בית פורומים אחרדים-אלעד

הבחירות במודעין עילית!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2004 14:27 לינק ישיר 
הבחירות במודעין עילית!

התפלאתי שלא הייתה שום התיחסות מכל הפרשנים הנכבדים (לשעבר, בן תיירה, מרנן ודומיהם) לנושא הבחירות בקרית ספר. הלו היה שם מהלך מבריק!

הנה ימים באים נאום ה''''

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2004 14:58 לינק ישיר 

יש להבדיל בין 'בחירות', לבין 'בחירות דמוקרטיות'.

בחירות אכן היו בקרית ספר ולמעשה הן קורות כל יום ויום, כלומר, אלה שבוחרים לגור שם מקבלים על עצמם את העובדה שיש בעיר 'ועדה מסדרת' שמחליטה מי יהיה ראש המועצה ומי יהיו חברי המועצה.

זה אכן הבחירה שלהם, וזה זכותם המלאה.

כמובן שאי אפשר להשוות את זה ל'בחירות דמוקרטיות' שבמהלכן בוחר הציבור בעצמו את ראש המועצה ואת חברי המועצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2004 15:02 לינק ישיר 

אני מצטער ששכחתי להזכיר את אחד הפרשנים והמוחות הטובים בפורום שלנו, הלו הוא "צ'יקו"!!!!! קבל את התנצלותי הכנה.

הנה ימים באים נאום ה''''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2004 16:35 לינק ישיר 

"
בחירות אכן היו בקרית ספר ולמעשה הן קורות כל יום ויום, כלומר, אלה שבוחרים לגור שם מקבלים על עצמם את העובדה שיש בעיר 'ועדה מסדרת' שמחליטה מי יהיה ראש המועצה ומי יהיו חברי המועצה. "
מאיפה הקשקוש הזה?
מישהו יידע כל תושב ותושב בתנאי הזה?
או שמא זה הוכנס לחוזה הדירה?

זו עוד אחת מהחלטות ה"ועדה המסדרת" שיודעים יותר טוב מהתושב הפשוט מה טוב לו ומה לא , כי הרי סתם תושב בקריית ספר , אליבא דהועדה , הוא יצור רפה דעת ודל שכל שאמור להנהן בראשו בהכנעה לכל שיגיון חדש (ויש כמעט כל יום אחד חדש) שהם מנחיתים עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2004 16:40 לינק ישיר 

לא זאת היתה מטרת האשכול. אלא ניתוח פוליטי לא חברתי, אז אנא!

הנה ימים באים נאום ה''''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2004 16:50 לינק ישיר 

גם אותי שכחת אבל נוותר לך על זה.

לדעתי זה ההבדל הגדול בין עיר של בני תורה שכולם מצייתים למרנן ורבנן ולכן במקום כזה לא צריך בחירות כי ברגע שמרנן ורבנן גדולי הדור מחליטים אז מיד כולם "ובחרת בחיים" מקיימים את מצוות ועשית ככל אשר יורוך.

דוקא באלעד שכאן היו כאלו שלא שמו על מרנן ורבנן גדולי הדור כמו המודרנים/פושטקים (אני מדגיש "פושטקים". כי במודרנים הנורמלים אני תומך כי הם לדעתי הציבור הכי הגיוני ונורמלי בעיר ואפילו הרב שטיינמן חושב ככה והראיה שהוא שם את הרבסט בראש הרשימה!) שהצביעו בבחירות הקודמות קריספל וקריספל בעצמו שלא התייחס להוראתו של מרן הרב עובבדיה לכן דוקא כאן הגענו למצב שכל ציבור היראים נאלץ להגרר לבחירות.

הרי זה ברור שאם הפעם קריספל לא היה מתמודד ויושר לא היו מגישים איתו ביחד רשימה אז לא היתה בכלל התמודדות על ראשות המועצה הרי המפדל לא היו רצים לבד ראש בראש נגד צביקה כהן ולמעשה קריספל נתן להם את הלגטמיות להתמודד.

אני מקווה שבבחירות הבאות תהיה כאן רשימה אחת של כל ציבור היראים ונחסוך מעצמינו את הבזיון ואת ביזבוז הזמן והכסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2004 17:53 לינק ישיר 

אין כמו קרית ספר, עיר ללא פושטקים.

אנחנו פושטקים הינו פושטקים נשאר.

העיר של פושטקים.

הפורום של פושטקים.

רק גרשזי הוא הצדיק בסדום.

עכשיו ברצינות,
תגיד חוץ מהמילה הזאת אין לך מלים אחרות. הרי הבטחת שתצמצם את השימוש במילה.

תוקן על ידי - השייח - 14/10/2004 18:01:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2004 18:19 לינק ישיר 

אכן מצומצם. צימצמתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2004 10:51 לינק ישיר 

אייל,

למה רפה שכל ?

אני לא יודע למה אתה מזלזל (ואפילו בציניות) בתושבי קרית ספר.

מה שכתבתי לא היה כלל בזלזול אלה מתוך הכרה בזכותו של כל אדם לבחור את צורת חייו.

אני מאמין שכל או לפחות רובם המוחלט של קרית ספר הגיעו לעיר מתוך רצון ומתוך ידיעה שזו עיר שמתנהלת לחלוטין על פי דעת הרבנים, ומתוך מחשבה ברורה שהרבנים יודעים מה הם עושים, התושבים מפקידים בידם את כל ההחלטות הציבוריות.

אישית אני חושב שמדובר בשטיפת מח של אנשים מסכנים, אבל כל זמן שהם אנשים מבוגרים ונורמלים - אין לי שום זכות להתערב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הבחירות במודעין עילית!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext