| נשלח ב-12/2/2006 19:59 |
|
| |
הבמה של מי ?
שמועה שמעתנו כי הופיע באאללעעדד עיתון חדש ושמו "הבמה"
ושאלה נשאלנו______ הבמה של מי ?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2006 22:38 |
|
| |
לא נראה לי שאאללעעדד ידידנו מעורב בעיתון החדש, זה לא הסגנון שלו. והוא גם לא רשום ברשימת העורכים/כתבים וכד'.
העיתון שייך לאישה מבוגרת שלא גרה בעיר ומעורבת בפרוייקט של כפר הילדים המוקם בצפון העיר. גב' ציפורה היא טיפוס של "חולם" וכך נראה גם העיתון "הבמה".
עיתון נוסף שעומד לצאת בקרוב (תוך כשבוע) הוא "אור העיר" והעורך אורן בן דוד האם יש קשר למשפחה כפי שמעיד שם המשפחה ושם העיתון? מישהו יודע????
והעיתון הרביעי הוא העיתון של אאללעעדד (במידה ונשאר לו חשק אחרי שטפון העיתונים החדשים).
דבר אחד בטוח 4 עיתונים מקומיים + קול העיר מבני ברק זה קצת יותר מדי לעיר קטנה כמו אלעד.
אאללעעדד איפה הפרשנות לעיתונים החדשים???????????
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 00:18 |
|
| |
הזכות לדעת??
הסבר בבקשה את דבריך??
האם העיתון - הבמה - שיך לאותו אחד שחושב שהוא השחקן הראשי?? או יותר נכון אותו אחד שעושה לנו "הצגת יחיד" ???
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 00:38 |
|
| |
לכל המתעניינים ארגון אומנים משמחי לב של עופר הלוי --תושב העיר, עומד מאחורי העיתון.
המטרה: לקבל מקום לכפר הנוער שהם מעוניינים להקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 00:42 |
|
| |
זה קשור להחתמה של התושבים בצפון העיר (רובע A) נגד איזה מוסד של עברינים??
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 01:29 |
|
| |
בהחלט כן !!!!
וצביקה כרגיל מנסה לאכול את הפרוסה ולהשאיר אותה שלמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 01:38 |
|
| |
חזרנו עכשיו מאירוע עייפים אך רצוצים. 
"הבמה" הפתיע גם אותי... הודעתו של אלעדי_ותיק הסבירה לי מי נגד מה. האמת, אני דיי מתפלא, אין ב"הבמה" כמעט פרסומות, יש הרבה מאוד מלל ואני יודע שלהוציא עיתון זה עסק מאוד (מאוד מאוד) יקר. אבל הוא שונה מעיתון עם חדשות ומדורים קבועים כך שזה לא על אותה משבצת. מישהו אגב יודע אם זה עיתון שבועי, דו-שבועי, חודשי או לפי החשק?
לגבי העיתון של אורן מרחובות, אני עדיין מברר. למיטב הבנתי זה כן יהיה בסגנון של "קוראים אלעד" והעיתון שאנחנו עדיין עובדים עליו (כן, אני יודע שזה מידיי הרבה זמן ואין לי כוח להסביר הכול, אבל הרעיון חי ונושם ולא השתנה שום דבר).
ארבעה עיתונים בעיר אחת, או אפילו שלושה, כי "הבמה" כאמור מסתמן כמשהו שונה, זה באמת הרבה.
לפחות הרעיונות הללו זירזו עוד יותר את המשקיעים העסוקים וזה כבר טוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 09:53 |
|
| |
אלעדדדדדדדדדד,
אולי מספיק עם תרוצים!?
תן תאריך מתי יוצא העיתון???
או שלא יוצא בכלל ולא נעים אה!?
למה טיברגר מתכונן לעשות סעודת הודיה אם לא יצא בסוף!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2006 22:26 |
|
| |
ביום רביעי הקרוב אמור לצאת העיתון החדש של בן דוד "אור מאלעד".
כפי הנראה עכשיו הבן אדם הולך להפסיד הרבה כסף וחבל עליו.
אאללעעדד נשארת אחרון (ואנחנו לא מלחיצים אותך, קח את הזמן).
ודרך אגב בן דוד לא מרחובות (אולי בעבר), הוא אפילו גר קרוב אליך .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2006 23:39 |
|
| |
תשמע, לא בשביל משהו, באמת, אבל איך הוא עובד? עם מי?
האמת, הפסקתי לחטט בנושא כי אמרו לי פחות או יותר את מה שאתה כותב, אבל נראה לי קצת מוזר העסק הזה. לא שמעתי עם מי הוא דיבר, מהם קשריו, באיזה מתכונת ייצא העיתון.
ומדוע אתה כל כך בטוח שהוא הולך להפסיד?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2006 02:34 |
|
| |
אם זכרוני לא מטע אותי עד כה קמו באלעד לא פחות משמונה עיתונים שכולם נפלו מסיבות כלכליות.
עוד שניים בדרך ויהיה מנין לקדיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2006 17:59 |
|
| |
אלעדי ותיק
נראה לי שהמידע שלך שגוי. לא קיבלנו שום עיתון אתמול.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2006 23:59 |
|
| |
ביום רביעי הקרוב התכוונתי לשבוע הבא לא לאתמול (הידיעה נכתבה בלילה ובשבילי כבר נגמר היום). 
ואאללעעדד שאלת למה אני חושב שהוא הולך להפסיד?
בדיוק מהסיבות שרשמת, חוסר קשרים, זמן מועט בעיר, מחירי פרסום גבוהים וכפי הנראה שוק תחרותי למדי וחוסר גב כלכלי מתאים להפסדים ממושכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2006 00:37 |
|
| |
פגשתי היום מישהו שאכן סיפר לי על המחירים.
מה שכן, כולם, בדיוק כמוך, אומרים לי "מה קרה לך? הוא גר לידך!"
"איפה"? אני שואל.
"נו.. לידך".

|
|
|
|
|