מתוך כותרות המקומונים בסופה"ש:
באדיבות המקומונים "קוראים אלעד" ו"קול העיר".
שימו לב לפוזה של ראש המועצה. נוטע, או שמא עוקר???
וזוהי תמונה שלא תופיע במקומונים... הלך השר, הלך גם העץ... "סאלח שבתי", אמרנו???
אותי יותר עניין שם האורח: יצחק הרצוג. מישהו בונה על זה שהוא יחזור לכאן בתקופה הקרובה? (לפחות בתפקיד שר) או שישתמש בכותרת: "תסלח-לי-שבאתי"
מסתבר, שראש המועצה ידע על מה הוא שח כשאמר את שאמר לבוז'י הרצוג. " *אתה* צריך לבוא להשקות אותו, לטפח אותו ולדאוג לכל צרכיו "... אתה דיקא, יען כי המועצה המקומית מצידה, איננה מתכוונת לדאוג, לא לעץ כלשהו בכלל ולא לעץ שנטע השר בפרט...
אבי רוזן מציץ שם בתמונה , עם המשקפי שמש.
מעל אח של... "הנה ימים באים נאום ה''"
מרנן, למה אתה חושב שהתמונה לא תפורסם ב"העתק-הדבק אלעד"? אולי לא השבוע אבל בעוד חודשיים שלושה, סביר להניח שכן... http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1370006&whichpage=4
פולי, לבינתיים, בכל הנוגע לאשכול זה (ולו בלבד), אני הוא זה שעשיתי "סרוק-הדבק" לתמונה שהובאה ב"קוראים אלעד", ולא להיפך... אוח אוח
נו באמת, לא התכוונתי לתמונה הראשונה אלא לתמונה המעניינת יותר. חוץ מזה אתה נתת קרדיט מה שאי אפשר לומר על עיתון "העתק-הדבק אלעד".
פולישער (חסר יו"ד...) מה לך כי תלין. הלא אתה עצמך, קיבלת קרדיט ובגדול... (ראה הלינק שצירפת). אוח אוח
אוי לבושה. גם "מפתח העיר" למד את רזי המקצוע של "העתק-הדבק". במדור "פיסטוקים" נכתבה הידיעה של מרנן על העץ העקור כולל תמונה. העתקת חומר, או אולי תשובה לשאלה "מיהו מרנן ורבנן"??? אוחחח
זה תמונה בחושך, וזה בשיאו של יום, אין קשר.
פולי, יאמר לזכותו של הכתב, שהוא ביקש (ואף קיבל), את הסכמתי.
ביקש או שביקשת מעצמך???