בית פורומים אחרדים-אלעד

הברווז של קוראים אלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2005 14:49 לינק ישיר 
הברווז של קוראים אלעד

יותר מחודשיים שיורם מרציאנו מסתובב סביב צביקה.

הסוד-לא סוד, היה ידוע לכל וכבר מזמן לא מדובר בחדשות.

אבל בקוראים אלעד זה הפך ל"חשיפה בלעדית"...

מוזר...

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 15:40 לינק ישיר 

אין מה לעשות.

ככה זה בעונת המלפפונים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2005 17:04 לינק ישיר 

זה לא מלפפונים, זה עגבניות רקובות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 17:33 לינק ישיר 

זו אינה עונת המלפפונים ואף לא עונת העגבניות ואפי' לא הרקובות.

זו עונת הליקוק הגדולה, אכן זו כנראה עונת הליהוק והליקוק הגדולה של קוראים אלעד.

מי שיגש ויחטט באשפתות ויצליח למצוא את "הגליונות" האחרונים של העיתון/קשקושון קוראים אלעד יגלה כי זה כבר תקופה די ארוכה באופן עיקבי מבקר, תוקף ולפעמים אפי' משמיץ את פעילות המועצה ובפרט את ראש המועצה, כשאודה ולא אבוש שלחלק מהדברים לפחות היתה ועדיין קיימת הצדקה מוחלטת לבקר את המועצה והעומד בראשה, אך היה גם היה כתבות חסרות שחר וכל קשר בינם לבין הקורה בעיר היה חסר שחר לחלוטין.
הגדיל לעשות מי שכתב את השטויות הללו כאשר פנו אליו אברכים שאיכפת להם באמת וסיפרו לו על בעיות מסויימות בעיר והוא סילף את הדברים והפנה אצבע מאשימה כלפי מי שכלל לא היה קשור לכך כשהוא מתעלם מהעובדות שהוגשו לשולחנו עם כל הפרטים המדוייקים, אך מכיון שלא התאים לו לבקר אנשים או קבוצות מסויימות מתוך פחד מבלאגן שעלולים לעשות לו אזי הוא נסוג וכתב דברים אחרים.

אבל כל זה היה בעבר הלא רחוק.

והנה זה כבר גליון שני שהעיתון שינה את פניו לחלוטין וכאילו רק כרגע העירה ופתאום זיהה וראה שהכל וורוד וקיימת פעילות חיובית בעיר וראש המועצה בכל זאת פועל ועושה.

הלזאת ייקרא עיתון ?

איני מתיימר לחקור ולהבין את השינויים הקיצוניים ואת נסיבותיהם והאם זה קשור להסכמים עסקיים משותפים וכדומה אבל אין ספק שאי אפשר להתייחס ברצינות לקישקושון הזה כמשהו אפי' הדומה לעיתון.

ואגב, את מר מרציאנו שמשום מה החליטו לפרסם את "היכולות" המיוחדות שלו ראיתי כבר בתקופת מערכת הבחירות באיזור, ואם איני טועה הוא אחראי לכך שמר אילוז צמוד היום לראש המועצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 17:40 לינק ישיר 

הקטע המצחיק בכל הסיפור שאמר לי היום חבר מהמועצה שטיברגר בכבודו ובעצמו יודע על מרציאנו כבר כמה חודשים.

לפי מה שטוען החבר (ואני לא לוקח אחריות על הדברים) הסיפור על יורם נכתב בפורום כבר לפני כמה חודשים.

בקיצור, כל הקטע של "החשיפה" על מרציאנו הוא פשוט בדיחה לא מוצלחת.

שבוע הבא נקבל בטח חשיפה בלעדית על כך שהרב צביקה כהן נבחר לראשות המועצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 17:45 לינק ישיר 

עובד_,

זה מאוד תלוי כנראה בתנאי העיסקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 18:03 לינק ישיר 

לפי מה שידוע לי צביקה הרבסט מנסה לגשר בין טיברגר לצביקה כהן.

העניינים עדיין לא נסגרו אבל כנראה שכמיקדמה טיברגר החליט ליישר קוו.

אני עדיין לא מצליח להבין (אולי תחכים אותי אתה הזכות_,) מה הקשר בין כל זה ל"חשיפה" על מרציאנו.

תפסתי ת'בטן כשקראתי על זה בעיתון.

"חדשות" עלק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 18:23 לינק ישיר 

עובד_מועצה, ?

בדיוק אותו קשר של הראיון המלוקק שהיה עם חבר המועצה פדידה בשבוע שעבר, ראיון שרמת הליקוק שלו הגיעה לרמות מאוד גבוהות.

ואגב כנראה ששבוע הבא יתגלה לנו מעל גבי הנייר הזה כי מר אביגדור אוחנה הינו פקיד בכיר מאוד לשעבר במשרדי ממשלה, דבר שהוא אגב נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 18:29 לינק ישיר 

צביקה הרבסט עצמו זקוק היום לגשר לצביקה כהן המצב בין השניים אינו רגיל וזו בלשון המעטה או כמו שאמר לי מישהו צביקה כהן חי לפי עונות ומצבים וזו העונה של קבוצת גרוסמן ושות' ובעונה זו אין מה לעשות כוכבו של הרבסט דועך ומה שנותר לו לעשות זה לדאוג שהגחלת תישאר דולקת עד שיגיע זמן העונה שלו.

יכול להיות שגם מר טיברגר זיהה את שינויי התקופות ולכן הוריד פרופיל לאחרונה מהרבסט וחביריו ואפי' את ידידו הותיק קצבורג הוא זנח לאחרונה.

תוקן על ידי - סייר_צפוני - 12/08/2005 18:29:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 18:50 לינק ישיר 

קטעים איתכם.

זו לא הפעם הראשונה שקוראים אלעד מפשל וממחזר חומרים ישנים מהפורום.

לפי התגובות כאן נראה שהפעם הם קצת הגזימו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 10:22 לינק ישיר 

האמת היא שאני גם לא כל כך אוהב את ההתנהלות של אלון טיברגר וקוראים אלעד. יש לו דפוסי התנהגות של בריון השכונה ושכולם יזהרו ממני, למה יש לי קשרים ו"קוראים אלעד" (דבר שהוא עצמו כותב על כך מידי פעם העיתון)...

אבל... (וזה הכי חשוב),

מה שהוא כתב זה חשיפה ל-98% מתושבי העיר.

זה שעובד מועצה ועוד כמה חבר'ה יודעים על מרציאנו זה לא אומר שזה לא חשיפה לכל תושבי העיר.

בדיוק שאם מחר הוא יכתוב בעיתון שאביגדור אוחנה היה העוזר הצמוד של אלי ישי ן-95% מתושבי העיר לא ידעו על כך , בשבילם זה חשיפה, כי הם בפעם הראשונה נחשפו לידיעה הזו.

ותחשבו על זה.........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 10:31 לינק ישיר 

אני מסכים עם מעריב. הם גם לא הציגו את זה כ"חשיפה" כמו שאתם מתארים. הם פשוט הביאו את המידע לציבור והמידע הוא לא ישן כל כך. מה רע?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2005 11:41 לינק ישיר 

מעריב, מפתח העיר וכל השאר,

לידיעתכם כל ידיעה ולו המקרית ביותר שתכתבו ברגע זה בטוחני שהיא תהיה חשיפה לאחוז גבוה של העיר אבל זה עדיין לא מצדיק לכתוב שטויות מה גם שבחלקם לפחות אינן נכונות.
ובפרט שעיתון המתיימר (וכך הוא מוצג ע"י בעליו) להיות ענייני רציני המדווח רק דברים נכונים ומבקר כשצריך את המערכות, אמור להיות אובייקטיבי לאורך כל הדרך ולא לקפץ מצד לצד בהתאם לאיומים או האינטרסים השפלים.

בל נטעה, המקומון/קישקושון קוראים אלעד הינו פרטי וככזה רשאי בעליו לכתוב ולקשקש בו כאות נפשו, אבל שלא יצטדק לנו שהוא שופר אמיתי לתושבי העיר.

דעו לכם ידידי, הוא כותב רק מה שהוא רוצה ומבקר רק מי שיש לו עניין לבקרו הוא מחזיק בידיעות רבות שהועברו אליו ע"י אברכים רבים ורציניים דברים הזועקים לשמיים שגדולים ורבים מאיתנו עוד עתידין ליתן את הדין שיכולנו לפעול ולסייע ולא עשינו, והוא מורח אותנו בשטויות.

אלעד זקוקה לשופר אמיתי שיזעק את זעקת הציבור על כל גווניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 11:57 לינק ישיר 

הזכות לדעת,

כל מילה בסלע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2005 12:00 לינק ישיר 

אם יכתבו ידיעות רק לפי מה שאנשי הפורום הזה יודעים - לא יכתבו הרבה. נראה לך שרוב התושבים באלעד יודעים מה נכתב כאן? הרוב המוחלט לא. ואני עדיין לא מדבר על החדשים.

הביקורות כאן חזקות וטובות. במקרה המדובר - פיספסתם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2005 14:17 לינק ישיר 

הביקורת שלי ושל הזכות היא על שני דברים

א. על הקישקוש/חשיפה של דבר שנכתב בפורום כבר לפני כמה חודשים וידוע לרבים רבים כבר תקופה ארוכה, איך עיתון שמתיימר להיות מקצועי יכול לקרוא לכתבת שטות כזאת "חשיפה"...

ב. על עיתוי הפירסום.

נעזוב לרגע את זה שמדובר בבדיחה ולא בחשיפה.

השאלה הנשאלת היא מה פתאום החליטו במערכת להעלות נושא מהאוב ולפרסם אותו דווקא עכשיו?

האם העיתוי מתוזמן ומוכתב מדרישות וצרכים לא מקצועיים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הברווז של קוראים אלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext