איך אתה מעז להתקשר למועצה?
מישהו חייב לך שם משהו?
הרי שילמת רק עוד 5% בארנונה, מה זה בשביל אדם חרדי עוד מאה מאתיים שקל?
וחוץ מזה איך אתה מעז להפריע למזכירות שם להתכתב במסנג'ר עם איציק טרבלסי?
נשלח ב-19/12/2005 19:58
אלעדית
מהיכן המידע המאוד חסוי הזה שאיציק טרבלסי מתכתב במסנג'ר?
נשלח ב-19/12/2005 20:13
נאה, אולי הוא במסנג'ר גם עם אלעעעדית...
נוהל שכן
זה כאן!
נשלח ב-19/12/2005 20:52
אופס
ואני חשבתי שזה מיידע חסוי
בחיי אין עליכם
נשלח ב-21/12/2005 23:43
שכחתם שמאחורי המזכירות עומדים בעלים
שכחתם שמאחורי טרבלסי עומדת אישה
אל תעברו את הגבול בין הצהוב החוור לתמרור אדום היכול להביא לגירושין או אפילו להפרת שלום בית אצל האמורים
חכמים הזהרו בדבריכם
נשלח ב-22/12/2005 00:44
אלעד_ניוז קבל
כל כך חיכיתי שמישהו יכתוב את זה כבר. עם כל הכבוד לעוקצנות, ויש כבוד, תעמידו את עצמיכם במקומם.
נשלח ב-22/12/2005 00:46
כשהם ישימו את עצמם במקומינו נשים את עצמנו במקומם.
נשלח ב-22/12/2005 00:47
כשהם ישימו את עצמם במקומינו נשים את עצמנו במקומם.
נשלח ב-22/12/2005 00:50
הגרשז. התכוונתי שהם אנשים עם שמות ברורים וידועים ויש כאלה שמרשים לעצמם לכתוב עליהם חופשי ובלי גבולות.
אני יודע למשל על מקרה קודם, שבו כתב מישהו דבר דומה על מישהו אחר והבנות שעובדות שם במשרד נפגעו מזה מאוד!
ושאלותיי אליך:
1. האם גם אם שמך המפורש וזהותך היו ידועים לכל משתתפי הפורום, לא היה כואב לך שיכתבו עליך דבר כזה?
2. גם אם מגיע לאנשים הללו אפילו השמצות יותר גרועות, האם אתה חושב שיש לפגוע גם בסובבים אותם רק בשביל שהם יפגעו?
3. הרמה הזאת של ההשמצה לא נראית לך (עם יד על הלב) ילדותית ולא ראויה?
תוקן על ידי - אאללעעדד - 22/12/2005 0:50:18
נשלח ב-22/12/2005 00:54
אין לי מושג אם המידע הזה נכון, אבל אם גולשים שם באינטרנט ומתכתבים עם העובדות במסנג'ר במקום לטפל בתלונות התושבים זה דבר חמור ביותר.
הייתי מצפה מצביקה שיעשה שם סדר ואם הוא לא משתלט שיקרא לידידו מוטק'ה בלוי שיטפל ב"גולשים" (תרתי משמע).
זה מועצה חרדית ולא בית ****
כל זה אם המידע נכון, אבל אם המידע הזה לא נכון אז זה בהחלט חמור לפרסם כזה דבר.
נשלח ב-22/12/2005 08:42
נרשמתי רק כעת לפורום, אני אומנם קורא ותיק של הפורום ואחת לכמה ימים עובר על מה שנכתב פה מתעדכן פחות או יותר ברכילויות הקטנות כשחלק נכבד מהכותבים באמת עושה רושם של רציניים גם אם לא תמיד אני מסכים לדיעותיהם אי אפשר להתעלם מדעתם.
אבל הפעם נראה לי שמישהו מנסה לרדת לרמות מטומטמות בכוונה ניבזית ושפלה.
יש לי הרושם לפחות לפי התגובות שחברים פה לא יודעים מהו מסנג'ר כלל, אז לידיעתכם מסנג'ר = העברת מסרים מידיים במילים אחרות זהו מייל און-ליין שמתפרץ לתוך המסך.
אוי, שכחתי להזכיר שאני עובד מועצה אמיתי (לא ניק) תקני ולא כ"א וכמו שפורסם אתמול אני אפי' ספרדי.
איציק טרבלסי משתמש במסנג'ר מול מזכירתו מול עובדי הגזברות שנמצאים בקשר רציף איתו מול יועצים משפטיים מול רו"ח שעובדים מולו ואפי' מול ראש המועצה הרב צביקה כהן.
נכון שלו שייכת זכות הכנסת השימוש בתוכנה זו אשר מסייעת רבות בזמן שהטלפון תפוס או כשלא רוצים להפריע באמצע ישיבות.
אני עצמי יצא לי להיות מס' פעמים אצל איציק בישיבות עבודה כשמזכירתו העבירה לו מסרים דחופים דרך שם.
אז מכאן ועד לרמיזות מטומטמות חסרות אחריות המרחק ענק !!!
אז או שאנשים המקשקשים פה קשקושי שטויות והבלים לא יודעים במה מדובר או שמדובר באותם מרעילי בארות שכל כוונתם לתקוף את הרב צביקה כהן וחביריו ולא בוחלים בשום דבר לצורך כך.
אז לכם אני רוצה לומר בצורה הברורה >>>דיי הגזמתםםם !!!!!
איציק נחשב אצלינו לאחד האנשים המוערכים ביותר ואולי אפי' המוערך ביותר ומי שחושב אחרת ברור לי שהוא לא מכיר אותו באופן אישי.
נשלח ב-22/12/2005 08:51
עובדימועצה -
חברים תפנימו בבקשה. מאחורי המילים נמצאים אנשים. מותר וצריך לבקר אותם, זוהי מטרתו של הפורום.
אל תרדו לרמות כאלה נמוכות.
סליחה שאני "המטיף בשער" פתאום. אני פשוט רואה שאף אחד לא מוחה. איפה כולם? השמיעו את קולכם!
נשלח ב-22/12/2005 09:07
בחרתי בשם "עובדימועצה" מכיון שלדעתי אני מציג פה את דעתם של רוב אם לא כל עובדי המועצה שלנו.
ואלעדד תודה על הגינותך לאורך כל הדרך.
נשלח ב-22/12/2005 09:18
ומעניין שמי שהתחילה עם הסגנון הזה באשכול זאת "אלעעעדית" שהייתי אומר שהיא הגירסא הנשית של ג'ורג' מיודעינו... שלפחות (וגם זה משהו) אומר שההגדרה 'פרענק' היא לא בהכללה.
אלעעעדית התרבותית האירופאית והנאורה יורדת לרמות נמוכות מאוד.
השכן עקץ אותה יפה בחזרה. הגרשז יודע לקחת צעד אחורה כשצריך ורק היא לא מתקנת את הרושם הראשוני שיצרה.
חבל.
נשלח ב-22/12/2005 09:31
חכמים היזהרו בדברכם
אסור לרדת לרמות האלה
איציק טרבלסי הוא איש יקר וחשוב
ונכון הוא משתמש במסנגר כדי לקדם את עבודת המועצה
אני מקווה שמדבריי לא השתמע שאני פוגע בו, אני יודע אישית ממנו שהוא משתמש במסנגר והיה מעדיף שזה ישאר בגדר הפרט.
את האש צריך להפנות אל השחיתות האמיתית בדמות הגרושמן והמלכה ולא אל מי שעושה עבודתו נאמנה