בית פורומים אחרדים-אלעד

אלפים בשמחת בית השואבה מחר באלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/10/2004 19:58 לינק ישיר 
אלפים בשמחת בית השואבה מחר באלעד

בברכתם של מרנן ורבנן, גדולי התורה והחסידות שליט"א

אלפים צפויים להשתתף מחר, יום ראשון,
בשמחת בית השואבה המרכזית באלעד

בפני האלפים ישאו דברים גדולי התורה, רבני העיר, ראש המועצה החדש ואישי ציבור *** באירוע הענק יופיעו מיטב אמני הזמר החסידי המזרחי והתימני *** האירוע ייחתם במעמד קבלת עול מלכות שמים *** ביום שני תערוך המועצה שמחת בית השואבה ייחודית למאות משתתפי "אבות ובנים" *** תערוכת אומני אלעד ואירועים נוספים לילדי אלעד ייערכו במהלך חוה"מ

אלפים רבים מכל גווני היהדות החרדית צפויים להשתתף ביום ראשון, י"ח תשרי, ג' דחוה"מ סוכות בחגיגת שמחת בית השואבה בעיר אלעד. את החגיגה המפוארת עורכת מחלקת התרבות של המועצה המקומית בשיתוף האגף לתרבות תורנית של משרד החינוך. העיר כולה לובשת חג ואת פני האלפים יקדמו שלטי ברכה וחג ותאורה חגיגית שנתלו ברחבי העיר ולאורך הרחובות המובילים לחגיגה.

את פני החוגגים יקדמו בברכה גדולי התורה שליט"א. רבני העיר; הגרש"ז גרוסמן והגר"מ מלכה. רבני השכונות והקהילות שליט"א וחברי בד"ץ אלעד. ראש המועצה החדש הנכנס לתפקידו, הרב צביקה כהן.חברי המועצה, אישי ציבור. גבאי בתי הכנסיות בעיר ואלפי תושבים ואורחים.

שמחת בית השואבה תיערך בע"ה ברחבת הטיילת הירוקה שבכניסה לעיר. אלפי החוגגים יתכנסו ברחבת החגיגה, וברחובות המובילים. אלפי חוגגים צפויים להגיע לעיר במאות כלי רכב ואוטובוסים מכל קצוות הארץ. וועד התחבורה אלעד וחברת "אגד פלוס" הודיעו כי ההסעות לאלעד וממנה יתוגברו לפני ובתום האירוע. רמקולים רבי עוצמה יעבירו את הנאומים שיינשאו וקולות המופעים המרגשים יישמעו היטיב בכל הרחובות הסמוכים. מול הבמה הוכנה רחבת ריקודים גדולה לכבוד שמחת החג.

בשמחת בית השואבה המרכזית בעיר אלעד תחגוג היהדות הנאמנה גם את כניסת ההנהגה החדשה שנבחרה, לא מכבר, להוביל את העיר לשנים הקרובות. הנהגה שזכתה לברכתם של כל גדולי התורה והחסידות, מרנן ורבנן שליט"א מכל העדות והחוגים. האירוע כולו נערך בתיאום עם "משמרת הקודש והחינוך" שבנשיאות הגר"ש וואזנר שליט"א והגר"נ קרליץ שליט"א. הציבור מתבקש להישמע להוראות הסדרנים ולשמור על כל כללי הצניעות והסדר. עשרות אנשי אבטחה ומשטרה יאבטחו את החוגגים ויבטיחו את הסדר.

במהלך החגיגה המרשימה יופיעו מיטב אמני הזמר החסידי והמזרחי בהפקת ענק ובמגוון עשיר של שירים שחלקם עובדו במיוחד לצורך האירוע המיוחד. בין האמנים שיופיעו ; הזמר החסידי העולמי, ליפא שמלצר שיגיע מארה"ב. הזמר המזרחי הנודע, יובל טייב ותזמורתו והזמר דוד צוברי בשירה תימנית. אמנים אלה ילוו מוסיקאלית ע"י משה לאופר ותזמורתו. החגיגה תסתיים במעמד קבלת עול מלכות שמים.

במהלך חוה"מ ייערכו ברחבי העיר אלעד עוד מספר רב של חגיגות שמחת בית השואבה בכל בתי הכנסת, בכל העדות והחוגים. המועצה תקיים שמחת בית השואבה נוספת למשתתפי הפרויקט התורני הגדול "אבות ובנים" מכל החוגים והעדות. החגיגה תתקיים ביום שני בערב, ד' דחוה"מ, באולם האירועים שברחוב אבטליון בעיר בהשתתפות המרא דאתרא, הגרש"ז גרוסמן שליט"א, ראש המועצה ומאות ההורים והילדים. מאוחר יותר ביום שני יפתח ראש המועצה, הרב צביקה כהן תערוכת אומנים ייחודית במועדון הנוער שברחוב שמאי בעיר. האומנים, כולם תושבי אלעד יציגו את מיטב יצירותיהם בכל תחומי האמנות בתערוכה שתוצג לציבור הרחב במשך יום שלישי, ה' דחוה"מ. אירועי חג נוספים עורכת המועצה לילדי אלעד באולם האירועים במהלך חוה"מ.

במוצאי שמחת תורה יערכו ברחבי העיר כולה הקפות שניות בהשתתפות קהל רב מתושבי העיר והסביבה.

תוקן על ידי - קוראכפייתי - 02/10/2004 20:07:37

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2004 09:48 לינק ישיר 

לא רק הזמרים... אלא גם מנחי האירוע נבחרו (נכון יותר לומר "עדיין נבחרים"...) בקפידה.

מרוב דרישות, חקירות ובירורים, לא הוחלט עד לשעה זו מי ינחה את האירוע הקדוש והטהור.

ההתלבטות הקשה הנה בין הגאון ר' מנחם שמוקר מיקירי קרתא דירושלים, לבין מרא דחרתא אברימל'ה חורוז'ינסקי.

ואגב, אלו מביננו שעדיין לא תהו על קנקנו של הזמר "שנבחר בקפידה", מוזמנים להקליק על הלינק הבא...>>>http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1133612

א-גיטען-מויעד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2004 10:00 לינק ישיר 

אולי ינחה את הערב, ידידיה -כמה שאני חכם - מאיר ?

מילון אבן שושן אני יכול להשאיל לו.

איכשהו, אני תמיד נרדם טוב בער"ש כשהוא מתחיל לדבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2004 10:09 לינק ישיר 

עזוב אותו,

כולו "רהב"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2004 14:38 לינק ישיר 

אולי מרנן ורבנן מוכנ/ים להנחות את האירוע?

מה דעת החברים/ות בפורום הנכבד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2004 22:32 לינק ישיר 

* הפקתו של טברייני וצוות דייגיו *

אם יש באירוע כדי להעיד ולו במקצת על הצפוי לנו במשך הקדנציה הקרובה, כי אז מצבנו קשה מנשוא.

אירגון וניהול כושלים כדוגמת זה שחווינו הערב, לא זכורים לזקני העיר והפריפריה הסמוכה...

החל מליפא שמלצער, שלא התחבר לא לקהל, שהיה ברובו הגדול מזרחי ולא לתזמורת שנגניה נראו כמי שאינם בקיאים בניגוני הליפא...

עבור לקריסת מערכת החשמל, (בין השאר בשעת הגעתו של המרא, שחגג קודם לכן יחד עם "נעריו" בשמחת בית השואבה הקהילתית), פועל יוצא של קוצר-ראות משווע שהביא את מארגני האירוע להסתפק באספקת חשמל ארעית מגנרטור מיושן שהוקם לתחיה באופן מיוחד, לרגל האירוע...

וכלה, באנדרלמוסיה, בהנחיה המביכה ובבוקה ומבולקה הכללית ששררה הערב ברחבת הטיילת הירוקה, שלא לדבר על הפריצות שחגגה במקום ושכמותה לא נראתה מעולם בשמחות בית השואבה המסודרות והמהנות הזכורות לטוב, מתקופתו של קריספל "צורר היהודים"...

כה לחי לראש המועצה הנכנס ולצוותו המסור אשר דאג במסירות נפש להביא לכולנו את ברכתו של ראש המועצה מר צביקה כהן, על גבי שלט מאיר עיניים.

אוי צורי צורי, לא חשבנו שכל כך מהר נתגעגע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2004 13:44 לינק ישיר 

מסכן ה"מרנן ורבנן" הקטן.

כמה מסכן ועלוב.

להגיד על אירוע כביר שכזה דברים שכאלו...

בקרוב מאוד ישופרו שירותי הרווחה באלעד והרופאים/פסיכולוגים שישרתו במחלקה ישמחו לטפל גם ב"מרנן ורבנן" הקטן ו ה ק נ א י

אגב, אתה מוזמן לקריספי. לך תצטרף אליו. אתם הרי קרובים מאוד מאוד... וד"ל

ו...שימותו הקנאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2004 15:15 לינק ישיר 

שאגיב?

אה, הוא לא שווה את זה הכפייתי...

ובכלל, זה הדבר האחרון שחסר לי כעת,
"להתחיל" עם בע"ח הנגוע בכלבת,
בעוד במחוז, אין שירותים וטרינריים בנמצא.

א-גיטען-מויעד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2004 15:35 לינק ישיר 

מרנן וקשקשן

אנו מלאי הבנה כלפי תיסכוליך ולצערינו אין באפשרותינו לסייע מה גם שיאמר לזכותך שאף פעם לא תלית תקוות בסיוע מצידנו.

כל פניותך היו רק דרך גורמים "בכירים" או דרך גורמים "מקצועיים" וכך גם מתייחסים אליהם.

אנו בטוחים שתמצא את מקומך במוקדם או במאוחר המלצות תקבל בשפע אפי' במחלקת דת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2004 15:42 לינק ישיר 

גיוועלד/כפייתי

אובססיבי וסכיזופרני גם יחד אתה, הא?

"ככלב השב על קיאו", כבר אמרנו???

מישמושקו חביבי,

נגב ת'ריר מהשפתיים נקה ת'שערות שנדבקו

והתחל להשיב לעניין!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2004 16:12 לינק ישיר 

היי, סוכות היום,
"סוכת שלומך" וכאלה...
אולי תרגעו קצת?

לגופה של הופעה.

הייתי שם אמש מתחילה ועד סוף.

פעם ראשונה שיוצא לי לראות ולשמוע את ליפא ב"חי"

והאמת?

אולי בגלל הציפיות המוגזמות (פה בפורום בעיקר...),
אולי בגלל הפסקות החשמל המעצבנות,
אולי המקום-על ציר הכניסה לעיר, היה קצת תקוע,
אולי בגלל הבלאגן שהיה,

קיצ-קץ, התחושה שלי ושל עוד "קצת" אנשים שפגשתי במקום היתה שהיה 'בכלל לא משהו'...

מה שאומר,
בלי להיות יותר מידי "כפייתי",
שהכל (או "הקול"...) עניין של טעם...

דרך אגב, אני לא חושב שצביקה כהן אשם.

הרי אף אחד לא ציפה ממנו שהוא יארגן את הכל למופת תוך יום וחצי (הרי זה הזמן שהוא נמצא בתפקיד בסך הכל...)

אבל מה שנכון נכון, מההתרשמות הכללית שלי ושל החברים שאתם הלכתי כמידי שנה,
אין ספק שבשנים עברו (יענתו, אצל "אותו האיש"...) היה "קצת" יותר מוצלח ומסודר.

אבל מה? כמו שאמרתי. אני נותן לצביקה מאה ימי חסד.

עוד יהיו מספיק הזדמנויות לשפוט אותו ואני מקווה שאז הוא לא יאכזב.

בשנה הבאה למשל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2004 21:06 לינק ישיר 

מרנן

מה קרה ללשונך החריפה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2004 02:50 לינק ישיר 

מרנן ?? אתמההה!!!!

אותו אחד שארגן לקריספל אירועים,

אותו אחד מארגן לצביקה כהן,

והלא הוא מיודעינו ברקי שטיגליץ, אז לא הבנתי מה הקשר????

משהו אישי מפריע לך?

דרך אגב הסתכלתי במבט מלמעלה על הציבור המשתתף ,, ורובו נע בין אשכנזי ליטאי --לחסידי מאד ,, שנלאה מה"מואזין" (לדבריהם) שקדם את ליפא שמלצער....שאגב הצליח לשלהב את כל הקהל כולו,,אין מה לומר עליו, הוא "פצצת כישרון, שרוט".....

תוקן על ידי - the_man12 - 05/10/2004 2:54:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2004 08:29 לינק ישיר 

כמה שנאה עצמית? למה בפורומים אחרים מפרגנים ואומרים שהיתה הופעה יפהפיה של שמלצר ושהציבור אהב והתלהב רק כאןלא שבעו מהטלת רפש בתקופת הבחירות??? המשקפיים הכהים שאתם מרכיבים מוכיחים עד כמה עיוורים אתם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2004 10:01 לינק ישיר 

the_man12,

ברשותך, אתייחס לעובדות ולגופן בלבד.

א. הפסקות חשמל טורדניות - היו גם היו.

ב. סדר והפרדה מלאה, כמובטח - גורנישט.

ג. הנחיית האירוע - זוועתית.

ד. תיאום בין התזמורת לנגנים - ממש, שכחו אותי בבית (את התווים, כמובן...)

וכו' וכו'.

אינני יודע מה הם הפרמטרים בהם אתה מודד הצלחתו של אירוע,
או שמא הנך מאלה שעל כל בדל של בילוי שתתן להם יגיבו ב"גם זו לטובה"...

אך בפרמטרים שלי, ושל הסובבים אותי, מדובר היה ב'פאשלה' אחת גדולה.

רבים מידידי אף עזבו, עקב כך, את המופע בעיצומו.

לגבי אחריותו או "חוסר-אחריותו"... של צביקה כהן.

ראה, אי אפשר לאחוז את החבל בשני קצותיו.

הלא 'כפייתי' "הדובר המסור", פימפם לנו מראש, על אלפים מבניה של "היהדות הנאמנה", מכל רחבי התפוצות, העושים את דרכם לאלעד, ביבשה, באוויר ובים, כדי לחגוג:
"את כניסת ההנהגה החדשה שנבחרה, לא מכבר, להוביל את העיר לשנים הקרובות". ס"צ.

אי אפשר "ליטול" קרדיט מראש,
ובסופו של דבר כשמשהו מתפקשש,
לגלגל עיניים לשמים ולטעון "זה לא אני"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2004 10:59 לינק ישיר 

מה אתם מתפלאים על הטענות של כשלון האירוע המוצלח ביותר שהיה פה וזה למרות התקלות הטכניות שקרו, ואסור היו שיקרו.

אז נכון שאותו אדם שאירגן את האירועים עד היום בעיר הוא אותו אחד שאירגן גם הפעם, מר ברק שטיגיליץ שלדעתי הוא מיוחד, אבל גם הוא טוען שהפעם הדרישות המקצועיות הארגוניות היו יותר מורכבות עם ביקורת על כל צעד ושעל וללא שום פשרות בנושאים הקשורים לדת והלכה והתוצאות היו בשטח ברורות לכל מי שרצה לבדוק.

ועוד דבר היה שונה מעד היום וזהוא איש הקשר עם התקשורת וההסברה שליווה את האירוע מתחילה ועד סוף תוך ירידה לפרטי פרטים וגם כאן התוצאות היו מאוד ברורות מעל עשרת אלפים איש באירוע זריז כאשר קוצר הזמן להתארגנות ובודאי לפרסומו היו אמורים להיות בעוכריו.

אז נכון שהיו תקלות בעיקר טכניות אך האירוע היה מוצלח מאוד ולדעתי אפילו אירוע זה יצר רף גבוה לאירועים הבאים.

ואי אפשר להתעלם מהקנטרנות המאוד מסויימת אך זו היסטריה של מי שהולך להכנס להיסטורה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > אלפים בשמחת בית השואבה מחר באלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext