| נשלח ב-19/11/2005 19:51 |
|
| |
מצעד המשתתפים בקידוש
כל מי שהשתתף בקידוש אצל צביקה ,
ירשום את שמות המי ומי שהשתתפו שם שהוא מכיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2005 19:56 |
|
| |
אולי גם נעשה סקר בין חברי הפורום מי השתתף ומי לא והסבר להשתתפות או לאי השתתפות,
אני לא השתתפתי מכיון ואיני חושב שעלי לשמוח בשמחת מי שרק גורם לי צער מדי יום (העלאת ארנונה, עיר מלוכלכת, סגירת בני ציבור, וכו' וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2005 20:12 |
|
| |
אני אומר, כשיש פרענק עם אוטו מצוחצח עובר ברחוב,
תסובבו את הראש אל תתנו לו את הפירגון הזה.
כל האשכולות האלה שעוסקים במי ומי שהיו או לא היו אצלו
מיותרים,
אתם סתם עושים כבוד לאיש האחרון שגיע לו כבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2005 23:03 |
|
| |
ג'ורג'. אני ממש נהנה מכל האהבה שנשפכת ממך.
איך אתה יכול להכיל כל כך הרבה טוב לב? איך? זה לא קשה?
תוקן על ידי - אאללעעדד - 19/11/2005 23:06:39
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2005 23:19 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 00:02 |
|
| |
ג'ורג' במיוחד בשבילך.
במסגרת קורס מסוים, התבקשתי לכתוב קטע 'אכזרי' על משהו שאני לא מאמין בו. אני ארחיב את הבקשה לעבודת ההגשה: לקחת נושא שנוי מאוד במחלוקת, לכתוב עליו בלהט, כאילו אני מאמין בכך בכל ליבי. נניח, בעד נישואים אזרחיים או בעד שחרור רוצחים סדרתיים מהכלא, ולכתוב בסיום תגובה ראויה אך קצרה יותר מהמקור. הנושא שבחרתי היה, הנושא שאתה כל כך עסוק בו.
זה לא קשור לאשכול אבל תגיד לי אם אתה מזדהה עם כל מילה.
המאמר ה'מוּטֶה עיתונאית':
קווים לדמותו של הלוונטין (עארס, פרענק, מה שבא לך)...
אותן אוכלוסיות מזרחיות שחיות בפרברים מגיעות גם לאזורים החדשים
ומנסות בכל כוחן למנוע מהמתיישבים החדשים את ה"חיים הטובים" (אותם הם ציפו לקבל )
הם יצרחו יזבלו וישחיתו כל חלקה טובה
וכאמור המשטרה חסרת אונים (או שפשוט לא איכפת לה), הרי המשטרה נשלטת ע"י אותן האוכלוסיות שחיות באזורי העוני האוריינטליים. הם ישתלטו על כל חלקה פנויה ויבנו את הזבל בו יהיו רגילים לחיות במרוקו- עיראק-תימן כי פשוט אין אף אחד שימנע מהם את זה (הרי המשטרה...).
ואם יעזו ויבוא בדרישות יקומו החמולות מתקופת מרוקו-עיראק-תימן יצרחו יזבלו יכו וידקרו כי הרי זוהי דרכם של הלוונטיניים
האם ישנו מקום בישראל בו ה"ערס-מוביל" לא יכול להגיע? הערס יודע שהמוזיקה הערבית-ישראלית (אוריינטלית) לא כל כך אהובה על תושבי המקום ולכן הוא מגביר את הווליום של המערכת (השופרה דה שופרה) כדי שבני המקום , בשכונות החדשות, יתאהבו בתרבות מרוקו-עיראק-תימן. הלשון המסולסלת ומחיאות הכפיים (ללא שום סיבה) של הבבון יזכירו לכולם מאיפה הם הגיעו, ואם זה לא מספיק תמיד אפשר לשחק כדורגל בצרחות יריקות וקללות על הגינה של השכונה החדשה...
עם שירי תחנה מרכזית איומים, עברית קלוקלת ועלובה של מפגרים דיסלקטים ("בלבלי אותו בלבלי" "אתה תותח" "אין אין עליך" זוהי מיטב המוזיקה ממיטב המוחות של הלוונטיניים בארץ, תראו לאיזה איזה עושר מגיעים היוצרים שלהם- זה מראה על הביקוש העצום שיש למוזיקה הזאת בישראל) . תרבות של גורמטים וקזינו, תת תרבות של פראים וונדלים, שחוץ מלחרוט את השם שלהם בכל מקום, ולהרעיש הם לא יודעים דבר וגם לא מעניין אותם דבר. ילדיהם לא ילמדו את המילים 'סליחה' 'תודה' או 'בבקשה' מנגד הם ילמדו את ילדי האשכנזים את שלל הקללות המזרחיות שינקו מהוריהם כדי שיוכלו לטעון שיש גם ערסים אשכנזים. במקום שכל יש להם אגרסיה אלימה, ובמקום השכלה יש להם תרסיס בלונד על השער השחור שלהם. ברגע שהערס יקבל את מכוניתו הדבר הראשון שילמד זה לצפור את מנגינת העידוד-קללות של מגרשי הכדורגל כדי שיכול לקרוא ל'פריחה' לרדת. לאחר הצבא הבבון יטוס להודו (לוונטין- בסביבתו הלוונטינית, כי שם הוא מרגיש את עצמו בבית) כדי להתמסטל וכדי שיכול להגיד על אחרים שהם פרימיטיביים.
ולבסוף, ביום הבחירות למועצות הציבוריות יבחרו באנשי "עוזי כהן" כדי לסדר כמה ג'ובים לאותם חסרי השכלה לוונטיניים שלא ראו את העולם החיצון מחוץ לכותלי מגרש הכדורגל, ואז מתפלאים למה עדיין יש סחר בנשים (המשטרה), כבישים דפוקים ורכבות שמתנגשות במכוניות כל שבוע (קבלנים צח'צחים של מע"צ), תקרות שמתמוטטות בזמן חתונה (קבלן בניה מזרחי חסר השכלה), דקירות בפאבים כל ימי שישי העליזים(סכין מרוקאי).
וכך גם בבחירות לכנסת יבחרו במפלגה שמסבירה להם הכי טוב למה הם לא רופאים-מהנדסים-כלכלנים ותמכור להם את אותם הקמעות שמכרה בבחירות האחרונות אלא שבאחרונה הם גם הוסיפו ליקוק על כל קמע מהרב המקובל עובדיה או כדורי ושות'
כדי שבוחריהם ימשיכו לשבת בפיצוחיה של 'חיים' לירוק שאריות של גרעינים לשחק שש-בש לראות משחק כדורגל שבו חבריהם הלוונטיניים משחקים ולטעון שכולם אשכנזים ובגלל זה הם מקבלים הבטחת הכנסה.
עד כאן הקטע הראשון ואני בטוח שנהנית.
אני אחסוך ממך את הקטע השני, בגדול, הוא מדבר על 'עארסים' בהולנד, על חוליגנים מערביים בבריטניה ועל שחיתויות 'אשכנזיות' שונות.
רק רציתי שתתחיל את השבוע בכיף...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 01:12 |
|
| |
מה שבטוח המ"מ ר' צביקה הרבסט ויועצו של הראש טרבלסי לא היו בשבת בעיר כלל!!!!!!!!!
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 08:55 |
|
| |
הנה המצעד
בתפילה בבית הכנסת לקח טוב יחסית אחמ"ים מועטים כנראה הוזמנו אלה שצביקה חפץ ביקרם.
חברי המועצה פדידה שקיבל עליה, ששון לב, אפרהימי שמשום מה נראה תמיד כשרת בבית ספר,בן חורין שקיבל עליה,המרא מלכה שקיבל עליה, הרב גמליאל שקיבל עליה, התפילה הסתיימה בסביבות 10 כאשר נתבקשו המתפללים להגיע לקידוש בבית מרגלית, שם כבר נתיישבו אחר גדול כמות לא מבוטלת של חריידים שמשום מה נראה היה כאילו שעבר סופת הוריקן על שולחנם, לא היה שם כלום הם בלסו את מה שהיה על השולחנות עוד בטרם הקידוש, בשולחן הכבוד נתיישבו כל מי שהצליח להידחף כהרגלו, מרא מלכה, הרב שמואל כהן, הרב נחשון, חיים מאיר כץ, ועוד כמה וכמה שחבל לבזבז עליהם מקלדת.
רוזנשטיין הנמרץ היה על תקן תורן חילק קוגל דאג למחסורם של מתיישבי שולחן הכבוד, (מה לא עושים בשביל קצת ג'ויינט).
גרוסמן דפק הופעה כשהאורחים כבר גמרו לאכול את המפות והאולם התרוקן, בסגנון שופוני יא נאס, אף אחד לא כרכר סביבו חוץ מלדאוג לו לכוס קידוש,
בלטו בהעדרם הרבסט, והמנכ"ל טרבלסי מענין למה? עם חבר כזה לא צריך אוייבים.
גבירר ורובין לא היו נו אפשר להבין.
גרוסמן הינוקה גם לא היה ועדיף שכך.
אממממממממ זהו זה מצעד המברכים.
היה מאוד דביק, ראיתי יותר עסקנים ומלחכי פינכה מאשר ציבור, נו שויין שיהיה במזל.
מעניין מי יהיה הערב, אני אהיה שם בטוח.

|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 11:08 |
|
| |
נאה , חזק מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 18:44 |
|
| |
אני ראיתי שם את :
חיים גנסיה - היועץ של....
יוסי לוי -
ר' משה חזקיה - גבאי של בית כנסת אחוזת אברהם
יצחק בלל - גבאי לקח טוב
שבתאי איזנשטט- גבאי חסידים
אברהם פכטר - ישיבת הרן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 19:05 |
|
| |
אאללעעדד,
הפסקת אש.. הפסקת אש...
חחחחחחח
אגב,
למה אתה לא מגיב לשרשור על בן דוד?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 19:51 |
|
| |
שיהיה במז"ט
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 20:20 |
|
| |
כבר כתבתי מספר פעמים שלעולם לא אגיב על אירועים שמעורבים בהם רבנים (ובבקשה בבקשה בבקשה אל תכתוב שהוא לא רב... )
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 20:23 |
|
| |
הנהגה טובה.
ולא כתבתי את זה.
|
|
|