בית פורומים אחרדים-אלעד

תפילות הימים הנוראים בקהילת אור האמת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2004 00:11 לינק ישיר 
תפילות הימים הנוראים בקהילת אור האמת

השנה בעזרת ה' יהיו תפילות רציניות ביותר בקהילת אור האמת. בטח אתם יודעים מהשמועות שמסתובבות בעיר שיש ברוך ה' היום אברכים חדשים באור האמת שיודעים להעריך את הזכות הגדולה שנפלה בחלקם.

הרב הצדיק הר"ר אליעזר בן דוד הכריז השבוע שהוא מעוניין שכל האברכים יתפללו השנה בימים נוראים בבית הכנסת של הקהילה. האברכים החשובים נענו בשמחה לבקשה למרות שרבים הם זוגות צעירים ואפילו שהשנה ראש השנה צמוד לשבת הם מסכימים בשמחה להשאר לבד בעיר רק בשביל לזכות להיות בקהילה בימים הנוראים.

אז מי שעוד אין לו מקום תפילה לימים הנוראים זה הזמן לרוץ לקנות מקום באור האמת כי זה יהיה הפוניבז' של אלעד בר"ה ויו"כ. וכמו שאומרים בואו מהר לפני שיגמר!

אנחנו מקווים שגם ראש הכולל הגאון האדיר הרב יוסף שליט"א יקרא לאברכים החשובים להשתתף בתפילות ולחזק את הקהילה.

כתיבה וחתימה טובה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 00:33 לינק ישיר 

ואני שמעתי שתלו מודעה בהיכל הכולל החשוב "אור האמת"
שנפלה בחלקם הזכות ש"לוחם חופש" יתפלל בימים הנוראים
במוסדות של הרבנים הצדיקים למשפחת בן דוד
ובזכות זה ההיסטריה בעיצומה
המקומות נמכרים כמו לחמניות במוצאי פסח
ואולי בזכות אותו לוחם חופש תשודרג אחת מהמכוניות של משפחת הצדיקים בן דוד
ולוחם חופש יפסיק לקשקש לנו בשכל ויחזור לפורום עם תמונות של המכונית ובלי מלל דיבלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 00:42 לינק ישיר 

יוסי.

עליך אומרים אנו מתירים להתפלל עם העבריינים.
אני שמתי את התמונות בהומור. מה זה מפריע לך שיש להם מכוניות? אפשר לחשוב שהם נוסעים על מרצדס או פורשה? בסך הכל מכוניות נורמליות ורגילות שכל המטרה שלהם לשרת אותם להגיע יותר מהר לכולל וללמוד בנחת.

אני מאמין שהמשפחה הזאת כמו רבי בשעתו אפילו שיש לה את כל האפשרויות ותורה וגדולה במקום אחד יכולה לזקוף אצבע ולומר שהיא לא נהנתה מהעוה"ז כלום.

אבל מה שאתה עושה שאתה משמיץ ומה שכל מיני אברכים ארחי פרחי שלא למדו ונזרקו מהכוללים או שהיום מפחדים בכולל של הגאון האדיר הרב יוסף שהם יזרקו כי הם עסקנים ואז הם הולכים ומדברים בצורה מגעילה זה מעשה שלא יעשה.

אני יודע שהרב בן דוד לא אכפת לו שידרכו עליו מרוב ענווה אבל אנחנו התלמידים של מורנו ורבנו הגאון האדיר ראש הכולל ושומעי ליקחו של הגאון הצדיק מזקני המשגיחים רבי אליעזר לא נעבור על השמצות מגעילות כמו שלך לסדר היום.

ואני רוצה להציע לך הצעה.
בא לאור האמת בימים נוראים ותגלה את האור.

כתיבה וחתימה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 00:59 לינק ישיר 

לוחם אני עובד בממוצע כל יום 12 שעות (בלי לחשב את הזמן שאני בפורום)
ואני מרוויח ב"ה לא רע בכלל

וכולה אני נוסע על מכונית של 60 אלף שגם אותה קניתי
בהתחלה עם עזרה קטנה מהבנק
אז אל תספר לי על מכוניות של 150 ו200 אלף שהם מכניות ממוצעות
ועוד מאנשים שלא עובדים ועמלים בתורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:01 לינק ישיר 

מה זה קשור. מאיפה אתה יודע מה הולך שם? אולי יש להם עסקים פרטיים? אולי התורמים מתעקשים שהם תורמים לדוגמה דוקא בשביל רכב כזה וכזה? (הרי זו תופעה ידועה אצל אדמורים!) למה ישר להשמיץ כשאתה לא יודע כלום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:08 לינק ישיר 

ודרך אגב גם לרבי בשעתו היה הכל השאלה אם משתמשים עם זה לצורך תענוגי עולם הזה או שלוקחים את כל העולם הזה והופכים אותו לכלי שמשמש את העולם הרוחני ואם היית מכיר קצת את הגאון האדיר ראש הכולל הרב יוסף ומשפחתו היית מבין על מה אני מדבר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:10 לינק ישיר 

קצת בשביל האינפרומציה

משפחת בן דוד גרה באחוזת אליהו שברחוב אבטליון

לאבי המשפחה יש שני דירות של 4 חדרים מחוברות

ולשני הבנים יש כל אחד שני דירות בקומת קרקע של 4 חדרים כמובן מחוברות

לפי מה ששמעתי מאדם שמכר את הפרויקט הזה בזמנו
דובר על תשלום כללי של 1.000.000 $ ובמילים
מילון דולר !!!
ובמחיר הזה כלול 50.000 $ ששולם על בית הכנסת שבנה הקבלן בן אבו
שהיה אמור לשמש את תושבי השכונה ובסוף נמכר בכסף
לרב בן דוד

מה אני יגיד לך לוחם חופש יקר
הם באמת אנשים צנועים
כל כך צנועים שהבתים שלהם לא היו מבישים מספר אנשי עסקים
שמגלגלים הרבה מליונים
אבל כנראה שלא ביקרת בבית שלהם אחרת לא ההית כותב צנועים

ודבר נוסף תספר לי על התורמים שתורמים כסף למכוניות ובתים מפוארים
עד היום הייתי בטוח שתורמים לאברכים שילמדו תורה לא ליצרני מכוניות בגרמניה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:15 לינק ישיר 

yossi28, סליחה שאני מתערב, אבל יצא לי לבקר לא מזמן בבית של הרב בן דוד, והבית מאוד פשוט! אולי הוא גדול, אבל הפשטות מציצה מכל פינה.

להזכירך, הרב בן דוד היה שנים רבות רב של קהילות בחו"ל ולא בהכרח שהוא צבר את רכושו מתרומות אלא מעמל כפיו, כך שלדעתי אם הוא צבר רכוש זכותו להתשמש בו כרצונו ולי זה לא מפריע.

תוקן על ידי - צורםדוידוב - 01/09/2004 1:19:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2004 01:17 לינק ישיר 

אין סיכוי שתבין כי אתה בעל-בית תקלוט לא משנה את אתה חי אלא מה התכלית שלך והשאיפה שלך.

הרב בן דוד מסביר מה זה פת במלח תאכל ומים במשורה תשתה ועל הארץ תישן הכל בלשון עתיד ורק ובתורה אתה עמל זה בלשון הווה אלא הפירוש שאם אתה לא מתעניין במה יהיה בעתיד כי הרי זה מה שמוציא מהלימוד הדאגה לעתיד אלא אתה אומר מה יהיה? אני יאכל פת במלח. על מה אני ישן? על הארץ. מה אני ישתה? מים במשורה. רק אז ובתורה אתה עמל עכשיו בהווה.

אותו דבר מה שאתה משמיץ. אין בעיה לגור בבית גדול אם יש לך כסף ומאיפה אתה יודע מי המחותנים שלהם מאיפה אתה יודע אפ לדוגמה הם לא זכו אף פעם בלוטו או שיש להם עסקים או שכמו שאמרתי התורמים מתעקשים ויש הרבה דברים כאלו אפילו לרב שך היה תורם שהתעקש לקנות בית.

בעולם הבא לא יבדקו מי חי יותר טוב בשביל זה יש נסיון העושר ונסיון העוני אני משתתף בצערך שעליך נגזר נסיון העוני ואולי על משפחת בן דוד נגזרנסיון העושר אבל מה הם עושים עם הנסיון שלהם ומה אתה הם עוזרים מקימים מוסדות תורה וקהילות בכל העולם מרביצים תורה לאלפים. ומה אתה עושה? משמיץ באחת בלילה באינטרנט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:21 לינק ישיר 

וגם הנקודה שצורם העלה לרב אליעזר עצמו בקושי יש ספה וראש הכולל הגאון הרב יוסף אין אפילו פלורוסנטים אלא סתם נורות משתלשלות בסלון ואין לו אפילו ארון ספרים מיוחד סתם משהו פשוט כמו בבית כנסת וזה גם גדולה שיש לך כסף אבל אתה חי בפשטות.

לסיום אני חושב שיש צדק בדברי צורם רק כואב לי עליך יוסי אני בטוח שבשיחה אחת עם מישהו ממשפחת בן דוד ובפרט עם ראש הכולל הגאון האדיר הרב יוסף או עם אביו היית משנה את דעך מהקצה אל הקצה! אולי תנסה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:29 לינק ישיר 

לדעתי נורות זה יותר יפה מפלורוסנט..

לוחם_חופש, תעשה טובה, אתה רק הורס. אתה לא יודע ליחצ"ן!
עדיף שלא תכתוב, כנראה שאתה חזק יותר בלימוד תורה, ואל לך לפגוע בבעל בית לעולם! להזכירך, בעלי הבתים הם אלו שמחזיקים את כל מוסדות התורה של הרב בן דוד!

אז אתה תעבוד על אשכול יפה מלא בדברי כיבושין, חידודין ופרפראות של הרבנים הגאונים ולכולנו יהיה רק טוב!

סגרנו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2004 02:23 לינק ישיר 

צורםדוידו אני מאוד מעריך אותך אבל אני לא אוהב את הצורה שאתה מסתלבט עלי. זכותך לחשוב שאני כותב לא לעניין וזכותי לחשוב שאני כותב דברי טעם כמו שאני שומע מכל החברים שלי בכולל.

ויוסי אני לא יודע על מי אתה עצבני ולמה. אני מבטיח לך שכשתכיר את המשפחה תראה שהם צנועים. אז נכון שהבן הצעיר אבינועם המנכ"ל קצת מתלהב ועשה לעצמו בריכת דגים ובית יפה וכל מיני פיצ'יפקעס. אבל זה לא אומר על כולם וגם הוא בסך הכל בחור טוב רק הוא עוד צעיר ויש לו כסף אז למה לא. אבל אני בטוח שהוא גם כן יגדל ויהיה לאילנא רברבא בתורה.

תוקן על ידי - לוחם_חופש - 01/09/2004 2:27:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 08:35 לינק ישיר 

לוחם,

האם אתם מארגנים "מערך הסעות", שישנע, הלוך ושוב, את הציבור האדיר שיגיע ברבבותיו לתפילות הימים הנוראים ההמוניות???

אני ממש בדיכי,
מהרגע שקראתי את תגובותיך המרתקות המתארות את מצבה הכלכלי הקשה של משפחת בן דוד, אני לא מוצא לעצמי מנוח.

ירחם ה' לאיזה מצבים קשים ונוראים יכולים אנשים להתדרדר.

לאחד, נעבך, "בקושי" יש ספה... (לא הבנתי... יש או אין???)

לשני, אין פלורוסנטים, רח"ל.

והשלישי הוא בכלל עני ואביון שנאלץ "לגדל" דגים בבריכה מיוחדת, בשביל שיוכל "לדוג" מש'ו לכבוד ש"ק ולהשיב בהם את נפשו הרעבה...

ממש "יוסף מוקיר שבת"... רק בסדר הפוך, ראשית כל, "מצאו" הם את היהלום ורק לאחר מכן הגיעו הדגים, האברכים, המתפללים... (תקראו לזה איך שתרצו...)

----------------

לוחמצ'יק,

יחצ"ן בגיגולך הנוכחי, כבר לא תהיה.

לך חפש לך ג'וב אחר!

יען כי בסיכלותך, אתה הופך משפחה מוערכת וחביבה, למבוזה וחבל.

אוח אוח

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 01/09/2004 9:05:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2004 09:04 לינק ישיר 

לוחם יקר אני רק לא מבין דבר אחד

תבקר פעם בבית של ר' חיים קניבסקי
או אולי בבית של ר' שמואל אורבעך (הוא גר בכלל בפנמיה של מעלות התורה)

או אולי תקפוץ לביקור לבית של הרב שטיימן

מעניין לא
אף אחד לא תרם להם בית של 8 חדרים
מוזר לא???

ולמען הגילוי הנאות את הבית של הרב בן דוד עצמו לא ראיתי אבל את הבית של שני הבנים ראיתי

ויש להם בתים מפוארים
וח"ו עיני לא צרה בהם
אבל שאני רואה איך אחד שמחזיק את עצמו כחסיד דגול שלהם כמו אותו לוחם חופש מספר סיפורי מעשיות
חשבתי שכדאי להכניס קצת פופרציה בדברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 09:23 לינק ישיר 

ולי יש רק שאלה אחת

who give a shit ?

מה אכפת לכולם כמה וילות יש לו ?

מי שרוצה להיות חסיד (שוטה או לא שוטה) שיהיה חסיד שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 10:29 לינק ישיר 

יוסי

אם לא ראית את ביתו של הרב אז למה אתה משמיץ ומוציא דיבה?
עזוב את הבנים. הם לא האישו כאן.
ביתו של הרב פשוט וצנוע מאד.
ריפוד הכסאות נעשה לפחות לפני 40 שנה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > תפילות הימים הנוראים בקהילת אור האמת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext