כפי שכבר ידוע בסוף שבוע זה אמור לצאת פרשייה חדשה שיסעיר כל תושב באלעד, המדובר הוא בפטנט מבית מדרשו של צביקה כהן שיפגע קשות בכיסנו.
הבוקר,כשנודע לצביקה שהפרשייה עומדת להתפוצץ זימן ללשכתו את ד"ר אבי רוזן מעיתון קול העיר, הנ"ל שמקבל שלמונים הגונים ישירות מכיסנו-כיס חשבון המועצה המקומית (ואולי על חשבון העוקץ החדש האמור כעת???) משתדל מאד ד"ר אבי לעשות את העבודה עבור צביקה, כך לגבי הארנונה שצביקה ניסה לעלות לנו וכך לגבי דברים אחרים, נו הכסף יעוור וכו' ואפילו את אבי רוזן.
ד"ר אבי רוזן הבוקר ניסה בכוחו להרגיע את מר צביקה כהן, הנ"ל שהה בלשכה למעלה משלוש שעות כמי שמדובר בטיפול ארוך.
אך מסתבר שהפעם ד"ר אבי רוזן לא יעזור כאן וגם לא כתבה בעיתון "קול העיר" כי הפעם כבר מגוייסים גדולי ישראל שהפעם יחתמו על מסמך את דברם.
נמתין לסוף שבוע...
נשלח ב-18/1/2006 19:41
שומראמונים- כמה פרטים ואיפה מה שמענין?! מה הפרשיה החדשה? נשיאים ורוח והגשם היכן?
נשלח ב-18/1/2006 19:48
איפכא אני יודע שזה מעניין אבל אין באפשרותי להדליף כרגע שום פרטים תמתין יום יומיים והכל יהיה באוויר..
נשלח ב-18/1/2006 21:33
אמונים
סחתיין על העיברית המתוקנת וה"שגיעים" שנעלמו כלא היו.
וואלק לא מבין אותך משחק אותה כפיל מרנן או אלעדי ותיק
שושו........ מה הקטע שלך?
יש לך מיידע שפוך ... תזרים ... משחק אותה פוקר פייס?
אז אל תפריח נפיחה חסרת משמעות לאויר אם אתה לא מעוניין לפרסם.
ושוב שאפו אחי על תיקוני העיברית רק בשביל זה היה כדאי להיכנס לאשכול הזה ולקרוא את השורות האידיוטיות שלך שלא אמרת בהם כלום.
במחילה
ועוד דבר קטן..... אל תיכנס לנעליים של מרנן
הם ע נ ק י ו ת עלייך.
יוחזר מרנן מייד
ב מ ח י ל ה
נשלח ב-18/1/2006 23:49
נאה????
זה היה פירגון או שנדמה לי??
במחילה.
נשלח ב-19/1/2006 09:32
נאה....... זה שאתה במצוקה אני רואה אבל צר לי לבשר אותך שאין באפשרותי לפתור לך אותה...אם אתה לא מעורה במה שקורה בעיר אין זה אשמתי וזה שאני נותן לך רמזים על דברים שהם כרגע באמצע התבשלות ואין לי אפשרות לפושטם בצורה ברורה אתה צריך להודות על פסיק המידע שאני נותן לך, ואם זה לא מספק אותך או שזה מכניס אותך למצוקה, אנא ממך אל תעשה לי כבד במצפון ותועיל לא להכנס לאשכולות שאני פותח...
נשלח ב-19/1/2006 09:41
אמונים
קצת לחץ עליך ואתה שוב מתחיל לכתוב "בשגיעות"
"שגיאות מי יבין"
בחייאת אמונים תרגיע אני לא בלחץ להפך הלוואי ולא היה קורא כלום והעיר הדוויה הזו הייתה מתנהלת על מיי מנוחות.
אבל למה לכל הרוחות הניסוחים הלא מובנים האלה?
מילים שאין להם קשר בין האחת לרעותה מימין ומשמאל.
וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר תמשיך להתאמן בלהיכנס לנעליו של מרנן
בסוף זה עוד יצליח לך.
במחילה
נשלח ב-19/1/2006 09:53
נאה דורש כנראה שהמורה שלך לעברית מת באמצע השנה, אני עדיין לא הצלחתי להבין על מה ועל איזה שגיעות אתה מדבר, או שאולי זה נובע מזה שהתעוררת כעת, אז תשפשף את עיניך ותחזור לדפדף בפורום..
נשלח ב-19/1/2006 10:45
כמה התקשקשויות אישיות ומיותרות ופרטים חשובים אין... האם נכון יהיה להניח שאף אחד לא יודע כלום?...
נשלח ב-19/1/2006 11:01
לא איפכא ממש לא נכון לחשוב כך אמרתי כבר אתמול זה עניין של יום יומיים עד שאוכל להביא את השערוריה בפרטי פרטים, ..
נשלח ב-19/1/2006 11:50
ממתינים במתח
נשלח ב-19/1/2006 12:21
גם אני מצטרף לקוצצי וקוססי הציפורניים לראות האם ההר יוליד עכבר או שמה העכבר יתפתח למימדי מפלצת.
אמונים מחזיק לך אצבעות
רק במחילה כשאתה מביא את הידיעה המרעישה בחייאת תתייעץ עם אאאלללעעעדדד בקשר לניסוח כדי שגם הדיוטות כמוני יבינו מה אתה סח
נשלח ב-19/1/2006 12:46
נאה דורש אני ממש לא מתבייש מחלק ממקוססי הציפורנים לגבי ניסוח דברי, וכשאני יכתוב את מה שהבטחתי לכתוב מי שירצה יבין ומי שלא ירצה שיקנטר, ואם אתה רוצה להמשיך ולתקוף כל הזמן, אתה מוזמן לעשות זאת באישי, אין צורך וזה מיותר לחלוטין שכל אחד שיתקע מבט על הפורום העירוני שלנו יאלץ לראות את כל השטויות האלה..
נשלח ב-19/1/2006 13:51
כוססי ציפורניים. ב- כ'. אוי העברית כאן...
נשלח ב-19/1/2006 17:18
אוי הרמה כאן.
נשלח ב-19/1/2006 20:03
שומר, אם במדידות עסקינן אתה יכול כבר להתחיל לשפוך....