| נשלח ב-4/2/2005 00:44 |
|
| |
הלם בבית הגרש"ז: נערי המרא עוכבו לחקירה
* הבטחתם של נערי המרא "לסגור חשבון" עם "החינמון מפתח-העיר" מומשה הערב "בהידור"... *
* את "תעודת הכשרות" המאשרת את קיומה של "מצוות המחאה", ניפק לא אחר ממפקד משטרת אלעד. *
"חלוקת עבודה" בין נערי המרא.
יש מי שתוקף מילולית, ויש, כנראה, גם מי שמיישם פיזית.
כך עולה מתלונה שהוגשה היום למשטרת אלעד ובגינה עוכבו לחקירה במשטרה, א.ג. בן-משפחתו של המרא (ואל תשאלו מאיזו דרגת קירבה...) ואיש החינוך א.י. מבכירי נערי המרא.
ראשיתו של האירוע, היום אחה"צ, כאשר מחלק העיתונים של השבועון "מפתח העיר" התלונן נגד השניים, שלטענתו, נטפלו אליו ומנעו ממנו באלימות, לעשות את מלאכתו.
"הנערים", נשואי התלונה, עוכבו לחקירה, עיכוב, שהיכה בתדהמה את אנשי המרא.
העו"ד "המשפחתי" שהוזעק לחלץ את השניים, הובך קשות, כאשר אחד מהמעוכבים (ושוב, אל תשאלו אם היה זה דוקא בן-המשפחה...) סירב בתוקף להיות מיוצג על ידו בטוענו כי המרא, הוא-הוא הסמכות ברת-התוקף היחידה במחוז...
יצויין, כי מפקד משטרת אלעד אשר ביקש למנוע "מיני תקרית-דיפלומטית", התקשר אישית לביתו של המרא, על-מנת לעדכנו בפרטי והשתלשלות הפרשה.
המרא, אחוז הלם ומבוכה, מיהר להזעיק את יועציו, ויחד עמם פעל בחשאי לשיחרורם של השניים.
לאחר שיחרורם (הזמני?!), הערב, ניסו נערי המרא ומקורביו "להשתיק" את הפרשה, המהווה, נדבך נוסף ומיותר, במסכת ההסתבכויות והכשלונות של המרא ונעריו.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 04/02/2005 1:28:27
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 01:27 |
|
| |
אצלנו בשכונה לא חולק השבוע מפתח העיר
מישהו קיבל באלעד את העיתון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 01:29 |
|
| |
נערי המרא, מסתבר, "קיבלו" גם קיבלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 01:57 |
|
| |
מי זה בן משפחתו של המרא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 07:10 |
|
| |
אכן, שני הרומנים שמחלקים את העיתון עוכבו בכניסה לעיר ע"י נערי המרא שעוכבו לבסוף ע"י המשטרה...
נשאלת השאלה עם כן, מדוע "החינמון" פרסם "הבהרה" ובכך הגיש את הלחי השני לקבלת סתירה נוספת?
לא הספיקה להם עבודת החריש שעשו נערי המרא בעסקים בעיר ע"מ שלא יפרסמו? האיומים שההכשר של בד"ץ אלעד יוסר אם ימשיכו לפרסם ב"חינמון"?
דרך אגב יש שמועה מבוססת בעיר שרוה"מ בכבודו ובעצמו ביקש מעסק ששבוע קודם הוציא נגדו צו סגירה, שלא יפרסם ב"מפתח העיר", מכיווו שרוה"מ ראה עצמו ניפגע אישית מהכתבה שפורסמה....
מיותר לציין שאותו בעל עסק לא נכנע ללחצים... אפילו של רוה"מ עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 07:33 |
|
| |
ואני רק הסתקרנתי לדעת מי זה בן משפחתו של המרא שנעצר???
נווווווווו, תשובה בבקשה.
תוקן על ידי - עובד_מועצה - 04/02/2005 7:35:48
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 08:00 |
|
| |
בן תיירה,
א. אם השמועה אכן מבוססת, הרי שמדובר בשערוריה הגובלת בסחיטה באיומים.
ב. בדיוק על-מנת למנוע מעשים כאלו פורסמה ההבהרה בחינמון.
וכי זה מה שחסר להם, כעיתון מתפתח התופס תאוצה?
להיות נתונים תחת "חרם צרכנים/צרחנים" כוחני, של המרא ונעריו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 09:05 |
|
| |
בן תיירה, אתה אדם רע, אכול רשעות וקנאה. במודיעין כל מי שהתנכל לרב גרוסמן נפגע (וחלק אפילו כבר לא יכול לספר לך על זה), לא יודע איפה היית בזמן האחרון, אבל כל שליחותך לעולם היא לשון הרע רכילות ורוע. אדם שרק דברים אלו ממלאים את ראשו לא יכול לעצור לרגע ולשאול, למה הקב"ה נתן לי תפקיד כל כך מכוער? למה אני לא יכול להתגבר על עצמי? אולי שלחו אותי לגלגול בעולם לתקן דווקא את הדברים האלו? אני עצמי איני תושב אלעד אך אהפוך שמים וארץ לגלות מי אתה ולנסות להבין מה מסתתר בראשך! מה הסיבה שאתה כל כך רודף את הרב ומשפחתו, איך אדם אחד יכול להשפריץ כל כך הרבה רשעות ושנאה. האם באלעד אין דברים טובים לכתוב עליהם? האם כל הדברים באלעד הם מעשי ידיהם של הרב ומשפחתו? אמנם אתה מאד נזהר שלא להיתבע על ידי גרוסמן העו"ד, אבל אצלנו אומרים כל כלב בא יומו ובטוחני כשאגלה מי אתה יובהר לי כי כגודל הפה המלוכלך שלך או בעצם העט המלוכלכת שלך, כך גודל אפסיותך. כי אדם עם טיפה תוכן לא היה מתעורר רק לצורך הפצת שנאה.
תוקן על ידי - mshi - 04/02/2005 9:34:03
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 10:07 |
|
| |
אתם רוצים להגיד לי שמדובר באבריימי החוזר לימי נערותו...
אוי, אם הוא יתחיל להשתולל באלעד כמו שעשה בבני ברק, אזי מצבנו באמת לא טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 11:56 |
|
| |
פכטר,
מה אברימי עשה בבני ברק???
תן סקירה קצרה, זה נשמע די מעניין...
המזל הוא שיש לנו בעיר משטרה אחרת היה מתקיים בנו מאמר חז"ל מדינת הלכה, הלכה המדינה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 14:26 |
|
| |
רק עכשיו כולם מבינים כמה ראה הגאה"צ הרב בן דוד למרחוק כשכבר בבחירות הקודמות לפני חמש שנים לא הסכים לשתף פעולה ולהכנע לתכתיבים של נערי המרא דאתרא.
וכל אלה שתקפו אותו ויצאו נגדו רק היום מבינים למה הוא התכוון כשאמר שהכל פוליטיקה וכסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 14:45 |
|
| |
משי,
קראתי את דבריך וחזרתי למה שאני כתבתי וניסיתי להבין מה העיק עליך, האם זה ששני הרומנים נעצרו בכניסה לעיר, או זה שכתבתי שרוה"מ התקשר לעסק כדי שיחדל מפירסום...
לא ראיתי שום דבר מדברי שבו הינני תוקף את המרא דאתרא הרה"ג ר' שלמה זלמן גרוסמן שליט"א, להיפך כמי שמכירו אישית אני יכול להעיד שגדלותו בתורה הייתה לשם דבר!
אנו לא מזלזלים בו! הוא זה שמזלזל בנו!
וכל מילה שכתבתי הוא נכון!
ולא התעוררתי לכתיבה אלא זה נכתיו לאחר ליל שישי ארוך בבית המדרש וחזרתי לביתי לאחר תפילת הנץ, את הדברים כתבתי בדרך למיטתי.
אינני רוצה להיגרר עימך להתלהמות...
אם כך אדון משי שיהיה לך שבת שלום... וכל טוב!
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2005 15:43 |
|
| |
למרנן ורבנן וכו'.
למעשה לא נעצר אף אחד בפרשה ומפקד המשטרה רק ביקש מהשניים להגיע לברור בתחנה אולם זה לא מוגדר כ"עיכוב" ובוודאי לא כמעצר.
לעצם המחאה הרי היא מובנת וברורה לכל ואכמ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2005 21:39 |
|
| |
באמת נראה שמפתח העיר מיותר כאן באלעד, הואיל ובני התיירה כבר החרימוהו ולא עזרו הבהרות והתלקקויות מצד העיתון, ולשאר הציבור העיתון אינו משקף את המציאות היום יומית של המצב באלעד. וד"ל.
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2005 23:56 |
|
| |
הצלה/קוראים אלעד,
את עובדת אי מעצרם של השניים, הבהרתי כבר בראשיתו של האשכול (בתשובתי ל"עובד_מועצה").
ואכמ"ל...
|
|
|
|
|