|
|
| נשלח ב-5/1/2005 21:04 |
|
| |
האמת היא שכאשר הגיעה לידינו לראשונה חוברת תוכנית הבראה כאשר הופצה לחברי המועצה קודם הישיבה לבדיקה ואישור.
עברנו עליה אחת לאחת וכל סעיף נראה גרוע מחבירו, אוסף של רעיונות חסרי הגיון יחד עם שלל צעדים חסרי רגישות חברתית חבר להם יחד בחוברת כרוכה תחת לוגו המועצה.
בקיצור זה עשה רושם לא רציני ובודאי לא מקצועי מה גם שהשאלות שנשלפו לאויר מיד לא קיבלו מענה ע"י אף גורם במועצה.
אבל, וכאן בא ה"אבל" הגדול, וזה המקום להודות על האמת.
מיד אחרי אישור ספר התקציב ע"י חברי המועצה פה אחד, מעשה שעל פניו היה הרבה יותר מתמוה וסיקרן אותנו מאוד מה מסתתר מאחרי "המזימה" שנראתה לנו לקוחה ממשטרים לא סימפטיים בלשון המעטה.
ואז עלינו אני וחברי למשרדי המועצה מצויידים בספר התקציב ובסדרת שאלות מקצועית שערכנו עם הרבה שיעורי בית והתייעצויות.
ולמרבה הפלא התברר כי פשוט טעינו ובגדול, כן אני מודה טעינו ואולי גם הוטעינו ובגדול, התוכנית נבנתה עם הרבה מחשבה והגיון תוך כדי פגיעה מנימלית (במגבלות האפשר) בפעולות המועצה לתושביה, לכל השאלות היו תשובות רציניות וכלל לא מתחמקות, לומר את האמת, הייתי בהלם מוחלט, דבר כזה לא קרה לי כבר הרבה זמן.
ובכל זאת עדיין פיקפקתי, לקחתי את הספר התקציב יחד עם השאלות הרבות והתשובות שקיבלנו וביקשתי מחבר בירושלים שהתעסק בעבר עם הבראת רשויות וכאלה, והצגתי לו את הדברים וגם הוא במבט ראשון אמר לי שהתוכנית לא ניראת רצינית אך כאשר עבר עליה סעיף סעיף תשובתו היתה התוכנית מדהימה בפשטותה.
נכון שכל הבודקים למיניהם טוענים שבתכנית זו נלקחו סיכונים גבוהים וכל טעות או פיספוס עלולים להיות גורליים לכלל התכנית, אבל את זה גם שמעתי בגזברות המועצה שזה נעשה כך כמעט בלית ברירא.
אז נכון שיכול להיות שראש המועצה לא הכין את התכנית (אגב, זו האמת ) אבל גדולתו של ראש מערכת היא בלבחור את האנשים המתאימים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2005 10:02 |
|
| |
גם אני לא שבע רצון מתוכנית ההבראה אבל בזלזול לא נגיע לשום מקום אפילו אם רוצים להלחם צריך להעריך את היריב כדי לא להיות מופתע
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2005 14:09 |
|
| |
זכות יקרה,
האם גם לנו משלמי המסים המוגדלים יש זכות לדעת מדוע:
1. מקצצים בהסעות , סהקצבות לבתי ספר, בתמיכות שכוללים ולקמחא דפסחא, ספעולות תרבות, בהקצבות לבתי כנסת ובמקום זה מממנים ב-75000 שח כספומט במקום שהבנק שגם כך לא חסר לו כסף, יממן זאת.
2. למה צריך משכורת עתק ליועץ סטרטגי וגם להקמת חב' כלכלית. למה שהחברה הכלכלית לא תהיה מספיק כלכלית בשביל לפחות להחזיק את עצמה?
3. למה צריך להמשיך לממן רכב ליסינג לקבט שפרש?
זו גאוניות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2005 00:35 |
|
| |
חברים מתלהמים,
אם המטרה לקטר ולקנטר בודאי שצודקים אתם והרשימה אפי' ארוכה הרבה יותר בטענות שאלות ומאידך רעיונות ועוד,
אני לא התייחסתי ולא מתיימר להתייחס בדברי לרמת תיפקודו השוטף של ראש המועצה, זהו דיון אחר ולא הנושה בפורום זה.
הדיון היה בנושא תקציב המועצה המבוסס על תכנית הבראה, והאמינו לי חברים ואל תתלהמו מיידית מבלי לחשוב, תקציב שנתי של מועצה זהו דבר מורכב ולא פשוט, רעיונות שיכולים להתממש בקלות אצלך בבית ואולי אפי' בעסק, הופכים להיות מאוד מורכבים כשזה במערכת כמו מועצה עם הסתכלות רחבה.
לכן אני חוזר ואומר : מי שמכיר ומבין בתוכניות עסקיות, יכול לראות שהתוכנית מדהימה וחלקה.
אז נכון שהדרך הטובה ביותר להגיב זה פשוט להכפיש ולומר שאני קרוב למערכת העירונית או לעומד בראשה, נו, אז שיהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2005 09:07 |
|
| |
נראה לי כי 100 ימי החסד עברו ... עם תוספת זמן פציעות !
הגיע הזמן לבדוק .. מה יש לנו כאן !!!
צביקהל'ה : תמחוק את החיוך הדבילי ותן דין וחשבון !
מה עשית ? מה הספקת ? מה תרמת ? הי'ה לנו שווה לשים אותך על ראשנו ? או שאולי נחזיר אותך עם חכתך לכנרת ?
נו ? מי שרוצה לסנגר עליו מוזמן לספר לנו מה היו השגיו של הגאון שלנו !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 13:00 |
|
| |
אמרתי לכם !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2007 14:17 |
|
| |
כאילו האייקונים האלו כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2007 14:38 |
|
| |
סבלנות.
|
| נשלח ב-13/8/2007 00:34 |
|
| |
מנטש, לשם מה סבלנות? פרט
כר
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2007 19:54 |
|
| |
מירי טחנות השלטון עובדות לאט. ולפעמים לוקח זמן לממש תוכניות.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|