בית פורומים אחרדים-אלעד

הוא רץ לקבל כותרות בעיתון אבל אין פתרון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2005 14:28 לינק ישיר 
הוא רץ לקבל כותרות בעיתון אבל אין פתרון

בעיתון קול העיר קיבל מחזיק תיק החינוך עמוד שלם פיסומת על עצמו אבל לפתור בעיה קטנה קבלת 20 ילדות לבית יעקב באלעד הוא לא יכול לעשות.
בכתבה עצמה נכתב שמרן ראש הישיבה היה המום מהידיעה כי הגברת וינברג מחלפתו של היטלר ימח"ש עושה הפרדה בין הבנות ושמה את הבנות הללו לבד בקרואן לבד מחוץ לכותלי בית יעקב ומזכירתה שליחת היטלר הודיעה להורים כי זוהי כיתה מיוחדת שאינה קשורה לבית יעקב.

צביקה אם מרן ראש הישיבה אמר לך שהוא המום וזה לא יכול להיות איך יכול להיות שבאותו יום של עריכת הכתבה מתקשרת המזכירה ואומרת מה שמחליפת היטלר אמרה לה לומר שזוהי כתה נפרדת לא קשורה לבית יעקב הרי אם ראש הישיבה אמר אסור שזה יקרא כך לה את כל מה שנתת לה הרי יש לך הסכמים חתומים איתה כך לה את הקרואנים תקצץ לה בתקציבי המועצה הרי אתה הוא זה שיושב על הברזים.

למה אתה לא קובע עובדות בשטח הרי אתה הוא מחזיק תיק החינוך בעיר ואתה יכול לחייב אותה לערב את כל הבנות בבית יעקב ולעשות כתות אזוריות.

הרי גב' וינברג ההיטלרית הזאת עשתה בסופו של דבר את מה שהיא רצתה הפרידה את הקבוצה הזאת מהבית יעקב שלה ושמה ואתם בכתה נפרדת אומנם השנה ורק השנה היא לא קיבלה מבנה במקום אחר אבל בשנה הבאה היא תקבל ואז היא תעביר את הכתה הזאת שהלוא זהו כל הקבוצה הזאת לבית יעקב החדש שהיא תקבל.

צביקה עד היום רמסו אותנו השפילו אותנו וללא הצדקה בכלל במה חטאנו ובמה פשענו שכל ה4 החודשים האחרונים היה בבתנו רק דיכאון ועגמת נפש אנו פונים ומבקשים לטפל בדבר הזה במהרה

בכבוד רב,
ההורים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 14:38 לינק ישיר 

ידידים,

ההשוואה שלך בין וינברג להיטלר מקוממת ומזעזעת.

בהשוואות כאלו אתה מחטיא את המטרה ומזיק לעצמך הרבה יותר מאשר לגב' ויינברג.

אני נגד גזענות והתחסדות ותומך ללא סייג במאבק נגד הצביעות והגזענות, אבל לא זו הדרך!

ידידים, נא תקן את הודעתך.

אם לא תעשה זאת בעצמך, ראוי שהמנהלים יעשו זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2005 14:58 לינק ישיר 

ידידים

מדובר בבת שלך שלא התקבלה?
הדבר נראה נוגע "מאד" לליבך... אולי שתף אותנו קצת מה הרקע שלך, איך אשתך מתלבשת איך אתה מתלבש.. אולי נוכל "לעזור" לך ולהסביר לך למה היא לא התקבלה...

אני פשוט יודעת שהיו הרבה שמר הרבסט כן הצליח לסדר..
לכן אני מנסה להבין את המקרה שקרוב לליבך אם הוא מקרה "סטנדררט" או טיפה'לה מעליו...

עמדתי:
אני לא חושבת בשום פנים ואופן שאם ההורים מתנהגים כך או אחרת זה אמור להפריע לבת להתקבל.. אני בהחלט חושבת שילדה שמגיעה לבית הספר ומקללת או מספרת מה ראתה בטלויזיה, אמורה לעוף מהמסגרת. אך בשום אופן לא לקבוע את עתידה טרם כניסתה...
זה שהאבא הולך עם חולצה צבעונית או האמא עם בגדים צנועים אך אופנתיים, לא מחייב שהילדה רואה טלויזיה או מקללת או לא מתאימה למסגרת..

אני לא מסכימה בכלל עם וינברג וחבר מריעיה.
חשוב לי שאף אחד/ת מחברי הפורום לא יחשוב כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 15:41 לינק ישיר 

ידידים - נסחפת לחלוטין.

מה הקשר היטלר!? זה אפילו לא פאשיזם. זאת סתם בּוֹרוּת על גבול הגזענות. אבל היטלר?? לא הגזמת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2005 15:57 לינק ישיר 

צביקה הרבסט סידר שהילדות ילמדו בכתה נפרדת בקרוואן מחוץ לכותלי בית יעקב והמזכירה אמרה במפורש כי הכתה היא כתה מיוחדת ונפרדת ואין לה שום קשר לבית יעקב.

ותאמינו לי שאף בת צביקה הרבסט לא הכניס לכיתות הרגילות אלא היא לקחה את כל הקבוצה שרצתה לקבל לבית יעקב למעלה החדש ושמה אותם לבד.

ואותה אחד/ת שכתב/ה שרוצים לבדוק איך אני או אישתי הולכים התשובה שלי היא פשוט תזדהו ואז אני יענה לכם כי אתם ממש פושעים לא פחות מההיטלרית הנ"ל.

אנשים כמוכם שמסתכלים איך זה הולך ואיך האישה השניה הולכת ויודעים בברור איזה חזיה לובשת האישה הזו ואיזה מידה חולצה לובשת האישה הזו מקומכם לא כאן בעיר אתם סוטים ורחוקים מלהיות בני תורה אולי בני משהו אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 16:08 לינק ישיר 

ידידים

תודה לך על התגובה ועל השרשור כולו,

בזכות סגנונך עכשיו כולם מבינים שהגב' וינברג צדקה בכך שהפרישה בנות מסוימות מעבר לגדר.

גם היטלר ימ"ש גרם להרבה יהודים להיזכר שהם יהודים,

בהקבלה אלינו יש יהודים חרדים ששייכים לבית יעקב ויש כאלה שנעבך לא ברור מדוע הם מתעקשים להידבק לציבור שלנו ולהכריז שהם שייכים לציבור בני תורה.

הרי אם תחבוש כיפה סרוגה החיים שלך יהיו הרבה יותר קלים אף אחד לא יסתכל עליך כפושע ולא על איך אישתך מתלבשת מה אתה אומר?

תוכל לראות סרטים בגלוי במקום בהחבא להיסתובב היכן שאתה רוצה ולאכל איפה שאתה חפץ לא יותר כדאי?

עזוב את החרדים ההיטלראים האלה עם דיעותיהם המיושנות וצא לך לדרך חדשה בה בתך לא תסבול עוד קיפוח.

בהצלחה בהמשך דרכך הרוחנית.

תוקן על ידי - GeorgeSoro - 25/08/2005 16:14:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 16:39 לינק ישיר 

הי ג'ורג'! קודם כל קבל מחמאה: אתה מדבר על בני תורה ולא בני תורה במקום על אשכנזים ולא אשכנזים. זה כבר טוב.

אבל למה להודות לידידים על השרשור כולו? האם שווה בעיניך לקרוא למנהלת "היטלר" רק בשביל להוכיח נקודה מסוימת? אני חושב שלא. אסור לכנות מאן דהו היטלר ולו משום שזה מעמעם נוראות את נושא השואה, לא בשביל לחזק טענה.

עם כל שאת הנפש שאני חש כלפי ביטויים כמו היטלר כלפי יהודים, אני דווקא חושב שבזכות סגנונו עכשיו כולם מבינים שהגב' וינברג לא צדקה והתנהגותה הדיי מאפיינת מפרישה חלק מהאנשים להתבטא כמו שהם מתבטאים. ואני מתכוון הגב' וינברג כמשל.
ושלא תבין אותי לא נכון: האשם כאן הוא ידידים בסגנון ההתבטאות שבחר ולא המנהלת. אבל הכול עניין של פרספקטיבה. אחד יכול ללמוד מזה לא לדבר ככה והשני לשמוח שזה קורה כי זה משרת את השקפתו.

אך מעל לכול חשוב הדבר הבא שכתבת: "בהקבלה אלינו יש יהודים חרדים ששייכים לבית יעקב ויש כאלה שנעבך לא ברור מדוע הם מתעקשים להידבק לציבור שלנו ולהכריז שהם שייכים לציבור בני תורה". זה מתחבר לי עם מה שכתבתי בהתחלה ויישר כוחך על כך.

ואחרון לידיעתך: רבים הם ממשפחות "בית יעקב" (הגדרה שלך) באלעד שמתמצאים בהורדות האחרונות מהאימיול בכל הנוגע לסרטים, מערכונים ושירים מהלב. אני לא כותב את זה מדמיון אישי מודרך. אני יודע את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2005 17:48 לינק ישיר 

מי שמגיב בשנאה יוקדת כזו בהשוותו את הגב וינברג להיטלר,
מזכיר לי את ר עקיבא טרם קרא ושנה:

מי יתנני תלמיד חכם ואשכנו כחמור
חמור משבר את העצם וכלב אינו משבר את העצם

שנאת עם הארץ לתמידי חכמים נשפכת מהבחור ולכן מובן מדוע חורה לו כי הפרידו בנות מסוימות על אחרות.

זאת רציתי להבהיר מדוע דווקא ההשואה להיטלר מחזקת אצלי את התחושה שהוא יצא מן המחנה או שמא לא היה שייך אליו מלכתחילה.

מי שמתבטא בביטויים לא צנועים על חרדים שייך גם למחנה אחר ויתכן שהוא בדרכו לשם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 18:30 לינק ישיר 

לידידי ג'ורג היקר

קשור או לא קשור מי שמסתכל על נשים אחרות עד למצב שהוא יודע מה היא לובשת ואיך היא הולכת הוא בסך הכל סוטה.

אני בסך הכל אומר את מה שהיה כתוב בשורות האחרונות בכתבה בקול העיר שיסמנו את הקרואן באדום או יסמנו עליו X שחור זה כמו שהיטלר עשה הבדיל את היהודים ומה לעשות שמעשיה של הגב' הזו דומה מאוד למעשיו של היטלר אז איך אתה רוצה שאני ידמה אותה במעשיה.

מי קובע מי מתאים ומי לא מי שמסתכל בנשים אחרות?

אני דתי ומה לעשות גם לובש כיפה וגם מתפלל 3 פעמים ביום וקובע עיתים לתורה ולא אתה ולא מישהו אחר יגידו לי איך להתלבש ואיך ללכת בשביל זה יש לי את רבותי ואני לא זז ממה שהם אומרים לי.

אבל סרטים אני עדין לא רואה וכנראה שזוהי דרכך לראות סרטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 18:40 לינק ישיר 

1)קודם כל תודו שאני לא הקיצוני היחיד בפורום

2)אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו,מי שסבל אי פעם את חרפת ה"אין מקום" הידועה לשימצה לא מאחל זאת לאף אחד.

3)עמדת גורג לגבי אלו שמנסים "להדבק" לחרדים מקוממת כי היא לא יהודית ,שהרי החרדים אמורים לרדוף אחרי כאלו שאינם מתחנכים במסגרות שלהם לא רק במקומות שאין מספיק תלמידים.אלא אף אחרי רחוקים כדי לשלבם באופן מלא לחברה מדין ערבות.איני מדבר על להכניס פושעים אלא על כאלה שבאמת רוצים להשתנות ומוכנים לקבל את דרישות המוסד החינוכי.

4)בתור בעל מקצוע שמכיר את העינינים מקרוב אוכל לאמר שהקריטריון של ראיית סרטים או לא ,לא תמיד משחק תפקיד....
מה שכן קובע זה צבע העור שגורם ל"על כל פשעים תכסה אהבה"
ברוב המקרים לעומת השחורים שצריכים להיות צדיקים בצורה מיוחדת כדי להתקבל לאותו מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2005 18:55 לינק ישיר 

אוווווו

אז עכשיו אנחנו כבר היטלרים?

כל מי שמכיר את הרב ויינברג ורעייתו יודע שמדובר באנשים מקסימים.

מה לעשות שהרבנית ויינברג עומדת על שלה ודואגת שבנות לבתים מקולקלים לא יתקבלו ויקלקלו את בנות האברכים.

אני מבין שזה מקפיץ כמה אנשים אבל עם כל הכבוד הם לא יכולים להכריח אחרים ללמוד עם בנותיהם.

ואם הם כל כך דואגים לבנות שישפרו הם את דרכיהם.

לא ייתכן שנשים תלכנה בצורה פרוצה ומכוערת ובעליהן יתלוננו אחר"כ למה לא מקבלים את בנותיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 19:10 לינק ישיר 

מי מאיפה גרינברג הזאת? היא תושבת אלעד?

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 20:00 לינק ישיר 

צביקה הרבסט טוב למודרנים בלבד....
ואם אתם רוצים שמות אני ישמח לכתוב לכם ולהראות את מי קיבלו ואת מי לא ואתם תשחבו לבד....
ואני יודע שזה יפגע בחברים טובים שלי .......
אז מה אתם אומרים לפרסם לכם את מי קיבלו .....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 20:47 לינק ישיר 

חבר בסניף

אתה יכול לפרסם שמות
אולי ככה יראו שהגברת וינברג לא קיבלה הרבה בנות בלי שום סיבה

יש בכל הקבוצה שלא התקבלה אולי 2 או 3 בנות שההורים בעיתים
אבל כל השאר ממשפחות מעולות

הבעיה הכי גדולה שאף אחד לא יודע מה עומד מאחורי החלטת הועדה הרוחנית
מתי זה סתם ומתי זה צודק
ומי זאת בכלל הוועדה שחורצת גורלות? לא ראוי שידעו מי יושב בה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 20:54 לינק ישיר 

ידידים

אני שמח שאתה מתמתן קצת זה לא טוב לבריאות ככה לכעוס,

רק שתדע שסמינר בית מרגלית גם החל ככה לא רצו לקבל בנות מבתים ספרדים מסוג מסויים והציבו להם קרוון לבד ויצא מזה רק טוב להם כי הקימו להם סמינר משלהם.

תבין שזה דבר מבורך, כמו שלא לומד ילד מחיידר דעת זקנים עם דרכי שלום ככה לא תלמד מי שאשתו לא הולכת לפי גדרי הצניעות עם בת לאברכים שכן מחנכים לפי ההלכה.

אני ממש מוחה על הסגנון שלך יש נשים בעיר שהלבוש שלהם רחוק מלבוש בת ישראל אז זה הופך את אלה שרוצים להישמר מהם ללא בסדר וחולים???

לא יודע לאיזה חוג אתה משתייך אבל הריח לא טוב אפילו שאתה טוען שאתה לא צופה בסרטים משהו ברגישות שלך לעניינים רוחניים פגום.

משה-רבינו

אל תיתמם המודרנים לא מעוניינים להישתנות הם רוצים להישאר כמו שהם
חורה להם שהם נחשבים סוג ב על ידי קובעי המדיניות והם גם רוצים ליטול את המושכות לידיים.
צריך להפריד שיהיה להם מוסד משלהם וחסל כמו בחיידרים כך בסמינרים.

תוקן על ידי - GeorgeSoro - 25/08/2005 20:57:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 21:15 לינק ישיר 

אני לא חושב שגב' וינברג ובעלה כאלה צדיקים אני אישית תפסתי אותו כמה פעמים מתפלל בבוקר בבית יעקב בלי מנין וגם בחסידות סלונים טוענים שהוא לא מגיע הרבה להתפלל וכשהוא מגיע זה לקראת סוף התפילה.

חוץ מזה שתחזור לב"ב מה היא דואגת לחינוך כאן בעיר.

הועדה עומדת על כמה אנשים לא אברכים שמסתובבים כל היום כמו שאמרתי כבר ומסתכלים איך אולכת אישה זו ואיך הולכת אישה אחרת וחוץ מקנא להסתכל בנשים הללו אין להם כלום אבל סופם גם יגיע בקרוב ממש.

הועדה מורכבת מאהנשים בן זאב ולבל ועוד כמה כמוהם.

מדובר כאן במשפחות טובות שפגעו בהם קשות וחוץ ממספר קטן (גג 4 משפחות) שיש איתם בעיה הרסו כאן משפחות סתם ללא סיבה מוצדקת בכלל.

צאו וראו איך ניראת הבת של גב' וינברג אפילו אצל המזרוחניקים לא היו מקבלים אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הוא רץ לקבל כותרות בעיתון אבל אין פתרון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext