לא ברור לי מה מביא ראש מועצה שנמצא בתפקידו בסך הכל כשנה וחצי להגיע למצב כה קשה בתוך תקופה כה קצרה.*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
לאחרונה יצא לי לחזות בראש המועצה מקרוב, פעם אחת היה זה בציבור ופעם במעבר ברחוב מסוים, האדם-ראש המועצה שמנסה לגרור מטר ללא ביקורת וצעקות ממש מתקשה, אני לא מצליח להבין איך בתקופה כה קצרה הצליח האדם להביא על עצמו כזו ביקורת.
נכון, המחלקות במועצה נמצאים בקריסה, מצב הניקיון בעיר רחוק להיות מאיך שהוא היה נראה לפני שנה וחצי והרחובות החדשים בעיר נראים זוועה, בורות בכבישים ואנשים במועצה מתחלפים חדשות לבקרים, וכן גם פגעו לכל אחד בכיס האישי שלו באמצעות האלעת הארנונה, אבל אחרי הכל זה עדיין לדעתי לא אמור להביא את ראש המועצה שלא יצליח לעבור מטר רגלית ללא ביקורת נוקבת מצד אזרחים תמימים ועסקנים.
גם במועצה עצמו, שם בפנים בתוך הלשכה מספרים לנו "כפרות" למיניהם שגם שם לא שורר הדממה ואף רחוק מזה, כמעט בכל יום אומרים שם מצליחים לחדור לתוך הלשכה איזה סורר אחד ואפילו יותר ולפרוץ לתוך לשכת ראש המועצה ולהוציא את הקיטור ישירות על ראש המועצה, לעיתים במקרים חמורים בו הצליחו לפרוץ אזרחים תמימים וכעוסים אלו אל הלשכה אף נזעקו בלשכה לקרוא לקב"ט ע"מ להוציאם מהלשכה ועד כדי כך שהפקידות המסורות בלשכה שעושות את מלאכתן באמת נאמנה ותחת אש קיבלו הוראה שכאשר ראש המועצה נמצא בלשכתו אין לפתוח את הדלת הראשית שלפני הלשכה ויתרה מזו יש לשאול את הפונה אל הלשכה מה רצונו ורק לאחר נימוק ארוך מייגע ומצדיק תוכלנה הפקידות המסורות ללחוץ על הזמזם המאפשר את שחרור דלת הכניסה ואזי יוכל אותו מבקר להיכנס אל הלשכה פנימה, נוסף על כך כוון המצלמה הניצב בפתח הלשכה וסובב לעבר המסדרון וזאת ע"מ שיוכלו לראות זווית רחבה יותר מסביב ללשכה.
איך דרדר כל כך מצבו של ראש המועצה בתוך זמן כה קצר??? מה קורה כאן???