| נשלח ב-12/10/2005 11:20 |
|
| |
צביקה מבטיח לאבטח
עוד הבטחה, אחת מיני רבות, יוצאת הבוקר מבית מדרשו של ראש המועצה
בשיחות שעורך צביקה עם תושבי איזור האמפי-פארק, מבטיח הוא לדאוג להצבתם של "חמישה מאבטחים ועשרה שוטרים שיפטרלו בעיר, מידי שבת, משך כל השבת".
כדרכו, מציב לעצמו צביקה מראש פתח מילוט, ותולה את יישום ההבטחה בהסכמתם של רבני העיר.
"אני מצידי, נכון להציב את אנשי האבטחה כבר ביום הכיפורים הבעל"ט", מבהיר צביקה, "אך כעת הכל תלוי (וגם את זה כבר שמענו לא פעם), אך ורק בחוות-דעתם של רבני העיר".
לתושבי איזור אבן-גבירול לא נותר אלא לקוות כי הפעם, לשם שינוי, אין מדובר בכסת"ח נוסף הנועד להפנות את חיצי הביקורת, מראש המועצה והלאה.
יהיה מה שיהיה, מסיימים התושבים, אם בעקבות ההבטחה "נזכה" לפחות לחידוש מערך התאורה, ברחוב שהוחשך כליל (כחלק מתיגבור האבטחה?.?.?) במשך השבוע האחרון, והיה זה שכרנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2005 12:20 |
|
| |
צעד ראשון בכיוון הנכון.
הלוואי שזה ייצא לפועל וכמה שיותר מהר.
מה שהכי מכעיס אותי, זה שאברכים ואנשי מעשה צריכים לעשות עיקופים רק כדי שלא לפגוש בפרחחים שונים ומשונים. התופעה הזאת היא דלק בעצמותיהם כהוכחה שהעיר שלהם.
המצב חייב להתהפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2005 12:40 |
|
| |
מרנן,
אחרי הדברים הקשים שהטחתי הבוקר באדם שאני אוהב ומכבד (ושיהיה ברור. אני לא חוזר בי משום מילה) אני שמח שיש לי כעת הזדמנות גם לפרגן לאיש בערב כיפור.
צביקה, כולנו איתך במלחמה בפשע ובעבריינות. לך בכוחך זה והושעת את תושבי העיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2005 14:50 |
|
| |
צביקה הבטיח טיפול עד למיגור התופעה ללא התניות
בשבת זו תבחן הבטחתו של צביקה האם ניתן לסמוך על מילה שלו
או שבלית ברירה התושבים ידרשו לטפל בבעיה בכוחות עצמם
ועד אז סביר שלא ניתן יהיה להשתמש בפארק ...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2005 15:11 |
|
| |
ותיקבאלעד
הדרישה שלכם לפתרון היא הרבה יותר מלגיטימית אבל זה קצת מוגזם לצפות לפתרון תוך פחות משבוע (להזכירך, היה כיפור באמצע...)
חכה עוד שבוע שבועיים, תן צ'אנס ואז תשפוט!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2005 15:54 |
|
| |
עובד מועצה
בפיקוח נפש לא מחכים שבוע שבועיים חודש בחירות וכו'
הטיפול צריך להיות מיידי
כבר השבת ולא יום אחרי
אני לא צריך ללמד את ראש המועצה מה לעשות
אך ניתן למשל לתת לסייר הוראה לא לשבת בצד ולא לעשות כלום
בכל מקרה שימצא לבד את הפתרון (בשביל זה הוא מקבל כמה שקלים)
כמו שכתבתי השבת זה המבחן
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2005 15:57 |
|
| |
אני מסכים עם כל מילה שלך והדרישה שלכם מוצדקת ובמקום! אבל, אל תצפה מאף אחד גם כשמדובר בראש מועצה שיספק לכם פתרונות קסם. הרי הנושא הזה מעסיק אותו ואתם רואים שהוא נחלץ לטפל בנושא. קצת סבלנות... ותאמין לי שבמשך שבוע שבועיים המתנה אף אחד לא ימות... 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2005 16:35 |
|
| |
אני מבין שהוא רוצה לטפל בבעיה מהשורש ולא רק בבעיה בפארק וזה חיובי וגם אני חושב שמדובר בנערים הזקוקים לטיפול מתאים
אך הדרישה היא לטפל מיידית במפגע בפארק ואת זה ניתן לעשות באופן מיידי ולזה אין סבלנות
אם היית מתגורר באיזור והילדים שלך היו בפחד היית אומר בדיוק כמוני וכמו שאר הדיירים
המבחן הוא או הטיפול בשבת זו או שמחת בית השואבה
והמבין יבין . . .
תוקן על ידי - ותיקבאלעד - 14/10/2005 16:38:28
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 18:05 |
|
| |
* "צביקה שומר הבטחתו"... *
שוטרים ומאבטחים רבים (ובעלי נוכחות...) נכחו בעיר במהלך השבת, ופטרלו הלוך ושוב, סביב "מוקדי העימות" בעיר.
נאמן להבטחתו לתושבים, הבטחה אותה חשפנו באשכול זה בערב יום הכיפורים, הורה ראש המועצה לשכור את שירותיה של חברת אבטחה, שמאבטחיה, שמו קץ (לכל הפחות השבת), להשתוללויות הפרחחים ברחבי העיר.
המאבטחים, בלווי צמוד של ניידות משטרה ורכבי אבטחה, סבבו ברחבי העיר משך כל השבת, כשהם מצויידים במכשירי קשר ובמצלמות לתיעוד המתפרעים.
תושבים רבים, ביקשו להביע את תודתם לראש המועצה, על היחלצותו המיידית לפתרון הבעיה הכאובה.
התושבים מביעים את תקוותם, כי אין מדובר ביוזמה חד-פעמית, אלא בראשיתו של תהליך ארוך טווח, שיביא למיגורה של תופעת השבאב המתפרע.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 18:31 |
|
| |
בעיה בוערת - פתרון מהיר.
כל הכבוד!
אישית לא יצא לי להיתקל היתקלות של ממש במשועממים הללו. אגב, אם מישהו יודע, היו ניסיונות של שבאבניקים 'לעקוף' את השמירה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 18:36 |
|
| |
דיווח נוסף:
ממקור ראשון דווח לי כי הנוכחות בפארק -לפחות בשבת בצהריים לקראת מוצ"ש הייתה דלילה במיוחד ,
כנראה שהתושבים לא הסתמכו על אבטחתו,סליחה הבטחתו של צביקה'לה והצביעו ברגליים ,נקווה שבעתיד הקרוב והרחוק ימשיך ההסדר הנוכחי ויחזיר את אמון התושבים בכוחות הביטחון ובמועצה והסדר(במיוחד בפארק) יחזור על כנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 18:47 |
|
| |
אאללעעדד,
למיטב ידיעתי, לא נרשמו כל נסיונות עקיפה או אכיפה...
הנוכחות המאסיבית של המאבטחים, עשתה את שלה, ונוער השבאב נרתע ונמנע מלהתפרע.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 18:47 |
|
| |
שבוע טוב
ולצביקה נאמר כל הכבוד ! הבטחת וקיימת
נקווה שהאבטחה/הבטחה ימשכו גם ימשך בשבועות הבאים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 20:51 |
|
| |
מאבטחים ושוטרים לא חבל על הכסף?
מספיק צלף אחד על הגג
נוהל פתיחה באש כמקובל באיו"ש:
צעקת אזהרה בערבית
לאחר מכן ירי ממוקד לגפיים
לאחר מכן ירי ממוקד לראש
הצלף יזעיק מז"פ לצורך תיחקור הארוע וגביית עדויות אם נשארו עדים במקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 21:05 |
|
| |
לדעתי זה קורה בגלל שאתם מסתכלים עליהם ונותנים להם צומי הרעיון הכי טוב זה לא להיסתכל עליהם בכלל ואני מבטיח לכם שהם לא יהיו יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2005 22:16 |
|
| |
ג'ורג'י.. אני מה זה מקווה שזה היה לגמרי בצחוק (ולא אפילו בבחינת "מהרהורי לבו").
אתה כל פעם מפתיע אותי מחדש. זה קיצוני קצת.
|
|
|
|
|