בית פורומים אחרדים-אלעד

באלעד אין מקום לחסד!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2005 00:00 לינק ישיר 
באלעד אין מקום לחסד!

שלום! אני מתנדב יחסית חדש בארגון עזר בנימין ואני חייב לספר לכם על הזעזוע שאני רואה שם.
המחסן שגודלו כ-50 מטר רבוע משמש לאחסון כמויות של מזון שאיתם מכינים סלי מזון למשפחות במצוקה, וכן לאחסון עשרות פריטים של הגמ"ח שכוללים מזרונים, כריות, שמיכות, פלטות ודודי מים לשבת, סירים, ערכות כריזה. גנרטור, מקפיא, שולחנות, מוצרי מזון קפואים המאוכלסים במקרר ובאמבטית הקפאה, במקום יש גם ערימת קרטונים להכנת סלי המזון, ובכל שבוע בממוצע אנשים בעלי לב רחב תורמים לארגון ארגזים של בגדים חדשים או נעליים ושאר מוצרים ופשוט אין מקום לאחסן את המוצרים אפילו רק בכדי לסדר אותם ולקרא למשפחות שיבואו לקחת, ומרוב שאין מקום במחסן אני צריך להכין בכל פעם את סלי המזון מחוץ למחסן וזה ממש לא נעים בפרט בימי החורף.
פשוט אין מקום לזוז במחסן שהוא כולל גם את משרדי הארגון שבו יש 2 עמדות ישיבה.
ולא צריך לפרט כמה קשה לעבוד במקום כזה קטן כשאין לך מקום לשים עוד עמדות למתנדבות שהיו מאוד שמחות להתנדב בארגון. למקום מגיעים מידי יום כ-500 שיחות טלפון שפשוט א"א לעמוד בלחץ הזה עם פקידה אחת.
פשוט בכל כניסה ויציאה מהמחסן נאלצים לדרוך על מוצרים.
אני פונה לציבור הרחב פשוט לבא ולראות במו עיניו את הצפיפות הבלתי נסבלת, כאשר אנו עוסקים בסה"כ בפעילות חסד לשם שמים.
וכן אני פונה אליך ר' צביקה היקר. אם אתה קורא את המכתב הזה הייתי מאוד רוצה שתבא גם אתה לראות את הצפיפות שאנו צריכים להתמודד איתה יום יום, והכל למען משפחות נזקקות בעיר אלעד.
בבקשה דאג לנו למקום הולם לפעילות העניפה והרבה.

תוקן על ידי - אלעדי_לעד - 05/12/2005 0:00:35

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 13:02 לינק ישיר 

מתנדב יקר הכותרת שלך מטעה מאד !!

יש מקום לחסד באלעד ב"ה ונעשים הרבה מעשי חסד ע"י כל הארגונים בעיר

נכון שצריך להרחיב ככל שניתן את הסיוע למתנדבים הן מצד המועצה והן מצד התושבים עצמם בכדי שפעולות אלו יוכלו להתרחב ולעזור עוד לעוד נצרכים ונזקקים אבל יש את הדרכים המקובלות לעשות את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2005 15:03 לינק ישיר 

הצולה יקר
בעקרון אתה צודק, אבל אחרי שאתה קורא את כל מה שכתבתי אתה מבין טוב שיש הרבה מקום בלב לחסד, אבל אין מקום פיזי לחסד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2005 20:27 לינק ישיר 

קראתי והזדעזעתי ולא האמנתי עד שראיתי
היום אחרי הכולל ליבי הכריח אותי ללכת לראות אם אכן "הכצעקתה"
ואכן הגעתי וביקשתי להכנס לראות את המצב
איך שנכנסתי הזדעזעתי ערימה של מזרונים מימין מיחמים ופלטות שבת משמאל
טיטולים מטרנות נעליים עוגיות מוצרים בכמות עצומה שאכן מסודרים במדפים בצורה יפה אך בצפיפות נוראה
שאלתי איך ניתן כך להכין את סלי המשפחות
הרב אברהם רבי עמד איתי והסביר שבכל שבוע כמו שאתה רואה אנו מכינים ומחלקים בין 60 ל-100 סלים ההצלה הגדולה שלנו הם המתנדבים שמייד באים ולוקחים את הסלים למשפחות אחרת לא היה ניתן להכנס למקום
חוץ מזה נדהמתי לשמוע שפעמים בשבוע מתקיימת מכירה במחירים מסובסדים שהם ממש במוצרי יסוד ואוכל תינוקות והפרש מחירים ממש משמעותי
המוצרים נמצאים בפינה המיוחדת להם אך המקום באמת קטן מלהכיל את כל החסד העצום הזה שנעשה ממש לשם שומיים
ואני מאמין שזה עוד רק חלק קטן מהחסד העצום שחס ושלום אני לא ממעיט כאן כלום
ראיתי את תגובתו של הצלה
אמנם אתה צודק אבל דע לך שלאחר מה שראיתי זה באמת נקרא שאין מקום לחסד בעיר
אני מאוד מאוד מציע לראש המועצה לנסות לעשות סיור קטן במקום ולהתרשם מהמקום ומהצפיפות
אשריך הרב אברהם רבי אשריך עכשיו למדתי להעריך אותך
ואשריכם המתנדבים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > באלעד אין מקום לחסד!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext