| נשלח ב-2/9/2004 17:07 |
|
| |
הפור נפל - 'יושר' פורשים
זהו. סיפור 'יושר' לבחירות הקרובות נגמר.
לאחר לבטים ארוכים במהלך השבוע האחרון, ולאחר התייעצויות עם רבנים, ובתוכם ר' חיים גריינמן שקרא היום לביתו את נציג 'יושר' יקי רייסנר (שנחשב לבן בית אצל הרב), והורה לו לפרוש, החליטו היום נציגי רשימת יושר צביקה שנקר ויקי רייסנר להודיע על פרישה.
ב'יושר' טוענים שלאור התפתחות מערכת הבחירות הנוכחית לא טוב יהיה להם להמשיך ולרוץ.
למרות הפרישה, 'יושר' מתכוונת להמשיך ולהשקיע בנושא החינוך בעיר, נושא שהיא רואה אותו כדגל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 17:33 |
|
| |
טוב מאוחר מאשר לעולם לא....
אבל לפחות מעשה חכם.
ויש לי 2 שאלות
א. מתי קריספל יגיש בג"צ נגד רייסנר ושות'
ב. למה יצביעו אנשי יושר????????????
תוקן על ידי - הרבי_מאלעד - 02/09/2004 17:42:06
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 18:15 |
|
| |
אכן, סוף עצוב להתחלה מבטיחה...
כנראה עשו טעויות של מתחילים...
לא נורא, נחכה ליושר בבחירות הבאות!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 19:04 |
|
| |
יושר פעלו ביושר ולא הבינו שעם נבל תתנבל ובסדום תתנהג כסדומי מצוי ופה הייתה שגיאתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 19:17 |
|
| |
שמעתי עכשיו שיושר יושבים עם כח במו"מ ברגע זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 19:23 |
|
| |
סוף סוף מהלך נבון
אני חשבתי שהם היו צריכים לעשות את זה ממזמן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 19:50 |
|
| |
עין,
1. אני לא יקי רייסנר, אני גם לא אף אחד אחר מרשימתו, אני אפילו לא מתגורר באלעד (עדיין).
מאחר ואני מכיר את יקי רייסנר באופן אישי מזה כמה שנים (עוד לפני שהוא בכלל עבר לאלעד), אני שומע ממנו דברים ומספר אותם כאן לחברי הפורום.
אישית, ואתה יכול לבדוק את זה בתגובותי כאן בפורום, אני חושב שמי שיש לו שכל ורוצה עיר שפויה חייב להצביע 'עד', מאחר ובכל מקרה יהיה רוב מכריע לחרדים במועצה ואם 'עד' לא יקבלו מספיק מושבים העיר תהפך לקרית ספר #2, תהליך שקרה וקורה כעת בשיכון ה' בבני ברק, מקום שהיה אחד היפים בבני ברק והיום זה מחראה.
אני לא יודע אם 'יושר' יודיעו על תמיכה בכח או לא, ונכון לרגע זה הם לא עשו זאת, אבל גם מהלך כזה לא ישנה את דעתי שרק הצבעה ל'עד' תעזור לשמור על אלעד שפויה.
2. בקשר לכל ה"הכרזות" שכתבת עליהם, ובכן, ההכרזה הראשונה והחמישית נכונות (לבד ועם קריספל), כל השאר זה אופציות שעלו (והיו עוד כמה שפספסת) אבל אף אחת מהן לא הגיע לכדי "הכרזה" כהגדרתך.
3. אכן 'יושר' עשו טעויות של טירונים והם אכן מתחרטים על זה ואני מעיד שהם אוכלים את הלב על זה שהם לא רצים לבד, אבל, מטעויות לומדים ואני מניח שבמידה והם ירוצו בפעם הבאה הם ילמדו את הלקח.
4. ובקשר להשוואה שלך לאותה אשה, ובכן זה רק מראה על כיוון המחשבה שלך מוחך הקודח, וכל אחד יסיק מזה את מסקנתו עליך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 19:51 |
|
| |
עין
למרות שאני לא מת על מה שיושר עשו
תזכיר לי בדיוק מתי הם "הכריזו" על חבירה לבמברגר?
או להרבסט
עם אתה קורא לקישקושים פה בפורום הכרזה
אז בשמי ובשם חברי הפורום אני מאחל לך רפואה שלמה
ההכרזה או הזיגזוג שהם עשו זה שהם הודיעו שהם רצים לבד ובסוף הם חברו לקריספל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 20:04 |
|
| |
יוסי28, סליחה ומחילה שלא הזכרתי אותך בין ניקיו השפוטים של _קי רייסנר, אבל כשיהיה לי זמן אכתוב את מעשיית יושר כולה - הבעיה היחידה שהחומר לא מגלה לא עניין ולא יושר.
תוקן על ידי - עין_סורקת - 02/09/2004 20:08:07
תוקן על ידי - עין_סורקת - 02/09/2004 20:25:47
|
|
|
|
|