בית פורומים אחרדים-אלעד

מכתב פיטורין לרמי לברון מחכה לו בארץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2004 10:09 לינק ישיר 
מכתב פיטורין לרמי לברון מחכה לו בארץ

אתמול נודע כי חלק מהגזירות הקורבן הראשון לפיטורין ולקיצוצים הוא לא אחר מאשר רמי לברון אשר שוהה כרגע בחו"ל המכתב כבר מוכן וברגע שהאיש יניח את כף רגלו בארץ יכנס לתוקפו עוד נודע שאתמול בערב הגיע אשתו ללשכתו צביקה ל. כמכונה כאן בחרדים אלעד והתחננה בבכי מר על מקום עבודת בעלה כנראה שעדיין הוא לא גמר להציק לכל התושבים בעיר ואנו שולחים בזאת את תנחומי מצ'טטי חרדים אלעד לרמי שלום שלום ואל תבוא לנו בחלום, וכנראה עכשיו עד שנראה את השם שיננא 11 באוויר זה רק מתי שרמי ימצא מקום עבודה חדש מחכים לך רמי.............הטקסט שלך כאן

הטקסט שלך כאן

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2005 15:02 לינק ישיר 

מקורות מאד מהימנים ויודע דבר גילו לי שמאז שרמי לברון חזר ארצה מחפש את מכתב הפיטורין בכל מקום ולא מוצא.
אז מערבב כמו שאמרו לך תקפידג לקחת כדורים במינון הנכון לפנני שאתה כותב.
קבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 09:40 לינק ישיר 

שלום לך השייח כנראה שאתה בבעייה כמו שיננא 11 שלא יודע לקרוא עברית טוב ( אולי בגלל השם היפה שלך בהייד פארק ) אבל זו הסיבה האמיתית שפיטרו את האנפא בית הזה מהמועצה בגלל שהוא לא יודע בקושי קרוא וכתוב עד כדי כך שאפילו מכתב פיטורין הוא לא יודע לקרוא.
נ.ב. ומי יודע אולי זה באמת אתה כנראה שפתחת ניק חדש עקב זה שכבר כולם כאן יודעים ששיננא 11 הוא לא אחר מאשר רמי לברון המשועמם .............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 12:06 לינק ישיר 

המערבב נדמה לי שאתה בבעיה כי לאף אחד אין את המידע שיש לך

טאטע אין הימל העלף מיר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2005 00:13 לינק ישיר 

המערבב

כזה טיפש כמוך לא ראיתי בחיים!!!

לשייח יש יותר מ 4400 הודעות בהייד פארק, יותר משליש שיש בכל הפורום כאן, ויותר הודעות שיש ושיהיו לך בחיים.

כבן אדם מהצד צר לי אבל נראה לי שאתה כל הזמן מדבר על כפילת ניקים, האם הדבר קשור לכך שאולי אתה בעצמך עשית מעשה נפשע כזה?

אותנו בגן לימדו אם מישהו כל הזמן אומר גנב סימן שהוא גנב!

דרך אגב אם תלחץ על שמו של השייח תראה את כמות ההודעות שלו בפארק.

הבנת אותי ברוך?

אוי איזה מסכן תרחמו עליו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2005 14:13 לינק ישיר 

כל התיחסות למגבב השטויות הזה שנקרא מערבב בכל אחד מאשכולותיו זה בבחינת אל תען לכסיל פן יחשוב עצמו לחכם.

סליחה אם לא צטטתי נכון את הפסוק. אבל הרעיון ברור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2005 09:24 לינק ישיר 

עד כדי כך אתה מגמגגגגגם שאתה חוזר על דבריך כמה פעמים המצ'וטטים פה לא טיפשים ומבינים בפעם אחת בלבד............

אוהב כבוד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מכתב פיטורין לרמי לברון מחכה לו בארץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext