בית פורומים אחרדים-אלעד

כשרות העיר אלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2005 16:36 לינק ישיר 
כשרות העיר אלעד

שאלה חשובה.
מי יודע מי לוקח על עצמו את האחריות על הכשרות בעיר.
השגיח החשוב רבי גדליה שיחי' הוא חשוב ועושה עבודה נפלאה.
אבל מי הוא הרב שממנו הוא מקבל את ההוראות??

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2005 22:28 לינק ישיר 

לא שואלים שאלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2005 14:59 לינק ישיר 

למה אנחנו לא דתיים??
למה נגרע מתושבי בני ברק ירושלים קרית ספר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2005 16:22 לינק ישיר 

הכשרות ברמה גבוהה מאד,

לראיה מספר גבוה של גולשים פה אוכלים את הכשר הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2005 17:30 לינק ישיר 

o

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2005 21:50 לינק ישיר 

מה תפקידו של הרב רוזין ושל שלזינגר בעסק??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2005 11:48 לינק ישיר 

אני לא יודע מי עומד אחרי הרב גדליה אבל הוא עושה עבודה נפלאה ואני סומך עליו ורק עליו.
אני בטוח שאלו ששולחים אותו לא אחראים כמוהו

אבל שלא נדבר על המשגיח " הדגול" הרב דיין שליט"א משבק הרב מלכה שחוץ מהתאריך של הראשון לחודש הוא לא יודע איך נראית החנות.
אני מדבר מעדויות של בעלי עסקים בעיר שפשוט מפחדים לדבר מה עוד שהנ"ל מבקש את כספו במזומן בלבד " לא צ'קים"

מי שסומך עליו עדיף שיאכל במקדולנס.

בושה וחרפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2005 17:53 לינק ישיר 

ד

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2005 12:42 לינק ישיר 

הרב רוז'ין - בד"ץ אלעד.

(אא"כ אני כבר לא מעודכן...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2005 22:42 לינק ישיר 

אני התעדכנתי,
הרב רוזין פרש לחלוטין. הרב שלזינגר גם כבר לא מגיע לעיר לחלוטין.
ובלשכת הרב אומרים שהכל באחריות שלזינגר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 00:22 לינק ישיר 

ראיתי את תגובתו של "דניאלציק" בנושא ההכשר של הרב מלכה וכשותף באחד החנויות היותר ידועות באלעד הרי הדברים הם השמצה מהסוג הזול ביותר.

האמת ניתן לבצע כאן קישור פשוט לאשכול בשם "הרב גרוסמן צדק" ושם ישנו תגובה של "דניאלציק" האמור וניתן לראות את חיבתו של הנ"ל למשפחת מלכה בכלל, שם כותב הנ"ל כי "הרבה מהזכויות הם לזכותה של דינה אוטמזגין אחות של אישתו של המרא מלכה" המדובר שם הוא בהקמת ועדה דיור באלעד, דניאלציק רואה את האשם באי הקמת ועדה באלעד את משפחת מלכה.

מי שקורא את הנ"ל + ההשמצות על ההכשר מבין את גודל ההתאהבות של הנ"ל במשפחת מלכה בכלל.

לגופו של ענין וכשותף בחנות ידוע באלעד, להלן העובדות:
1. הרב דיין מופיע מידי יום בחנות ואף לפעמים פעמיים ביום.
2. כל הביקורים שלו הם ללא תיאום מראש.
3. מי שמכיר את הרב דיין מדובר באדם מסור שעובד לפי הספר.

אלו הם עובדות בשטח ולא ניתן לחלוק עליהם אלא לראותם בלבד, כל השאר הם השמצות נטו ומי שיודע להתבטא בביטויי מקדולנס הוא זה שמכיר את המקום כנראה מקרוב, ואחד כזה אכן יכול להתבטא בביטויי סרק, וכבר נאמר שהמזון שאדם מכניס לפיו משפיעים על פיו, עובדה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 09:46 לינק ישיר 

יונתוב היקר

עצם תגובתך מעידה על כושר ההבנה שלך וכבר אני מבין שאתה מאוד קרוב ומקושר לרב מלכא. אבל
לגבי אוטמזגין הרי ידוע שהיא מכרה את רוב הדירות בבן קיסמא, גני זוהר חלק משמעון הצדיק ועוד אזורים שפשוט מכרה לכל הבא ליד בלי לדאוג לשום טיפת אחריות מי הם הקונים. אני מעדיף לא להמשיך הלאה, אבל
לעניננו לגבי הכשרויות אני לא רוצה לסבך בעלי עסקים בעיראבל אני מציע לך לעמוד במשך חודש ימים ליד החנות של גמבה ולראות מתי מגיע המשגיח המהולל, או לעמוד ליד השוארמה ולראות מתי הוא מגיע, או לעמוד ליד פיצה האוס ולראות מתי הוא מגיע, ושאר בעלי העסקים בעיר חבל על הזמן
בראשון לחודש אתה פשוט תראה אותו בפול טיים ג'וב
מחנות אחת לשניה עם ההונדה החליפה ושלא יתלכלך חלילה.

לגבי מורנו הרב מלכה שיאריך ימים על ממלכתו מתוך בריאות ושפע הצלחה וכל טוב.
לצערי העובדות מדברותוכולי תפילה שהכל יסתדר ובאמת נוכל לאכול ברוגע ללא כל חשש של בעיות כשרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 14:00 לינק ישיר 

דניאלציק, ניכרים דברי אמת מדבריך הנאמרים בכאב.
בנוגע לדינה אוטמזגין, אינני מכיר את האשה הזו אך משיחות שיש לי מפעם לפעם עם ידידים שרכשו באמצעותה דירות, התברר לי שבפיהם טענות רבות על אופן המכירה וכושרה המסחרי אז אכן מסתבר שדברי דניאלציק נכונים לצערנו. אה, עצם עובדת היותה אחות של רב העיר בטח זניחה, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 14:31 לינק ישיר 

צריך להפריד כאן בין שני דברים.
הכשרות
מכירת דירות

הכשרות כמו בכל הכשרויות בארץ מלבד הרב לנדאו הרב רובין העדה רוב רובם של הכשרויות הם שולחים את המשגיחים רק פעם אחת בחודש לקבל את הכסף וזה ברור ובדוק אפשר לבדוק ולעמוד ליד החנויות.

לגבי דירות הגב' דינה אוטמזגין הבטיחה לאנשים דבר אחד ונתנה להם דבר אחר ומה לעשות שיש לה קשר למשפחת מלכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 20:45 לינק ישיר 

דניאלצ'יק אתה פשוט אמיתי
דניאלצ'יק כל מילה ומילה שלך הם פי מפיק מרגליות
פשוט אמת לאמיתה יש לי קשר טוב עם משגיח כשרות של הרב מלכ"א שהוא עצמו פלט לי כמה דברים בעניין
תאמין לי אני לא ידעתי שככה זה מופץ בין האנשים. חשבתי שרק אני יודע את זה. אני ממש המום
לגבי דינה אוטמזגין. היא הביאה לאלעד את כל השבבניקים.
שים לב שכל השכונות שאמרת זה שכונות של אנשים שהבטן שלהם מציצה מתחת לחולצה

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2005 19:50 לינק ישיר 

כמו שכבר הבהרתי אני שב ומבהיר כשותף באחד החנויות באלעד אני יכול להעיד מכלי ראשון שהמשגיח הרב דיין נמצא אצלי לפחות פעמיים ביום.

לגבי "דניאלציק" שהגיב על התגובה שלי לא פחות ולא יותר: שאני מקורב להרב מלכה, תגובה זו היא תגובה מהרמה הפחותה, עליהם בדרך כלל אני לא מגיב שכן ע"פ המידע שבידי אתה הוא שמקורב להכשר מסוים ולכן יש לך ענין להתקיף כאן את ההכשר של הרב מלכה, אני עד כה העדפתי שלא לכתוב פרט זה ולהגיב עניני אך לאחר תגובתך והתקופתך בכמה ניקים פשוט אין מנוס.

אני רוצה ללמד אותך שני דברים:
1. לא להשתמש בכל כך הרבה ניקים כדי לתקוף מישהו כפי שעשית.
2. אם אתה רוצה להגדיל את ההכשר אליו אתה מקורב, תשקיע בהכשר זה ואל תתקיף אחרים זה לא יגדיל את שלך.

שבוע טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > כשרות העיר אלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext