בית פורומים אחרדים-אלעד

*** הכסף יענה את הקול ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/11/2005 11:51 לינק ישיר 
*** הכסף יענה את הקול ***

* "בכסף, נקנה גם שונאי בצע", השיב בשעתו השר מיימון לרה"מ דוד בן גוריון, במשפט שכאילו נכתב על מועצת אלעד והעומד בראשה *

* "הכבוד והשררה עלו לו לראש (המועצה) והוא החל נוהג בעצמו מנהג גאידמק", שח לי בכאב בכיר במועצה *

* הפרסום האישי מעל לכל, ולמפרסמים האישיים, ורק להם, תנתן התמורה... *

* סיצילה זה כאן *

היה זה יניב שפירא (המועמד לשעבר), ש"התנדב" לתווך וליזום את הפגישה.

בפגישה חשאית וממודרת שנערכה באישון ליל בבית ראש המועצה, ישבו שני היניבים (שפירא, ומיודענו מהפורום) יחד עם הבוס הגדול, וסגרו את הקצוות.

החרם שהוטל על "קוראים אלעד" שהעז לגלות סימני עצמאות שהתבטאו במתיחת ביקורת על מחדליו האישיים של ראש המועצה, היווה, מבחינתם של הצדדים, את הפלטפורמה המושלמת לכריתתו של "חוזה הבנות" בע"פ, בין ראש המועצה לבין נציג "העיתון החדש".

"טיברגר מחוק אצלי. אין כל סיכוי כי הוא יזכה ולו בנתח מזערי ממשאבי הפרסום של המועצה", הבהיר ראש המועצה, ו"הסביר ברמיזה" לנוכחים, מהו תנאי הסף היחיד לזכייה ב"מכרז הפרסומות" של המועצה.

* שתיקת הכבשים *

לא, לא שיקולי רייטינג ואף לא שיקולי מחיר, היוו משקל כלשהו בהחלטתו החד-משמעית של ראש המועצה.

בסיציליה כמו בסיצליה, ל"נותן הכבוד" והמטייח הגדול מבין העיתונים (ובעיקר מבין העורכים, ועם אאללעעדד ידידי הסליחה), תשמר זכות הפרסום הבלעדית, על כל הכרוך בכך.

הפגישה החשאית האמורה, שנערכה לפני שני אמשים בבית ראש המועצה, הולידה כמצופה את ההסכם "הג'נטלמני".

חילופי מידע הדדיים בין מערכת העיתון ללשכת ראש המועצה יחד עם פרסום אוהד (הדדי גם הוא, כמובן), ישיגו, כך הוסכם, חוסן כלכלי ושקט תעשייתי הן לעיתון החדש והן לראש המועצה.

במקרים בהם לא ניתן יהיה להמנע ממתיחת ביקורת (שהרי ככלות הכל, "קוראים אלעד" הביקורתי ימשיך גם ימשיך לנשוף בעורף...) היא תיעשה בצורה מרוככת ובמידה המינימלית ביותר, כאשר זכות המילה האחרונה תשמר תמיד לראש המועצה.

* כלבי השמירה של ראש המועצה *

וכאילו לא די בזה, מסתבר, כי לא רק בעיתונות המקומית נוקט ראש המועצה בגישת "הכסף יענה את הכל" (אם תרצו את ה"קול", וד"ל...)

רכישת עמודי פרסום ריקים מראש, ללא כל קשר ענייני לצרכיה האמיתיים המעודכנים של המועצה, הפכה אצל ראש המועצה לדבר שבשגרה, כחלק משגרת העבודה, עד כדי כך שאפילו חרם חמור של אותם רבנים שבחרו בו לתפקיד "שלוחא דרבנן" ("מרנן", אגב, מתנערים מאחריות), אינו עושה כל רושם על המפרסם/מממן מס' 1, שמתעקש להתמיד במדיניותו הסיציליאנית, חסרת המעצורים.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 29/11/2005 12:19:30

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 12:30 לינק ישיר 

שכחת את רפי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 12:59 לינק ישיר 

על מה המהומה?

זה לא חדש שעיריה מוציאה "תקציב פרסום" לעיתון מקומי עבור שתיקה.

קחו דוגמא קול העיר ב"ב מקבל (לא רק מצביקה אלא גם) מפרנקנטהל כ25,000 ש"ח מידי חודש בחודשו(!!!) באיצטלת "פירסום".

בעבר הלא רחוק גם מפתח העיר קיבל כמה שקלים.. שהסתכמו בכ-23,000 ש"ח לחודש...

בירושלים אני לא מכיר אבל אני בטוח שגם זה לא קומבינה מי יודע מה מסובכת...

תתעוררו תכירו את "סוד הגלגל המשומן".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 13:06 לינק ישיר 

גנבים!

שודדים את כספי הארנונה שלנו בשביל לסתום פיות!!!

האם כשראש המועצה נפגש בביתו בחשכת הלילה עם עורך עיתון שבכלל עוד לא יצא לאור ומסכם איתו כאלו דברים זו לא עבירה פלילית?

האם כשראש המועצה מפסיק פרסום בעיתון היחיד בעיר (קוראים אלעד) בלי שום שיקול ענייני (הרי אין עוד עיתון) רק בגלל שהעיזו למתוח ביקורת על המועצה זו לא הפרת חוק?

מה יהיה, תגידו, מה יהיה?

מ ו ש ח ת

נ מ א ס ת ! ! !

תוקן על ידי - לוחם_חופש - 29/11/2005 13:08:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 14:29 לינק ישיר 

מרנן ורבנן על הפרסום

ת'אמת כשראיתי מה שכתבת לא האמנתי כ"כ למרות שאתה אמין וידוע במקורות שלך כי לא חשבתי שעד כדי כך הם פני הדברים אולם קיבלתי בתיבה האישית מכמה גולשים שאינם מעונינים בחשיפתם עם פרטים נוספים ויתכן שאביא אותם במהלך היום

מקווה שיניב לא נפגע ממך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 15:35 לינק ישיר 

אאללעעדד,

יש תגובה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 15:58 לינק ישיר 

אאללעעדד,

אני מאוכזב קשות.

לגבי טיברגר, זה רק מחזק את מה שכתבתי על כך שהאיש החליט לתפוס צד, את הצד של תושבי העיר העשוקים.

ביקרתי אותו קשות בעבר, אבל אני חייב לומר שאני מברך אותו ומחזק את ידיו על המהלך האמיץ והלא פשוט שהוא נקט.

זה לא קל לוותר על כסף קל שמשלמת המועצה.

טיברגר, אל דאגה.

תמשיך לכתוב את האמת ללא כחל וסרק, והציבור ימישך להצביע בידיים (שיהפכו דף ועוד דף במהלך הקריאה).

ואאללעעדד,

אני "מזהיר" אותך.

אם תתחיל להפגש בלילות עם ראש המועצה ותייצג אותו במקום את התושבים, תסבול מחרצובות לשוני.

(חרדים אלעד,

אם יש לך מידע, ספר!

אל תשאיר אותנו במתח...)

תוקן על ידי - פוילישער - 29/11/2005 16:08:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 15:59 לינק ישיר 

אאללעעדד,

שכחתי להוסיף:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 16:08 לינק ישיר 

בלי קשר או עם קשר, אני שמעתי על עוד כמה עיתונאים שהשקיעו בצביקה ולא קיבלו אפילו תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 16:10 לינק ישיר 

ידישקייט,

לא רוצים לשמוע על "עוד כמה"...

רוצים שמות והסברים (למושג "השקיעו" לדוגמה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 16:14 לינק ישיר 

אני לא ממש מבין בעיתונאות, אבל לראיון מפרגן קוראים השקעה שלאחריה (על פי כללי המשחק המקובלים גם בציבור הכללי) אתה מצפה לקבל סקופים ויחס קצת יותר ראוי.
אף מילה על כסף כי לא לזה התכוונתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 16:17 לינק ישיר 

ראיון מחמיא בלי כסף?

למה לא אמרת להם שהוא משלם?

ממש פראיירים העיתונאים "שלך"

תוקן על ידי - פוילישער - 29/11/2005 16:22:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 16:24 לינק ישיר 

תמיד יש פעם ראשונה.
מסתבר שלא תהיה פעם שנייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 16:25 לינק ישיר 

תעדכן את חבריך העיתונאים, ואל תשכח לדרוש אחוזים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 16:27 לינק ישיר 

אני חושב שהייתי ברור: לפי דבריהם לא יהיה יותר ממה לדרוש אחוזים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 16:41 לינק ישיר 

הרגע הגעתי הביתה מהעבודה והרגע ראיתי את זה. אני ממהר לצאת לאירוע באור עקיבא כך שאין לי זמן להסביר באריכות עכשיו. אני מבטיח התייחסות מליאה והולמת היום מאוחר כשאגיע לאלעד.

רוב הסיכויים שלא הייתי רואה את זה בכלל בגלל שאני מאוד ממהר, אבל טלפון מחבר סיפר לי על הצבת ההודעה, אז החלטתי להיכנס כדי שזה לא יתפרש כשתיקת הלם.

ההלם הוא לא מהחשיפה אלא מאיך הגיע המידע לידי מרנן... אני יודע שלא אני דיברתי על הפגישה, אני יודע שיניב שפירא בעצמו מופתע לגמרי ואני משער שלא ראש המועצה הוא זה שהתקשר למרנן... המקור בוודאי נמצא מסביב למי משלושתינו שפטפט לאחרים. גם במקרה הזה - זה לא אני. אז שאפו על המידע מרנן.

הפרטים שקיבל מרנן הם נכונים, הפרשנות - ממש לא ואפילו להיפך. אני מבטיח לחזור ולהגיב ואני בטוח שכל מי שיקרא את זה ישנה את דעתו. חד וחלק ובאחריות. מילה שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *** הכסף יענה את הקול ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext