הסכם ההבראה שאושר אמש פה אחד במליאת המועצה הוא ללא כל ספק הישג משמעותי לצביקה ולצמרת המועצה.
שלושה חודשים עמלו החברים כדי לעמוד על העקרונות החשובים והוציאו מסמך אדיר שיתן תנופה משמעותית לעיר אלעד.
אתמול גם נודע כי משרד הפנים ישתתף בכיסוי הגרעונות בסך כ 40 מיליון ש"ח כך: כ15 מיליון ש"ח במענק והיתרה באשראי.
צביקה, מברוק ואל תשים לב לכל הצ... שכותבים תחת שמות שונים, כולם בני אב אחד הם וד"ל
שיהי' בהצלחה
ולעמיתך, צביקה הרבסט, שהגיע מחו"ל במיוחד אמש והספיק להגיע לפני ההצבעה ושמוליק גרוסמן וחיים מאיר כץ ולאפרהימי ולאבי חלה ולחברי הכח, משה גבירר ודבה'לה רובין ולששון לב ולעמרוסי ולבן חורין- מברוק
הוכחתם מנהיגות הוכחתם שהפוליטיקה אינה מעניינת אתכם אלא העשייה הציבורית האמיתית לתועלת התושבים והעיר היפה הזו
כה לחיי
כי רק בכוחות משותפים תחלצו את העגלה מהבוץ
נשלח ב-28/12/2004 17:22
אני גם כן בעד התוכנית ומחזק את צביקה.
אבל דבר אחד אני לא מבין למה לנקר עיניים ברכבי פאר כשאנשים רעבים ללחם?
נשלח ב-28/12/2004 19:56
בעקבות המחאה הרחבה של חברים מסויימים בפורום על השימוש ברכבי פאר, נתקבלה החלטה הערב ע"י בכירי הרשות להמיר את הרכב בקורקינט ממונע וכעת נבדקת רק האפשרות כיצד למזגו.
עם כל הכבוד יכולה להיות ביקורת עניינית ואמיתית לגבי התקציב וצריך אכן לבדוק היטב היטב את סעיפי התקציב ומה שביניהם, וכולי תקוה שחברי המועצה עשו זאת ברצינות גמורה כיאה לנושא חשוב כזה.
בכל זאת מדובר בתקציב שנתי של 60,000,000 מליון ש"ח לא דבר של מה בכך.
אבל להיתפס בדברים שהם נוהל רגיל ומקובל ברשויות ובשלטון המקומי זוהי פשוט קנטרנות זולה, ולדעתי רק יוצרת נזק לביקורת האמיתית של פגיעה בשכבות החלשות צמצום פעילויות וכדומה שעליה יש לתת את הדעת ולא על שטויות.
אני מאוד מאוד מקוה שקודם ההצבעה פה אחד מאמש אכן נעשו בדיקות של החברים על כל סעיפי התקציב, על פי מה ששמעתי חבר המועצה ששון לב אכן עשה זאת והקדיש לכך מחשבה רבה.
נשלח ב-28/12/2004 20:04
לא ידעתי שזה נוהל מקובל להחליף רכבי פאר כמו גרביים ולהסתובב אתם כל היום בכל העיר. דוקא לקריספל "הבזבזן" היתה מיצובישי אחת כל הקדנציה...
נשלח ב-29/12/2004 08:32
באמת כל הכבוד.
רק תיקון קל,
מה שעבר אתמול במועצה לא נקרא "תוכנית הבראה",
אלא "שדידת הציבור".
("הציבור מטומטם לכן הציבור ישלם..." - שלום חנוך).
נשלח ב-29/12/2004 10:45
קריס... אאאאא ברוך
מספיק עם הדמגוגיה הזולה וההסתה שאין לה כל ביסוס
פרטים, בבקשה
מה זה "שדידת הציבור"? על מה?
מה נראה לך שאין לך תחליף?
חלפו ימי הקוזק...
נשלח ב-29/12/2004 11:40
א. אני עדיין לא קריספל (לפחות לפי הפעם האחרונה
שהסתכלתי במראה)
ב. שדידת הציבור - לקיחת כסף מתושבים, העלאת ארנונה, ואי
מתן תמורה לכסף.
ג. אם יש לי תחליף, אז אולי תתן לי פטור מתשלום הארנונה ?
נשלח ב-1/1/2005 22:02
אני באמת לא מבין ונראה לי שכל ה"מהומה" היא מלאכותית
הרי תוכנית ההבראה, לפחות לפי מה שאני קראתי, מצויינת לעיר ולתושביה.
הרי העיר הזו מקבלת כ 25 מיליון ש"ח לכיסו גירעונות
מה רע בזה? אז העלו ב-5% את הארנונה? הרי אין לעיר הזו כל מקור הכנסה? ובין כך יותר מ50% מהתושבים משלמים רק 20%
מה בדיוק הבעיה?
אבל איך אמרנו קודם מנסים ללבות את האש מלאכותית
נו נו... לבריאות
נשלח ב-1/1/2005 22:31
כאשר תשלם את כל ה-100%, ומכספך. ובל נשכח שרק לפני כשנה העלו בכ-30% את הארנונה, אז אולי תבין על מה המהומה!
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-2/1/2005 04:01
אני משלם 100% ארנונה ואני עושה את זה בכייף
אני אוהב את העיר הזו והשירותים שאני מקבל בה הם גבוהים מאוד