לאחרונה יצא לי לחזות ב" /> פורום: אחרדים-אלעד - צביקה כהן תחת אש – בחדרי חרדים
בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן תחת אש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2006 19:11 לינק ישיר 
צביקה כהן תחת אש

לא ברור לי מה מביא ראש מועצה שנמצא בתפקידו בסך הכל כשנה וחצי להגיע למצב כה קשה בתוך תקופה כה קצרה.*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

לאחרונה יצא לי לחזות בראש המועצה מקרוב, פעם אחת היה זה בציבור ופעם במעבר ברחוב מסוים, האדם-ראש המועצה שמנסה לגרור מטר ללא ביקורת וצעקות ממש מתקשה, אני לא מצליח להבין איך בתקופה כה קצרה הצליח האדם להביא על עצמו כזו ביקורת.

נכון, המחלקות במועצה נמצאים בקריסה, מצב הניקיון בעיר רחוק להיות מאיך שהוא היה נראה לפני שנה וחצי והרחובות החדשים בעיר נראים זוועה, בורות בכבישים ואנשים במועצה מתחלפים חדשות לבקרים, וכן גם פגעו לכל אחד בכיס האישי שלו באמצעות האלעת הארנונה, אבל אחרי הכל זה עדיין לדעתי לא אמור להביא את ראש המועצה שלא יצליח לעבור מטר רגלית ללא ביקורת נוקבת מצד אזרחים תמימים ועסקנים.

גם במועצה עצמו, שם בפנים בתוך הלשכה מספרים לנו "כפרות" למיניהם שגם שם לא שורר הדממה ואף רחוק מזה, כמעט בכל יום אומרים שם מצליחים לחדור לתוך הלשכה איזה סורר אחד ואפילו יותר ולפרוץ לתוך לשכת ראש המועצה ולהוציא את הקיטור ישירות על ראש המועצה, לעיתים במקרים חמורים בו הצליחו לפרוץ אזרחים תמימים וכעוסים אלו אל הלשכה אף נזעקו בלשכה לקרוא לקב"ט ע"מ להוציאם מהלשכה ועד כדי כך שהפקידות המסורות בלשכה שעושות את מלאכתן באמת נאמנה ותחת אש קיבלו הוראה שכאשר ראש המועצה נמצא בלשכתו אין לפתוח את הדלת הראשית שלפני הלשכה ויתרה מזו יש לשאול את הפונה אל הלשכה מה רצונו ורק לאחר נימוק ארוך מייגע ומצדיק תוכלנה הפקידות המסורות ללחוץ על הזמזם המאפשר את שחרור דלת הכניסה ואזי יוכל אותו מבקר להיכנס אל הלשכה פנימה, נוסף על כך כוון המצלמה הניצב בפתח הלשכה וסובב לעבר המסדרון וזאת ע"מ שיוכלו לראות זווית רחבה יותר מסביב ללשכה.

איך דרדר כל כך מצבו של ראש המועצה בתוך זמן כה קצר??? מה קורה כאן???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 19:40 לינק ישיר 

אני רק מקווה שלא יגידו שאנחנו הבעיתיים...

את קריספל העיפו אחרי מלחמות קשות, את צביקה כיסחו בפורום בכל הזדמנות...

מי הבא בתור...?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2006 23:53 לינק ישיר 

הוא אשר כתבתי באשכול סמוך

קול דמי קריספל ודמי משפחתו צועקים מן האדמה קומו ונעלה אליו ונבקש את סליחתו בשם כל תושבי העיר שזכו ליהנות מפועלו, ההסעה עליי

http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1853157

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2006 11:20 לינק ישיר 

צעד נוסף המשקף את מצבו של ראש המועצה.

השבוע חיתן ראש המועצה את ביתו תחי' אך ראו איזה פלא אף אחד מכל עשרות המוסדות, העסקנים, חברי המועצה והרבנים לא מצא לנכון להוציא מודעת ברכה בעיתון "קוראים אלעד" ואו בעיתונים מתחרים אחרים (למעט חב"ד, טוב שם תמיד לימדו לאהוב כל יהודי בכל מצב שהוא).

בחתונה הקודמת העיתון היה מלא במודעות ברכה, מה כל כך השתנה, מה האכזבה הגדולה הזו???. תוקן על ידי - יחווהדעה - 24/03/2006 11:18:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2006 11:43 לינק ישיר 

ויז'ניץ שמו אצלינו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2006 14:29 לינק ישיר 

אצלכם זה לא נקרא, דיברנו על עיתון אמיתי!!!!!!!!           

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2006 14:53 לינק ישיר 

בוודאי שויזניץ שמו גם אם אני היית מקבל: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1851464 הייתי משתדל ואפילו מאד להכניס מודעה. אבל מכלל הן אתה שומע לאו.

הם הכניסו מודעה כי......

וכל האחרים לא הכניסו מודעות כי....
תוקן על ידי - יחווהדעה - 24/03/2006 14:52:28

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן תחת אש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext