בית פורומים אחרדים-אלעד

היתנהגותכם באתר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/6/2005 16:28 לינק ישיר 
היתנהגותכם באתר

שלום לכולם אני פעם ראשונה שנכנסתי לאתר פשוט היזדעזעתי משנאת החינם שנעשה באתר אנו בחורי ישיבה לשעבר וזה לא יפה ללכת ולהשמיץ אנשים ולכתוב עליהם לשון הרע הדבר נראה לאנשים זרים כחילול השם וזה דבר נורא ואיום אני בטוח שכל אחד יודע למה אני מתכוון
ושכל אחד ישמור על הכבוד העצמי שלו
אני מקווה שאני אוכל לשתף איתכם פעולה באתר ולעזור לכם בכל. חג שמח מאחל ירקון 36 ישראל חזן

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2005 16:34 לינק ישיר 

לא לעניין לבוא ועוד בפעם הראשונה, ולהטיף מוסר.

לא מתאים לך?

אף אחד לא מכריח אותך להכנס לפה.

בכל אופן דוקא רובא דרובא כולל אני הקטן, פירגנו כאן למתנדבים (חוץ מאריה 77 שעושה רושם שהוא בככל מישהו מתוך הברנז'ה שלכם) ההכללה והביקורת שלך לא במקום!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/6/2005 16:54 לינק ישיר 

אני לא אמרתי שכולם לא בסדר יש מעט אנשים שבאמת עושים אתזה בשביל שינאת חינם חבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2005 17:05 לינק ישיר 

ואחר כך מתפלאים שבמקום קטן כזה כבר קרו כמעט כל האסונות האפשריים, והם קורים לעיתים קרובות. מה שבטוח, בן אדם שעבר אחד מן האסונות האלה כבר הפסיק לכתוב ולהשמיץ כאן בפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2005 17:05 לינק ישיר 

אמנם קשה לי להאמין שהינך מתבטא ברצף כזה ובעברית
אבל לפי הנתונים שאתה מביא הנך באמת אלעד 2 ירקון
אז במטותא ממך את המוסר שאתה מטיף תלחש נא לאוזנו
של מנהל אזורך ושאר אחראי ירקון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2005 17:47 לינק ישיר 

אתה מוכן לשיתוק די די די

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2005 17:48 לינק ישיר 

סליחה לשתוק טעות שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2005 00:10 לינק ישיר 

לא לחינם אלעד נקראת "עיר התורה והמחלוקת".

ויש חכמים שאומרים, "עשרה קבין של מחלוקת ירדו לעולם, תשעה נטלה אלעד והעשירי התחלק בין כל העולם".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2005 01:20 לינק ישיר 

תיקון:
"תשעה נטלה אלעד, ועל העשירי הם עדיין רבים...."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2005 10:56 לינק ישיר 

ישראל רוזן,

אינני מכיר אותך וטוב שכך, אך מהקלקה סתמית על הניק שלך הופתעתי לגלות את הודעותיך בפורום הרשמי של זק"א.

מה אומר ומה אדבר, הודעותיך שם נוטפות מור עובר של אהבת חינם...

אז לפני שאתה, איש רדוד, משמיצן עלוב ואנלפבית, בא ומטיף לנו כאן, קשוט עצמך תחילה.

"הזהרו מהצבועים"!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2005 11:29 לינק ישיר 

איש זקא מגעיל שאתה אתם לא עושים כלום רק מריבות איפו יצלמו אותי איפו יראו אותי אתם סתם אתם אפס צריך למחוק אותכם מהמפה בושה וכרפה לכם לכו מאיתנו חברה של פורקי עול רק כסף ורק כבוד תיזגרו את הארגון המלוכלך הזה אתם לא יראי שמיים אתם עושים בשביל שיראו אותכם .ארגון הצלה והרב חיים נוגבלט במשך שנים טיפלנו במתי מצווה ללא זקא ושמקא הכל על מנת לקדש שם שמים ברבים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2005 11:43 לינק ישיר 

הרב אפי שטרן עשיתה מעשה נבון פשוט נלחמת על האמת תמיד .אתה מתנדב מסור פעיל אוהב לעזור באמת וביושר גליתה לאחרונה שאתה נמצא בארגון זקא אשר תקפו אותך בוקר וערב על פיעלותך בשטח אתה באמת מגלה את הארגון שהוא באמת ארגון אשר מחפש מחלוקות ומריבות ובעצם ארגון אשר לא פועל על אנשים יראי שמיים באמת
לך לדרכך תמשיך להיתנדב גם ללא זקא .כי הרי ארגון הצלה בשיתוף פעולה אם הרב חיים נוגבלט תמיד פעל לכבוד המת ולטיפול מהיר
אל תתיחס לאנשי פורקי עול אלו תיהיה חזק אנחנו איתך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2005 12:12 לינק ישיר 

ישראל רוזן!
מה הקשר בין הפתיחה שלך המלאה אהבת ישראל, וסלידה מהמחלוקת לסיום הרווי שנאה ומלא התקפה ובוז.

הפתיחה הצבועה שלך:
"שלום לכולם אני פעם ראשונה שנכנסתי לאתר פשוט היזדעזעתי משנאת החינם שנעשה באתר אנו בחורי ישיבה לשעבר וזה לא יפה ללכת ולהשמיץ אנשים ולכתוב עליהם לשון הרע הדבר נראה לאנשים זרים כחילול השם וזה דבר נורא ואיום אני בטוח שכל אחד יודע למה אני מתכוון
ושכל אחד ישמור על הכבוד העצמי שלו
אני מקווה שאני אוכל לשתף איתכם פעולה באתר ולעזור לכם בכל. חג שמח מאחל ירקון 36 ישראל חזן"

הסיום שמגלה את פרצופך האמיתי:

"איש זקא מגעיל שאתה אתם לא עושים כלום רק מריבות איפו יצלמו אותי איפו יראו אותי אתם סתם אתם אפס צריך למחוק אותכם מהמפה בושה וכרפה לכם לכו מאיתנו חברה של פורקי עול רק כסף ורק כבוד תיזגרו את הארגון המלוכלך הזה אתם לא יראי שמיים אתם עושים בשביל שיראו אותכם .ארגון הצלה והרב חיים נוגבלט במשך שנים טיפלנו במתי מצווה ללא זקא ושמקא הכל על מנת לקדש שם שמים ברבים .

ישראל_רוזן

11:43 14/6/2005 - נשלח ב
--------------------------------------------------------------------------------
הרב אפי שטרן עשיתה מעשה נבון פשוט נלחמת על האמת תמיד .אתה מתנדב מסור פעיל אוהב לעזור באמת וביושר גליתה לאחרונה שאתה נמצא בארגון זקא אשר תקפו אותך בוקר וערב על פיעלותך בשטח אתה באמת מגלה את הארגון שהוא באמת ארגון אשר מחפש מחלוקות ומריבות ובעצם ארגון אשר לא פועל על אנשים יראי שמיים באמת
לך לדרכך תמשיך להיתנדב גם ללא זקא .כי הרי ארגון הצלה בשיתוף פעולה אם הרב חיים נוגבלט תמיד פעל לכבוד המת ולטיפול מהיר
אל תתיחס לאנשי פורקי עול אלו תיהיה חזק אנחנו איתך"

אני לא מבין במד"א ובהצלה, לא מבין בזק"א ובמתים, אבל אני יודע שאתה צבוע שבאת להכפיש.

תוקן על ידי - חיים9999 - 14/06/2005 12:14:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2005 00:29 לינק ישיר 

רואים שאתה אוכל את הלב לא נורא תמשיך כך האמת תמיד צודקת

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > היתנהגותכם באתר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext