.
נשלח ב-31/8/2004 20:22
איש פארק, התמונות נמחקו.
מרנן, חן חן. ותודה רבה...
תוקן על ידי - צורםדוידוב - 31/08/2004 20:25:45
נשלח ב-31/8/2004 20:28
צורםדוידוו. תסביר לי בבקשה מה השנאה שלכם נגד חלק מהרבנים בעיר. למה אם אני מגן כאן על ראש הכולל הגאון האדיר הרב בן דוד מפני כל מיני יוסיאים וצ'יקואים שונאי תלמידי חכמים מוחקים לי את ההודעות והתגובות?
לא הייתי מתלונן סתם ככה כי אני לא טיפוס קוטר אבל יפה שאתה מעצמך מציע ברוח טובה שכל אחד יפרוק את מה שיש לו אז זאת הטענה שלי.
נשלח ב-31/8/2004 20:30
צורם רעיון מעולה
הרעיון יהיה יותר מוצלח עם תהפוך את האשכול , לקבוע .
שלא נצטרך לחפש אותו כל פעם
נשלח ב-31/8/2004 20:36
לוחם_חופש, שלחתי לשאול את משפחת בן דוד אם הם מרוצים מכל מה שכותבים עליהם כאן והתשובה היתה ל-א!
אז אם אתה אוהב את הרב בן דוד אל תמשיך לכתוב עליו ועל משפחתו, ואם תכתוב הדברים ימחקו ע"פ בקשתם.
yossi28, האשכול יהפך בהמשך לעוגן.
נשלח ב-31/8/2004 20:42
קודם כל אני מופתע לראות שהם לא מרוצים ואם זה ככה ודאי שאני יפסיק. רק מה. השאלה איך שאלת אותם כי הם מצד עצמם אנשים צנועים שמסתפקים במועט ולא רוצים להתבלט ולדעתי לכן הם אמרו שהם לא רוצים אבל באמת הם כן רוצים.
ואז אם זה המצב זה לא מעניין אותי כי אני חייב להגן עליהם כאן ממה שאחרים אומרים ובמיוחד בגלל הלשונות הרעות (גם הרבה מדברים דברים טובים כמוני אבל יש גם רשעים ורכלנים)שמדברים עליהם ברחוב אני מרגיש שאני חייב להגן ולעמוד בשער.
ויש לי עוד שאלה עקרונית ממתי מי שלא אוהב מה שכותבים עליו מוחקים את אותה הודעה?
הרי אני כתבתי כאן למשל שעופר הלוי עשה ג'ינגל לשי ומי שהכניס אותו לעסק היה המנכ"ל אבינועם. למה אתה מוחק כזה דבר? הרי זה מידע נטו!!!
אני לא רואה אותך מוחק כשמדברים על הרב גרוסמן או הרב מלכה וכו' וכו'.
אז כמובן שאני גם יברר אצל הגאון האדיר מורי ורבי הרב יוסף שליט"א ראש הכולל ואם הוא יגיד לי להפסיק אני יפסיק מיד! אבל השאלה שלי היא עקרונית בקשר לתפקיד שלך...
כי מה שעשית כאן שמחקת הודעה עניינית ולא משמיצה רק בגלל שהיא לא מצאה חן בעיניך זה דבר שלא יעשה זה נראה לי לא אובייקטיבי לחלוטין ולא מתאים.
ועוד פעם אני אומר קח הכל ברוח טובה. זה מה שמציק לי ואני בטוח שרבים יסכימו איתי.
תוקן על ידי - לוחם_חופש - 31/08/2004 20:51:28
נשלח ב-31/8/2004 20:49
אני אומר לך שוב, הם ביקשו למחוק!
אם הרב גרוסמן יבקש גם אמחוק.
אם הודעה שנכתבת כאן פוגעת במישהו ראוי למנוע את הפגיעה הזאת, אתה עושה את זה בתמימות וברצון טוב אבל הם לא שמחים מזה.
נשלח ב-31/8/2004 20:53
מה אתה אומר? ממש ביקשו? מאיפה הם בכלל יודעים מה שכתוב כאן? אני אומר לך הם אנשים שקועים בלימוד השטויות כאן לא מעניינות אותם. מוזר לי שהם בכלל יודעים שקיים כזה מושג של פורומים באינטרנט.
אם אתה לא יודע אז ראש הכולל הגאון האדיר הרב יוסף יודע מה זה מחשב רק לצורך כתיבת חידושי תורה. מספרים שהוא מסוגל להסתגר בחדר שעות עם המחשב ולכתוב עשרות עמודים של חידושי תורה.
אבל אם אתה אומר שהם יודעים... כנראה סיפרו להם כי אני לא מאמין שהם אי פעם גלשו כאן. מי שמכיר אותם יודע שזה פשוט לא יתכן!!!
נשלח ב-31/8/2004 21:15
לוחם אתה באמת כזה או שאתה עושה את עצמך
כי אם אתה באמת כזה ...
המצב בכולל של הרב הגאון .......... בן דוד ממש קשה
נשלח ב-31/8/2004 23:51
יוסי,
הגנוב הזה מיחצן את בן דוד בערך כמו שתושב לשעבר עושה זאת לרב ויעקב12 (ז"ל) עשה זאת ללוק.
בא לברך ונמצא מקלל...
(אישית, עושה לי רושם שהם באים מראש לקלל...)
וכי יש להם אינטרנט?
גיוועלד!!!
נשלח ב-1/9/2004 00:53
למה אתם מלכלכים? מפריע לכם שלא התקבלתם לכולל? מפריע לכם שאתם לא מגיעים לקצה הגרביים של האברך הכי דפוק בכולל אור דוד? מפריע לכם שלא זכיתם להבין אות אחת בשיעור של מורנו הגאון האדיר ראש הכולל הרב יוסף? מה אוכל אותכם? קנאים ורעי לב!
אם זה המצב אני באמת חושב שאני יעשה מה שצורם מציע ולא יכתוב כאן תשבחות. אתם גורמים לזה שבפורום הזה אסור לשבח אף אחד כי אם מפרגנים למישהו היוסיאים והמרננים ועוד כל מיני ניקים עם לשון חדה כמו חרב ישר קוטלים אותו.
אז זה העתירה שלי לא להנהלה אלא לחברים! תפרגנו קצת! וגם אם לא כולם כותבים יפה ומשובח כמוכם אתם יכולים לתת לו הרגשה טובה!
נשלח ב-1/9/2004 11:04
צורום שלום!
מישהו מנסה לחקות את הניק שלי והוא פתח ניק חדש בשם: תושבלשעבר.