ממלייה יודח ממנהל מחלקת חינוך ושמעון מועלם ימונה במקומו למנהל מחלקת חינוך, ממלייה ייכנס לתפקיד מזכיר המועצה.
ראש המועצה הבין בשעות האחרונות כי פרשת ההתעללות במועלם פוגע בו תדמיתי ובפרט בשיטה שנהג ע"מ להוריד מסמכויותיו והחליט כי מרדכי ממלייה יודח מתפקידו ממנהל מחלקת חינוך ובמקומו ייכנס לתפקיד שמעון מועלם, ממלייה שלא ניתן להותירו ללא תפקיד וזאת בעקבות לחצים מיאיר לוי הגיס של ממלייה שחי נושם וגם בועט מאחורי הפרגוד ייכנס לתפקיד מזכיר המועצה.
בשעות האחרונות מבצע ראש המועצה שכנועים בקרב צמרת ש"ס ע"מ לאשר את השינויים.
אם הדבר יתבצע אזי המרוויחים הגדולים יהיו הגנים ובתי הספר באלעד שזכו למצב של קיפאון מתמיד מאז כניסתו לפקיד של ממלייה. שלא יהיו אי הבנות ממלייה הוא איש נחמד וחייכן אך מכאן ועד לנהל את מחלקת החינוך הדרך ארוכה ומאד, לכולנו הרי ברור כי אם לא היה הגיס של... היה מנהל את מחלקת הארכיון במועצה וגם זה לא בטוח.
בחודשים האחרונים מצא עצמו ראש המועצה מתפקד הן כראש מועצה והן כאיש תחזוקה בבתי הספר והגנים וזאת בהעדר מנהל מחלקת חינוך ראוי, כעת בשינויים אלו יביא הדבר לפתרון בעיה זו וכמו"כ לסיום פרשת ההתעללות במועלם.
מינויו של ממלייה כמזכיר המועצה בא לאותת לגזבר המועצה מר מקסימוב מי בעל הבית כאן, כידוע גזבר המועצה נושא בתפקיד מזכיר המועצה מאז שמועלם הודח ממנו לפני כמה חודשים, בזמנו ניסה ראש המועצה למנות את איציק טרבלסי לתפקיד זה אך במשרד הפנים הבהירו כי נושא תפקיד זה חייב להיות בעל תארים מינימאליים, בלית ברירה נרשם מר מקסימוב למזכיר המועצה במשרד הפנים. מקסימוב השתמש בסמכות זו בימים האחרונים והוציא מכתב לראש המועצה עם העתקים למשרד הפנים בו נכתב כי ראש המועצה נהג בניגוד לנהלים כאשר לקח את תיקי כוח אדם ומשאבי אנוש והעביר זאת למר איציק טרבלסי שלא עונה לדרישות ע"מ להחזיק בתפקיד זה. כעת מתכוון ראש המועצה לתת למקסימוב נקמה מתוקה בדמות התפטרותו ממזכיר המועצה גם ברישומי משרד הפנים.
חברי המועצה כמו גם עסקנים מתכוונים לטרפד את המהלך של מינוי ממלייה למזכיר המועצה, "בחישה של יאיר לוי הגיס של ממלייה בתפקוד המועצה יהווה נזק חמור לעיר אלעד" הם אומרים.
תחילת פרשת ההתעללות במועלם וכפי שכבר פורסם כאן ע"י שכנים לתפקיד, ראש המועצה הדיח את מועלם מסמכויות במחלקת שפ"ע בשבוע שעבר באופן שלא ניתן להבינו, מועלם שהגיע בוקר אחד בשבוע שעבר לחדרו פשוט גילה שרוקנו את הארונות ואת שולחנו מניירת ותיקים הקשורים לכוח אדם ומשאבי אנוש, מועלם תהה לרגע ולא הבין אם זה עתה הסתובב במיטתו וניצב בפני חלום או שזה יכול להיות אמיתי, אך חיש מהר בחריקת דלת של לשכת המועצה הבין שזה פשוט אמיתי והחליט לעזוב את המועצה לטובת פגישה בלשכתו של יו"ר ש"ס, כשיצא מבנין המועצה הספיק לפגוש את גב' אבישג שהצליחה כידוע להכיר שני ראשי מועצה, אבישג שידעה על המתרחש לא הצליחה להסתיר את דמעותיה היא אף ידעה להוסיף "זה פשוט לא אנושי". מקרן זווית היה ניתן לראות דמעות אצל השניים. זהו כוחו של צביקה...
תוקן על ידי - ארגוזציה - 23/01/2006 17:11:20
תוקן על ידי - ארגוזציה - 23/01/2006 17:12:18
נשלח ב-23/1/2006 17:15
ארגוזציה, יפה אתה מביא ידיעות חמות הישר ממסדרונות המועצה, ממש ברגע זה קיבלתי שיחת טלפון מחבר קרוב שאישר בפני את הדברים, לגבי זה שצביקה מראה את כוחו כמו שכתבת בסוף "איני יודע אם זה כוחו, כי הרי אנחנו יודעים כולם שבאיום של בג"ץ קטן הוא מתקפל כמו שפן קטן" זה לא צורי חביבי, שהיה לו ביצי.... של בת יענה...סליחה על הביטוי זה בשביל ההמחשה בלבד...
תוקן על ידי - שומראמונים - 23/01/2006 17:15:26
נשלח ב-23/1/2006 19:22
עידכון: מחר בערב אמור להיות פגישה נוספת בהשתתפות יאיר לוי, צביקה כהן ומועלם לסיכום סופי על שינויים.
כתבנו ימשיך להיות שם ולעדכן.
(ההתחייבות לעידכון כרוך בנסיעת ראש המועצה ע"י נהגו המסור יעקב אילוז [כפרה עלך תמשיך לעדכן], באם ייוצר מצב בו ראש המועצה יסע בגפו וללא נהג אין כל התחייבות מצידי לעידכונים).
תוקן על ידי - ארגוזציה - 23/01/2006 19:21:21
נשלח ב-23/1/2006 19:35
חלמא טבא חזית !!!
מועלם אינו "צדיק מיוסר" (למרות פרצופו שנראה כך) ,
הוא דאג למרר את חייהם של כל ראשי המועצה שהיו מעליו
ושל העובדים שהיו תחתיו !
סוף סוף הגיע הקץ למעלליו !
אז המציאות היא כך :
את משאבי אנוש הוא לא הולך לקבל, כנ"ל לגבי "פירור
ממחלקת חינוך" ( אגב, המחלקה היחידה שדופקת כמו שצריך
היא מחלקת חינוך.. ואם מועלם צריך לבוא לשם-זה בשביל
ללמוד אצל ממליה איך עובדים ..! )
ולדעתי אפשר לותר בכלל על שירותיו המדהימים,
גם בשפ"ע לא ראינו את "כשרונו הגדול".
פותח הפורום יכול להיות סופר בדיוני מבריק !
אבל ללא קשר למציאות !
נשלח ב-23/1/2006 19:42
אצענטר אני חושב שעדיף שתמשיך לאסוף צענטר "למנחה" מאשר להגיב פה בפורום, כי אם על ממליה אתה אומר שהמחלקה מתפקדת מצויין, כנראה שבביה"ס שלך לא לימדו אותך מה הפירוש של המילה "מצוין", המחלקה הזו צולעת כמו כל שאר מחלקות המועצה וקצת יותר מזה למרות מחשבותיו של אדון ממליה לנסות ולעשות קומבינות בשמרד החינוך שגם בהם הוא נפל מחוסר ידיעה ומחוסר ראיית מהלכים לאפיק רחוק.....
נשלח ב-23/1/2006 19:42
אל תספר לי מה עובד ומה לא עובד, אני הוא זה שעובד במועצה ואני הוא זה שיודע מה מתפקד.
ממלייה חוץ מלסייע לדעת זקנים וגם זה בשביל אינטרסים שאני מתכוון לפרסם אחר הדחתו ממחלקת החינוך (כפי שהבאתי לעיל) לא עשה למען המוסדות בעיר כלום, כלום, כלום. עובדה.
אה, יש מקום אחד ששם גם השתדל לטפח קצת כי בתחילת דרכו עוד שחתם את עצמו "מ"מ מנהל מחלקת חינוך" קרי בטרם שעבר את המכרז התפור ולא יכל לקבל שכר מהמועצה קיבל שכר בניגוד לחוק מאותו גוף למרות שלא עבד שם ובתמורה לכך השתדל להעביר לשם משאבים...
נשלח ב-23/1/2006 19:44
ארגוזציה יקר!
אין לי שום קשר למועצה ואפילו יש לי באיזה שהוא מקום גם לא מעט כעסים עליה אך שיהיה לך ברור ולכל החברה שכמותך שהרכילות והסירחון שאתה מוציא משם לא מועיל לא לך ובטח לא לנו התושבים כי בגלל אנשים כמוך יודעים במועצה שאין על מה לדבר עם התושבים ולכן הם עושים מה שבא להם אולי אם ננסה להקשיב ולהביע דעה העיר הזאת תיראה אחרת, ובכלל הפורום הזה ניהיה לא מענין ואפילו מבחיל רק בגלל הידיעות הלא מענינות שלך יש מספיק דברים שאפשר לדון עליהם חוץ מהמועצה
נשלח ב-23/1/2006 19:48
אלעדית בשביל זה יש פורומים אחרים של בריאות, פנאי, בילויים, ספורט,וכדו' אין הכרח שתכנסי לפורום זה , הפורום נקרא על שם העיר בא אנו מתגוררים ועל המועצה שמפעילה פה את העיר, ואם אותך מעניין כמה מוכרים בשפע שוק שמפו או מתי יפתחו עוד סניף של כללית את מוזמנת לפתוח פורום חדש ואני כבר אמליץ לך על שם "זקני ומשעוממי אלעד"...
זה לא אישי...
נשלח ב-23/1/2006 19:50
ראשית לא הצלחתי לקרוא את ההודעה ואני ממליץ שתחזרי לכיתה ב' שם מלמדים את נושא הפסיקים והנקודות.
שנית אני ממליץ וכפי שראיתי בהקלקה על הניק שלך שההתמחות שלך הוא בנושא "ניסים ורטה" ואיך כתבת שם "ניסים ורטה מוסיף כבוד לחרדים!", אז תעשי לי טובה תחזרי לשם כי מסתבר שאני לא מבין בניסים ורטה ואת לא מבינה מה כתוב כאן לעיל, מלבד האמור קצת קשה לי לקרוא ללא נקודות ופסיקים, אז ביי.
אהה, "דרוש תרגום לעיר החטאים" (להסברים לחצו על השם
ארגוזציה וקבלו את הרקע על ה"צדיק" הנ"ל..)
אפס מרוכז, גועל נפש של איש !
נשלח ב-23/1/2006 20:09
ואני דווקא חשבתי שבדיוק בשביל זה אנחנו כאן- כדי שמישהו יגיד לנו מה ב-א-מ-ת קורה במועצה! אלעדית יקרה- גשי לך לאשכולות אחרים והניחי לנו לעסוק בדברים החשובים. ארגוזציה- חזק וברוך!
נשלח ב-23/1/2006 20:12
ארגוזציה המלוכלך אינו עובד מועצה !
אין עובד במועצה שחושב טוב על ה"דון שמעון",
ובודאי שלא יוצא להגנתו..
גם "ארגוזציה לא "בוער" מאהבת מועלם,
לא קשה לנחש מאיפה יוצאים החיצים המורעלים,
מכיוונו של האיש כפוי הטובה שכל מה שקיבל (ואין מישהו
בעיר שקיבל יותר ממנו..) לא שווה בעיניו,
והכל כי ה"ראש" מעריך את הרב בן דוד ולא אותו ...!!!
זה ! הסיפור האמיתי שלו !
נשלח ב-23/1/2006 20:13
האם יש לידיעות הללו אישור ממקור מהיימן נוסף?!
אאללעעדד?
נשלח ב-23/1/2006 20:13
אצנטער,
אני תמיד ידעתי שבקללות ובגידופים אתה הרבה יותר טוב ממני.
מי שלוחץ על "ארגוזציה" לא מגיע לא לעיר חטאים, לא לצדיקים וגם לא לרשעים.
תירגע עם הכפשות מיותרות תלמד להיות איטלגנטי ועניני, ניתן ללמוד זאת.
נשלח ב-23/1/2006 20:18
שוב שומר אמונים וארגוזציה,
מעלים נושא ובמידה ומישהו לא חושב כמוהם יורדים (או יורד) עליו כדי שישאירו להם את הבמה.
אני מציע שתפתחו פורום "שונאים את צביקה כהן" ותשאירו אותנו קצת לבד.
אתם יודעים מה הייתה המעלה של מרנן שכולם אהבו אותו ואת סגנון כתיבתו.
מרנן תמיד הביא חדשות ולא פרשנויות, קחו את זה לתשומת ליבכם.