בשעות האחרנות כבר נסגרו כל הקצוות! מרדכי בן דוד ורדיגר הזמר העולמי, יופיע בסוכות בשמחת בית השואבה בעיר שלנו!
הארוע מתוכנן להיות באמפי תיאתרון החדש של העיר.
פרטים נוספים בהמשך...
נשלח ב-23/9/2005 15:51
M.B.D. המלך
"חדש ימינו כקדם"
נשלח ב-23/9/2005 16:13
לליפא משנה שעברה כבר שילמו?
נשלח ב-24/9/2005 19:42
הפחד הגדול פה בעיר, זה מהרבנים שלה...
שתכף הרב גרוסמן יוציא ווטו על ההופעה, או איזה כרוז נגד.
זה צפוי מאוד, השאלה אם הפעם יהיו חזקים במחלקת התרבות ולא יכנעו לגורמים "פנדלמניסטים"...
נשלח ב-24/9/2005 20:27
מעלים לנו את הארנונה ב 30%
ויש כסף לבזבז על מופע מיותר שיעלה למשלם המיסים באלעד מעל 100000 אלף ש"ח
כסף להסעות לפני כסף למופעים!!!
נשלח ב-24/9/2005 20:52
יש רק בעיה קטנה, שמרדכי בחול המועד
יהיה בעיירת אנטוורפן אשר בבלגיה אשר נמצאת
במרב אירופה
נשלח ב-24/9/2005 21:10
שאבעסדיק, על מטוס שמעת ?
רק 4.5 שעות טיסה.
נשלח ב-24/9/2005 21:12
יש לו עוד שלש הופעות באותו יום...
גם באלעד יש צפונים...
נשלח ב-24/9/2005 21:31
סליחה רבותיי אבל כוווווולכם מדברים לא לעניין.
א. רוב הסיכויים שמרדכי בן דוד יהיה באלעד, אבל עד 'שנסגרו כל הקצוות ' 'וזה סופי' יצטרכו במועצה להקיא עוד הרבה דם.
ב. הפחד הוא לא מהרב גרוסמן אלא מרבנים 'מליגה אחרת' (הרב שטיינמן למשל,).
ג. מי שצריך להיות חזק, זה לא מחלקת התרבות (מה קשור בכלל???) אלא צביקה כהן בלבד.
ד. למשלם המיסים האירוע לא יעלה 100,000 ש"ח (כמו שהכנס של הרב עובדיה לא עלה 100,000 ש"ח) אלא אותו סכום שמוציאים כל שנה על אירועים מסוג זה.
הערב ימומן כולו ע"י 'שפע שוק' נותנת החסות.
ה. מרדכי בן דוד יהיה השנה בחול המועד בישראל ואם ירצה ה' (והוא ירצה, אני מקווה...) אז מ.ב.ד.יופיע השנה בימים רביעי וחמישי בירושלים ובאלעד.
תוקן על ידי - מעריב - 24/09/2005 21:31:20
נשלח ב-24/9/2005 21:40
מעריב
הערב יעלה יותר מ100000 אלף ש"ח
רק התשלום למרדכי בן דוד עומד על מעל 25.000$ לפני שאר ההוצאות
דבר שני שפע שוק לא משלמת את הכל
מנסים לעשות איזו שהיא קומבינה איתם אבל שום דבר עוד לא סגור
נשלח ב-24/9/2005 21:55
מה שהכי מעצבן זה שאתה יכול לבכות במחלקת הגביה על שיורידו לך רק את הריבית שעומד על סכום 50 שקל ומסתכלים אליך בקרירות לב. כאילו מה? למה? שנוריד לך
ופתאום הם משקיעים כאלו סכומים על הופעה שתאסוף לשם את כל השבב של אלעד שצביקי עוד לא הצליח להתגבר עליהם
גועל נפש
"חדש ימינו כקדם"
נשלח ב-24/9/2005 23:43
קומבי אפשר משהו?
אני מתלבט אם לכתוב באריכות על כך שתרבות זה חלק מהחיים וחובה שיהיה ולא רק תשלומים לביוב ובלה בלה בלה.
אבל במקום זה אולי, בא נדבר על מה שאמרת. יש ציבור גדול מאוד בעיר שלא מקבל שום הנחה. לא מורידים לו שקל במעון ובארנונה והוא לא נתמך ע"י ארגוני החסד. אני למשל, שייך לציבור הזה.
הציבור שאני מדבר עליו רוצה שיהיה לו משהו חוץ משירותים שוטפים. למשל, אמ.. נניח הופעה ברמה פעם או פעמיים בשנה. הציבור הדתי לאומי לדוגמא, רוצה זיקוקים ביום העצמאות. אם תדע כמה זה עולה... או הו.
ואז מה? זכותם. וזכותינו, אלו שמשלמים, לראות גם תרבות כיף ובידור. שזה לא יישמע לך חלילה כמו המצע של שינוי, זאת ממש לא כוונתי. אני גאה לתמוך בתורה בעיר וברווחה לאלו שזקוקים לה, אבל מה איתי? מה עם החלק שלי?
אתה מתחנן ומקבל הנחה של 50 שקלים בארנונה? אני גם זה לא. גם אם אני אתחנן.
במקרה הספציפי הזה, אני לא איש שיילך בהתרגשות כדי לראות את הזמר הדגול מרדכי בן דוד. רוב הסיכויים שאני אגיע להופעה או משעמום, או בשביל המשפחה או מטעם עבודתי. סתם כך לא הייתי הולך. ואני עדיין מברך את מי שמארגן את זה. כי אי אפשר לשלם ולשלם ולשלם ולשלם ולא ליהנות קצת. אתה לא חושב?
נשלח ב-25/9/2005 00:36
אאללעעדד....
אנחנו כמוך! עובדים ומשלמים את מלוא הארנונה! וכן אנחנו גם רוצים הופעה של מרדכי בן דוד!
ואנחנו נלך להופעה, אך לא משיעמום אלא כי אנו אוהבים את הזמר ואת שיריו!
ודרך אגב, אין לי ספק שאת הפארק ימלאו כולם! כולל אילו שלא משלמים את מלוא הארנונה ומקטרים כל היום!
נשלח ב-25/9/2005 01:00
נכון כולם צודקים הכל במועצה מתנהל זבל וגובים לנו גם כסף על דברים שבכלל אנחנו לא חייבים או על שפע שלא מנקים
אבל חברה לפחות כשיש לנו משהו ניקח וננצל את מה שאולי יהיה עדיף מלבכות על החלב המסריח במועצה נחכה לבחירות הבאות
לא דופק חשבון לאף אחד
נשלח ב-25/9/2005 13:00
שפע שוק התחייבו לחסות בזמנו על האמפי פארק והדבר נדחה ולכן מנסים עכשיו להוציא את החסות לערב זה
נשלח ב-25/9/2005 16:30
אלעעעעעעעעעד
אני מעריך את מה שכתבת
אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מעדיף שלא יעשו לי כאן הופעות או מסיבות למיניהם מאשר לשלם ארנונה ב100 אחוז
תאמין לי יש לי מלא מלא כסף
יש לי תוכניות חסכון מכאן ועד....
אבל הכסף הזה לא בשביל הארנונה
לא ולא ולא ולא בשבילם
אני שונא אותם
אני מוכן להגיע כל חודשיים למחלקת הגביה עם הסכום של החיוב במזומן.
אבל לשרוף את הכסף לעיניהם
זה ההנאה שלי בחיים
ואני יעשה הכל העיקר לא לשלם ארנונה
ובעזרת השם קודשא בריך אני אוהב אותך תעזור לי שיהיה לי 20 ילדים וככה אני לא יצטרך לשלם כלל ארנונה