בית פורומים אחרדים-אלעד

הרצחת וגם ירשת? הירשת וגם התלוננת ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/1/2005 08:52 לינק ישיר 
הרצחת וגם ירשת? הירשת וגם התלוננת ?

ושוב, המועצה השולחת ידה לכיסי התושבים - לא מספקת את הסחורה.

במסגרת הקיצוצים התבשרו הורי הילדים, כי החל מהיום לא יהיו מגבות בגנים, ועליהם להביא מגבות מהבית.

ושוב נשאלת השאלה - להיכן הולך הכסף אותו אנו משלמים למועצה על גני הילדים והצהרוניות ?

האם מחר נתבשר כי במסגרת הקיצוצים עלינו להשאיר את ילדינו בבית ?

זאת ועוד, הצהרוניות הפסיקו לקבל את הכסף עבור קניית עבודות לילדים, כך שהילדים נמצאים בחוסר מעש, מהשעה 13:20עד השעה 16:00 !!!

אז ראש מועצה נכבד, שתדע - אתה חוצפן !

אולי אנחנו בכלל צריכים להתנצל על כך שאנו מביאים ילדים לעולם? הרי די ברור שהילדים האלה רק גורמים צרות למועצה,
ומכבידים על תקציבה.

אולי כדי לראש המועצה לאמץ את השיטה שהיתה נהוגה בסין עד לפני מספר שנים, וכל משפחה שיהיה בה יותר מילד אחד ישלם
קנס למועצה, וכך יצליחו ראשיה לכסות את הגרעונות ?

לא מספיק שראש המועצה שולח את ידו לכיסינו ולא מספק את הסחורה (קרי - גנב), הוא עוד מעז להלין על כך שהתושבים
מתלוננים עליו.

אז באמת חמודי, אני מתנצל אם נפגעת, לא התכוונתי, אתה צודק, אני ושאר התושבים זו הבעיה.

אנחנו מתנצלים ומבקשים סליחה אם חלילה באנו בדרישות, לא התכוונו באמת, אנחנו יודעים שאין לנו זכות דיבור,הרי

תפקידנו הסתיים יום אחרי הבחירות, אז שוב סליחה.

אה, ועוד דבר, אם תוכל לפרסם את מספר חשבון הבנק של המועצה (אפשר גם במסר פרטי), אשמח להעביר לך ישירות

מהחברה, את המשכורת שלי, חבל בכלל שהיא תעבור דרך סניף הבנק שלי, רק בקשה קטנה -אם רק תוכל לכבוד שבת להלוות לי

כמה שקלים, אתה יודע, גרעינים ובירה... (אם גם זה קשה לך - אני כבר אסתדר).

תוקן על ידי - ברוך_אני - 03/01/2005 8:54:05

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2005 09:58 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחח אהבתי!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 07:11 לינק ישיר 

אוי ווי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 22:30 לינק ישיר 

ברוך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הרצחת וגם ירשת? הירשת וגם התלוננת ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext