מפקד זק"א (בדימוס) אפי שטרן נבחר היום לראשות סניף מד"א בעיר.
שטרן, יחליף בתפקידו את אלי פכטר ששימש כיו"ר סניף מתנדבי מד"א בעיר.
יצויין, כי מדובר באירוע ראשון מסוגו בו נבחר מפקד זק"א לראשות סניף מד"א, למרות היריבות הפוליטית העזה, השוררת בין שני האירגונים.
מברוק לאפי על המינוי.
אכן, "קצין וג'נטלמן".
נשלח ב-8/8/2005 21:18
כל הכבוד אפי
בהצלחה
ואני מקווה שתצליח היום לארגן קורס באלעד
מבחן ראשון מבחינתי
נשלח ב-8/8/2005 21:47
אכן מגיע מברוק גדול לאפי ולכל החבר'ה מסביב על כל העבודה- יוסי לוי/פיני ליפסקר/איציק שטרן ועוד רבים אחרים אשר נטו כתף לעשייה למען ההצלחה ולמען השלום בארגון
לצד אפי נבחרו גם חיומי,לוי,שטרן איציק וליפסקר וכן 3 חברים אחרים לוועדת משמעת
מטרת כל הבחירות והשינוי הייתה בעצם לשנות את המצב שהיה ולהביא לשלום ואחדות בין כל המתנדבים ובין כל הארגונים ואני תקווה כי מעתה ואילך יופסקו כל המיני מלחמות שנוהלו דרך האתר ותקראו פה רק דברים טובים
נשלח ב-8/8/2005 22:41
ברוכים הבאים לסניף של אלעד אנו בוגרי סניף פתח תקווה שגרים באלעד מאחלים לך אפי שטרן כל הכבוד על האומץ שעומד בך ללכת ולשנות את הסניף הדבר הנכון הוא זה ללכת ולהתמקד בדבר אחד ובמשימה אחת ולמטרה אחת וזה יהיה המבחן שלך .אני וחברי תמיד נשמח לראותך עוזר למתנדבים שלך המתחילים שהתחילו את דרכם בעיר אלעד אנחנו נשמח לשתף איתכם פעולה אפילו שאנו היתחלנו את דרכנו הראשונה בסניף פתח תקווה ונשאר שם למרות זה נהיה ביחד נעזור לכולם בכייף ..
בהצלחה רבה
נשלח ב-8/8/2005 22:46
זק"א אלעד ומד"א אלעד והצלה אלעד
ברוך ה' שיש מספיק ארגונים למלא בהם אנשים
תארו לכם שכל החברה האלה היו מסתובבים ברחוב.
שיהיה בהצלחה אפי..
נשלח ב-8/8/2005 22:49
מזל-טוב לאפי שטרן חביבו של ראש המועצה.
האיש הנכון במקום הנכון.
מה התפקיד הבא?
מנהל גג של אירגוני ההצלה בעיר מטעם המועצה?
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
נשלח ב-8/8/2005 23:10
אנו מברכים את היו"ר החדש ומאחלים לו הצלחה בתפקידו. ובהזדמנות זו נודה ליו"ר הקודם על 4 שנות עשיה והשתדלות למען תושבי העיר אלעד.
נשלח ב-8/8/2005 23:14
ברכות-אחי היקר.
עלה והצלח.
אם תתרום רק מעט מזעיר מן היכולות שבך, כל תושבי העיר יצאו נשכרים.