| נשלח ב-30/10/2004 21:22 |
|
| |
צביקה כהן "כתב אישום"
צביקה כהן "כתב אישום"
עד היום החרישו, עד היום הכל היה בחדרי חדרים, הכל היה בדיבורים בין הפעילים. אבל לא עוד.
צביקה!!
הלכת לבחירות בגיבוי עצום, נבחרת אליהם ברוב עצום, (שאפילו מזכיר משהו את הבחירות בסוריה,) תלו בך הרבה תקוות, רצת בעיקר עם מסר של יחסי ציבור מעולים, זה היה המוטו שלך.
פעם אמרת , ואני מצטט. "אצלי במשרד הדלת תמיד תהיה פתוחה", השלית את כולם, יצרת במו ידיך ובמו פיך תקוות אצל הרבה אנשים, שהנה הנה "בא לשכונה בחור חדש", אדם שיאהבו אותו, אדם שדלתו תהיה פתוחה תמיד לכולם.
אבל צביקה.
אתה, וחבירך טרבלסי, יום אחרי הבחירות התנכרתם לכולם.
את "אסף העצני" שלחתם בבושת פנים(ואני אסביר בהמשך)
את "אייל מאזוז" איש עשייה שאין לו אפילו שונא אחד, שנתן לך את נשמתו הפכת למגיש התה של הלשכה, ביזית אותו. אתה כן, אתה ביזית אותו, אתה וטרבלסי ידידך הקרוב.
את "יניב שפירא", שהוא "איש עם קבלות", הוא כשהיה עובד מועצה על כל המשתמע מכך, הביא לך את כל הציבור הדתי לאומי התימני, אותו אתה זורק!!!!!????? למה פיטרת אותו, כי הוא לא מוצא חן בעיני טרבלסי. הבטחת לו שידרוג והבאת לו "נעל".
אתה יודע שאסף איבד את העבודה שלו?! כן בגללך, השלית אותו היית אצלו במרפסת באותו ערב(והיו עוד פעמים) של תוצאות הבחירות אתה "ומשפחתך המורחבת כולל הסבתא".
איך אתה היום מתכחש לכולם, איך אתה לא מתבייש להסתכל בעניים של אסף, ולשלוח אותו לעזאזל, הוא לא נופל מטרבלסי בכישורים שלו, הוא נתן לך את הנשמה שלו לבחירות, ואתה יודע את זה, ואתה מתכחש לזה היום, והוא בלי עבודה יושב בבית מרגיש מושפל, אף אחד לא רצה שתתן לו ראש לשכה, אף אחד לא ביקש שתשים אותו סגן שלך אבל לבזות אותו????!!!!!!! "מי ביקש זאת מידכם...."
אתה ידעת שאסף עזב את העבודה שלו, אל תכחיש את זה, ולא אמרת לו מילה ואפילו חיזקת אותו, כאומר אל תדאג אני מאחוריך.
צביקה, אני לא יודע אם אתה מכיר את השיר, אבל אני מצטט לך שתי מילים ממנו.
"אהבנו ונגמר"
לא עוד,
יצרת מצב, אתה וטרבלסי, או טרבלסי ואתה, אינני יודע מי שם קודם בהיררכיה.
אבל איכזבתם את כולם.
"האנשים של המ"מ", לך תשמע אותם מה הם מדברים,ואני מצטט "נוכל בקנה מידה עולמי" כן עליך צביקה, עליך הם אומרים את זה.לך תדבר עם "משה שטיין" קצת ותראה מה הוא אומר עליך, אולי הוא לא יגיד לך כי הוא פוחד שתיקח לו את הגנים. לך תשמע איך מדברים עליך המקורבים הכי גדולים שלך אלו שלפני הבחירות אמרת להם ואני מצטט "אני רוצה אותך לידי גם אחרי הבחירות". אותם אלו שעשו בשבילך הכל ואל תכחיש את זה.
שתבין שרצת עם מוטו של יחסי ציבור, וכמו הרבה אנשים שעולים לגדולה אומרים את אותם דברים "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" נכון, לא המצאת את הגלגל בהתנהגות שלך הזאת, היו לפניך.
אבל אתה!!! אתה "צביקה כהן" שהאמינו בך, ואנשים עזבו את העבודה שלהם בשבילך. ובשעה שלש לפנות בוקר, הלכו להוריד שלטים של כוח בשבילך ולמענך,אתה שלחת אותם בשעות האלה להוריד את השלטים, אתה לא יכול להכחיש את החי.
לא יעזור לך גם אם תתקשר לאנשים ותזמין אותם למשרד באיצטלא של, איפה היית??? למה אתה לא בקשר??? ותוך כדי תנסה גם להוציא מהם מי אלו אותם אנשים שכותבים עליך באינטרנט.
למה לך ככה, למה לך לקרוא לאנשים בשביל זה, אתה לא צריך, אתה יכול להסתכל סביבך ולחשב באלו אנשים פגעת, לאלו אנשים התנכרת באחת. אלא, שלמנותם אי אפשר כי רבים הם,
תסתכל ותראה את ההתנהגות של טרבלסי, איך אתה לא רואה, למה אתה עוצם עינים,למה, במקום לראות את צרות העין של ידידך הקרוב אליך.
הוא, טרבלסי, יצר מצב שאנשים צריכים לרצות אותו על כל צעד ושעל שלהם,אנשים צריכים להרכין ראש כשמדברים איתו או על ידו!!! זה נראה לך מצב נורמלי???!!!
לא ארוחת ערב אצל יוסי חייט (אם אני זוכר את השם נכון) תכפר לך על זה, וגם אלף מסיבות לא יוכלו לכפר על זה.
שתבין אדון טרבלסי, שאם צביקה מתמודד היום למועצה אתה תמשיך להישאר "המובטל בטיטו" לפחות עוד חמש שנים.
ואז מה תעשה?? גם ככה אתה קמונה רציני.
יש מושג של "עבד כי ימלוך" זה אתה טרבלסי!!!!!!!!!!!!!!!!
(אני מציע לעיין באשכול של "מרנן_ורבנן" "ההתנתקות" ולראות גם שם את הדברים.)
ושוב כמאמר השיר.
"אהבנו ונגמר"

|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2004 21:59 |
|
| |
רב השכונה
אני מציע לך לשמור אנרגיות כי יש לך עוד 5 שנים לבלות עם צביקה כהן כראש מועצה
אני רק מחכה בשקיקה ליום שיתחילו לקרוא לו בעלון של המרא
"קול התורה " אותו האיש או בכל כינוי גנאי אחר
זה יהיה ללא ספק יום גדול
אני מחכה ליום שבו נוכל לומר למ"מ שוב הלכת שולל אחרי הרוטרים וחבורתם וזה העונש
מה שהכי מצחיק אותי בכל הסיפור הזה עם צביקה כהן
שאנשים חשבו שהביאו להם דייג מטבריה והם יצליחו לסדר אותו
חברה , צביקה כהן פולטקאי משופשף כבר הרבה שנים
ומה שהוא שכח בטבריה החברה באלעד רק מתחילים ללמוד
אז כל מי שליקק , והיו הרבה כאלה , תוכלו את הלב בשקט
וחכו למשיח הבא בעוד 5 שנים , בשביל לעבוד בשבילו "ולתת את הנשמה" .
כי הפריארים לא מתים רק מתחלפים
תוקן על ידי - yossi28 - 30/10/2004 22:02:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2004 23:02 |
|
| |
אני חושב שהמ"מ אומר את זה כבר היום,
והתנהגות כזאת דווקא לא מראה על פוליטיקאי משופשף.
לי נראה שטרבלסי הוא מקור הרוע שם, אבל אי אפשר לבוא אליו בטענות אחרי הכל צביקה הוא הראש ואליו הכל מתנקז.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2004 23:28 |
|
| |
"רב"
יש לך בטן מלאה... או הו מלאה.... אבל הלכת לפסיכולוג ושפכת הכל... (לצורך העניין זה האתר...)
אכן, ליבי ליבי עליך ושכמותך שנתנו אימון ללא סייג באיש הזה, הייתם צרכים להתיחס איליו בכבדיהו וחשדהו ולא למכור את נשמתכם.......
אך גם צד נוסף יש לזה.
מה אתה רוצה להיות נהג? ראש לשכה? עוזר?
הרי אין כסף וגם אם הוא הבטיח אינו יכול לקיים... כי טובת העיר לעיניו! להיפך... אם הלשכה שלו היה מתמלא בך ובשכמותך או אז אני הייתי מתקומם... איך יתכן שהקופה מתדלדלת והוא ממנה אנשים חדשים???
תחשוב על זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2004 23:41 |
|
| |
שורות כואבות, ששומעים אותן מכיוונים נוספים. חבל שיש כאלה שמתייחסים לזה בציניות, ודורכים על יבלות. מדובר בכאב אמיתי של אכזבה וייאוש, שאני מציע לאף אחד לא להתנסות בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2004 23:45 |
|
| |
לומז........
מה אתה מציע ?
למנות את כל הפעילים לתפקידים במועצה?
ה...א?
ואז מה נרוויח?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2004 23:55 |
|
| |
חברה תנו לצביקה מאה ימי חסד
בחיאת ראבק
כולה ראש סיעה של 2 מנדטים בטבריה ועוד איזה רקורד קטן בין פחי הפסולת של רמת חובב
תנו לו את החסד הקטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 00:06 |
|
| |
היי...
החושד בכשרים....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 00:42 |
|
| |
כתב האישום שמוגש ע"י כבוד רב השכונה מצטרף לשורה ארוכה של טענות שהובאו כבר בפורום זה, אך אני חושב שבניגוד למה שהובא פה כאילו צביקה כהן מוביל את הדרך הזו מתוך כוונה כזו או אחרת, אני חושב שהדברים הרבה יותר פשוטים המועצה ממשיכה להתנהל ע"י מקצועני המועצה שעד היום החזיקו בברזים וניווטו את הדברים עפ"י רצונותיהם ולפי סדרי עדיפויות שלהם.
כך שמה שהיה ממשיך להיות ועם כל הכבוד אין לצביקה כהן שליטה על מה שקורה סביבו בתוך המועצה כלומר הוא לא איבד שליטה היא פשוט אף פעם לא היתה אצלו.
תושבי אלעד דורשים שינוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 00:57 |
|
| |
כבוד הרב,
צביקה כהן הוא פוליטקאי, לטוב ולרע.
בתור שכזה, התנהגות מן הסוג שציינת היא בגדר הסביר ואף למעלה מכך.
פוליטקאי - לא נבחן במימוש הבטחותיו לפעיליו, אלא לבוחריו!
(אגב, עפ"י הידוע לי, להעצני לא הובטח דבר, אף לא במשתמע.
בנוסף, הוא לא "נאלץ" כלל "לעזוב" את מקום עבודתו הואיל וממילא היה הוא במסגרת "שנת שבתון").
אדרבה, לו ישכיל צביקה, כצורי בשעתו, למנות אנשי מקצוע נטו, דוגמת חנן קרן, שמגר ורמי ארזי, והיה זה שכרנו.
כאזרח מן השורה, לא מפריעים לי ספציפית, אלו שלא מונו,
אלא דוקא אותם מינויים שכן עומדים להתבצע, דוגמת מינויו הצפוי ומעורר הסערה של "חתנא דבי מזכירא" לתפקיד מיניסטריאלי בכיר ב"חברה הכלכלית אלעד".
עושה רושם כי הקריטריון היחיד לבחירת עובדי "המועצה החדשה" הנו מידת הקשרים, ולא הכישורים...
מה חבל שהקרדיט הרב שניתן לצביקה ע"י 80% מתושבי העיר, מבוזבז כה במהירות...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 01:00 |
|
| |
נו מרנן לא ראית שיש לך שימוע מחר אצל צביקה
איך אתה מעיז לכתוב

|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 01:05 |
|
| |
שמע לי,
הכל שמועות...
לכשעצמי, לא שמעתי על השימוע, אף לא במשתמע...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 07:47 |
|
| |
אכן מרנן
"טרבלסי זה מינוי מקצועי"
ולאלה שחושבים שאני מאותם אנשים שעבדו למען צביקה, אז אני מציע לכם לקרוא שוב את מה שכתבתי, אין שם ולו דבר אחד על עצמי, הפוך, אני בזמנו יעצתי לאותם אנשים, לא לעזוב את עבודתם,ולא להשטתח על הרצפה בשביל צביקה, ולו רק בגלל כי הוא פוליטיקאי, ואני חושב שבתור שכזה, לא מדבר אליו חברות או הקרבה, אלא רק למי יש כוח נגדו כמו כל פוליטיקה.
וימים יגידו
תוקן על ידי - רב_השכונה - 31/10/2004 8:24:14
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 07:50 |
|
| |
הנה התשובה..........................................
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 08:23 |
|
| |
אכן, רב השכונה שבינתיים רב עם כולם,
עם כל הכבוד לזעקות הקוזק הנגזל שלך, אין בינתיים שום מינוי במועצה של צביקה כהן, לבד מנהגו האישי, וכל הספקולציות שלך ושל חבריך לגבי הקורה הינם עדיין בגדר הימור בלבד.
אני מבין ללבך ומשתתף בצערך על כך שכ"רב השכונה" אתה מנוטרל ולא מעורב בנעשה ובעומד להיעשות אבל מה לעשות לזה בדיוק קוראים ניהול מקצועי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 08:29 |
|
| |
גיוועלד (מ.פ) קוארכפייתי
כבר הוכת שאתה טוב באולטימטומים עשית את זה לצביקה לפני הבחירות
אז אם מינוי מקצועי בראש מעייניך אז אין חולק על המקצועיות שלך אפילו שיש עוד אנשים טובים לפחות כמוך
אבל כמו שאתה יודע צריך גם נאמנות ועזוב אתה יודע
אין לך את זה
|
|
|
|
|