בית פורומים אחרדים-אלעד

*****קנס כספי גבוה הוטל על המועצה*****

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2006 08:03 לינק ישיר 
*****קנס כספי גבוה הוטל על המועצה*****

המשרד לאכות הסביבה רשם דו"ח חריף למועצה וחייב אותה בתשלום קנס כספי גבוה של אלפי שקלים בגין זרימת ביוב מאתר המועצה המזהם את הסביבה, מדובר בפריצת ביוב למעלה מעשרה ימים כשהתראות חוזרות ונשנות למועצה לתקן אותה עלו בתוהו, כאמור המשרד לאיכות הסביבה התערב ורשם דו"ח חמור.

מעניין מי ישא באחריות על המחדל החמור הזה יכל גם לגרום למחלות זיהומיות קשות בעיר, נזכיר רק שבחודש האחרון חלו ילדי גן בדיזטריה, מי יודע אם יש לזה קשר לביוב שגלש החוצה למעלה מעשרה ימים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2006 08:13 לינק ישיר 

ככה זה כשצביקה מסתובב לו עסוק עד מעל לראש בצפון הרחוק ו"מנהל" את מערכת הבחירות בטבריה והאיזור, אז אין מי ש"ישלוף" את המירס ויכתיב לאבישג הוראה/בקשה לטפל בזה מיידית, ואפי' יעקב הקמב"ץ היה עסוק מאוד בהכנה לחתונת הבת של ......

אז מה זה כמה אלפי שקלים בסדרי עדיפויות כאלה ?

ואני הייתי בטוח שדוקא בתחום איכות הסביבה הוא בכל זאת יודע משהו מרמת חובב.

כנראה ששוב טעיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2006 07:45 לינק ישיר 

כעת זה כמעט רשמי, בימים הקרובים אנו צפויים לשרשרת תקלות ובעיות בנושאי מים וביוב.

*  הצפות ביוב יטופלו, אם בכלל, באיטיות ובמסגרת חירום, מה שאומר שלקראת פסח הקרב ובא אנו צפויים לתוספת ריחות מגוונים עפ"י השכונות.

*  טופס איכלוס לבניינים שנמצאים כבר בשלבי האיכלוס יתעכבו ויטופלו טיפין טיפין לתשומת לב כל מי שאמור להכנס לדירתו החדשה לקראת פסח.

*  הטיפול בצריכות המשותפות המטורפות יידחק הצידה לתחתית הערימה, אגב, כל אלה שחושבים שפטרו אותם מתשלום המופרז וחסר ההגיון, מצפה לו הפתעה, החשבון בסך הכל הוקפא ולא יוגש לתשלום, אבל בינתיים הוא צובר ריביות רצחניות והוא יוגש בהמשך.

*  כל זה במידה ולא תהיינה תקלות מים בערבי החגים הקרבים, אחרת אני ממליץ לקיים עצרת תפילה מיוחדת.

מצב זה נוצר בעקבות המאבק בין מנהל מחלקת המים מר גילברד לבין הגזבר שהפך להיות רשמי, כאשר הגזבר כבר פתח בהליכים להדחתו של שלומי ובמינוי מחליף למחלקה, וגילברד החליט שהוא כבר לא מוכן להיות השעיר הבא של הגזבר אחרי המהנדס ללא קרב, מאבק זה בניגוד למאבק עם המהנדס הולך להיות מעניין כיון שגילברד זוכה לגיבוי מלא של וועד העובדים שלא מתכוין לוותר ללא קרב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *****קנס כספי גבוה הוטל על המועצה*****
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext