| נשלח ב-10/1/2006 18:49 |
|
| |
*** הפורום לאן??? - הצביעו והשפיעו!!! **
זה קרוב לשנתיים מאז הקמתי את הפורום "חרדים אלעד".
במהלך הזמן, הלך הפורום והתפתח הן בכמות, הן באיכות, והן ברמת השפעתו על הנעשה בעיר.
הגורם המשמעותי ביותר להתפתחות הפורום הייתם אתם, שכתבתם בו את הגיגיכם, ביקורתכם, לפעמים גם ביקורת קשה, לפעמים גם על רבני וקברניטי העיר, אבל תמיד (חוץ ממקרים חריגים) תוך שמירה על תרבות דיון וכבוד הזולת.
לצערי הרב, על הצלחתנו, ("הצלחתנו" אני כותב, היות ואני רואה בכם שותפים מלאים לכל דבר), רוכבים לאחרונה "גורמים עויינים" שמטרתם אינה להפרות את הפורום או למתוח ביקורת עניינית, אלא להשמיץ , להכפיש, לשנוא ולהשניא וברמה הרדודה ביותר.
לי כמנהל, ולידידי מנהלי המשנה, יש אחריות לנכתב כאן, אבל... אין לנו הרצון וגם לא היכולת לעקוב אונליין אחר כל תגובה ותגובה, כולנו אנשים עסוקים שרואים בפורום תחביב מהנה אך לא אובססיה.
כמו"כ, איננו מתכוונים להפוך ל"צנזור הראשי" של הייד-פארק ולמחוק כל הזמן הודעות שטנה שנכתבות בפורום כפי שאנו נאלצים לעשות לאחרונה. (ועוד לא הזכרתי את הודעותיו של אותו אשמאי ששולח את הודעותיו בתדירות של כמה פעמים ביום וכל פעם תחת ניק אחר).
מבחינתי, כמה שנורגש פחות (כמנהלים) כך ייטב, ואני חושב שיש לי קבלות על כך בתקופה הארוכה שאני מנהל את הפורום.
לכן, על מנת שהפורום יוכל לשוב ולהתנהל על מי מנוחות סבורני שהדבר הטוב ביותר הוא להפוך את הפורום למשך התקופה הקרובה לפורום "סגור לכתיבה ופתוח לצפיה".
בשלב ראשון, יאושרו אוטומטית לכתיבה הניקים הפעילים (כמובן שלא הטרולים שנאלצנו למוחקם שוב ושוב).
ניקים "חדשים בפורום" בעלי רקורד כתיבה בפורומים אחרים שיהיו מעוניינים לקבל אישור כתיבה יפנו את בקשתם אלי בצירוף לינק להיסטוריית ההודעות שלהם. כמו"כ, יתאפשר להפנות את הבקשה למנהלי המשנה שיעבירו לי המלצתם כדי שאוכל לאשר את הניק לכתיבה.
ניקים חדשים, שאין להם רקורד של כתיבה כלל יוכלו לשלוח את תגובותיהם (לאשכולות קיימים) ורק לאחר 20 תגובות באשכולות קיימים יכלו לפתוח אשכולות חדשים, ואם יש צורך דחוף בפתיחת אשכול יש להפנות את ההודעה לאחד ממנהלי הפורום והוא יפרסמה,
וניק חדש שיחרוג מתקנות אלו יחסם וימחק לאלתר.
וכפי שכתבתי, התלבטתי רבות. הייתי מעדיף אם לא היינו מגיעים למצב זה, אך "צו השעה" לעשות מעשה והצעתו של מרנן (יוזם ההצעה) להביא את הדבר להכרעתכם ולהצבעתכם נראית לי.
לכן, כל ניק שיש לו בהיסטוריית ההודעות 20 הודעות לפחות שנכתבו עד לתאריך 15.12.05 מוזמן להצביע ולהשפיע.
ההצבעה תחל ביום ד' (מחר) בשעה 9:00 בבוקר ותסתיים ביום ו' בשעה 9:00 בבוקר.
לצורך כך ייפתח מחר בבוקר (יום ד') בשעה 9:00 אשכול הצבעה מיוחד שיינעל ביום ו' בשעה 9:00.
"הקולות הכשרים" ייספרו והצבעת הרוב היא שתכריע.
עד ל"מועד ההצבעה" אתם מוזמנים להביע את דעתכם באשכול זה.
באשכול ההצבעה תתאפשר רק הצבעת "בעד-נגד".
הצביעו והשפיעו!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 19:13 |
|
| |
יוני,
א. ראשית, כל הכבוד על הפתיחות והשקיפות.
ב. אני, כמו שאומרים, "קול צף"... מצד אחד עד לפני חודש-חודשיים, הייתי מהמתנגדים הבולטים למהלך כזה. מצד שני כמו שכתב מרנן "זה לא אני השתניתי המציאות השתנתה", הפורום הולך ומידרדר וחייבים לעשות מש'ו.
לא יודע מה אחליט, אבל היוזמה והרצון להשפיע ולשנות מבורכים לכשעצמם.
תוקן על ידי - פוילישער - 10/01/2006 19:39:09
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 19:16 |
|
| |
אם כבר הרשאות, אז לכתיבה בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 19:18 |
|
| |
ברוך,
בדיוק על כך מדובר, וגם זה תלוי בהכרעת החברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 20:47 |
|
| |
רעיון מצויין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 21:59 |
|
| |
יפה מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 22:12 |
|
| |
יוני, אהבתי .
אני בעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 22:22 |
|
| |
רעיון מצוין שמזמן התבקש ועדיף מאוחר מאשר אף פעם.
פורום חרדים באמת מתנהל כך ועפ"י אותם נוהלים שיוני ציין
וזה הוכיח את עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 22:27 |
|
| |
השייח
בפורום "חרדים באמת" הכללים הרבה יותר נוקשים,
היה לי שם אישור כתיבה וויתרתי עליו .
מי שלא כותב בפורום שבועים נחסם , אסור לכתוב אפילו ביקורת אמיתית על רבנים .
הפורמט של בחדרי חרדים עדיף .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 23:33 |
|
| |
חברה,גם ככה הפורום קצת יבש בזמן האחרון וממש לא נראה לי שהסיבה היא מעודף כותבים רדודים אלא ממחסור ב"אייטמים" מעניינים ,ולכן ה'אשמה' היא על מרנן שלא טרח להביא לנו מפרי עטו בזמן האחרון,מזל שאאללעעדד מנסה להציל את המצב עם הטורים הסטירים שלו, ואם נחסום את אלו שכבר כותבים (כן גם הרדודים) מי יכתוב????
ולכן הצעתי היא שהכותבים הרציניים ירבו בכתבות חיוביות במקום שיהיה ריק (ואקום) שימולא בקטילות שנעשים כאן משיעמום ....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2006 00:08 |
|
| |
עבודה יפה
כל הכבוד!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2006 00:17 |
|
| |
ומה עם כאלו שכותבים כאן הרבה זמן , כמוני אבל תחת ניק אחר??? 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2006 00:24 |
|
| |
לא הבנתי בדיוק למה התאריך הקובע הוא 15.12.05 ?
למה לא 10.01.06 ?? זה נראה לי הרבה יותר הגיוני.
אלא אם כן רצונכם לחסום מישהו ?
למה שאחרים יפגעו?
תוקן על ידי - תושבאיכפתי - 11/01/2006 0:26:30
|
|
|
|
|