| נשלח ב-29/3/2006 08:32 |
|
| |
***** צביקה כהן הוכיח שליטה באלעד *****
* מנהיגותו של צביקה כהן קיבלה את אישור ועדת הבחירות. * יתרון המספרי הברור של ש"ס בעיר. * המנצחים .... חפויי הראש. * חשבון נפש נוקב נפתח אתמול ביהדות התורה המאוחדת.
המתח...... והתוצאה......
ככל שהתקרבו לסיום יום הבחירות המתח בש"ס אלעד הלך וגאה, הנסיון שהחל בשבועות האחרונים לערער את מנהיגותו של ראש תנועת ש"ס באלעד ע"י גורמים מסויימים בעיר תפס תאוצה והגיע לשיאים חדשים ביום הבחירות כאשר הם היו בטוחים שמיד למחרת הבחירות יוכלו לעלות להרב עובדיה ולהוכיח לו שנציגו כשל ובענק. עם היוודע תוצאות האמת, הוכח שוב בפעם המי יודע מה, כי המערערים זקוקים לשנים רבות בפוליטיקה כדי לדעת את מה שצביקה כהן חי ונושם כבר שנים רבות, ולמרות כל הנסיונות להכשיל אותו במערכה הזו, הוכיח צביקה יחד עם ידידו הותיק טרבלסי, שלהגיע לתוצאות זה תחום שלהם ואף אחד לא יקח זאת מהם, ואתמול זה קיבל אישור פורמלי של ועדת הבחירות.
ש"ס - 60% ג- 40%
פרסום התוצאות אתמול בשלבים גרמו לגלי שמחה ואנחת רווחה בקהילות הספרדיות בעיר כאשר סוף סוף הוכח שהציבור הספרדי מצביעי ש"ס מהווה כ- 60% מול תומכי יהדות התורה, התוצאה הברורה והחד משמעית הזו הביאה קץ לכל המספרים שהופצו בעבר בהקשר לכך.
ליהודים היתה אורה... ופני ה... חפו.
השמחה שפרצה אתמול בכל מטות ש"ס בעיר לא הצליחה להסתיר את המבוכה הרבה במחנה שפרש לאחרונה וניסה להוביל מערכה עצמאית תוך כדי נסיון ערעור על מנהיגותו של צביקה, הקבוצה בגיבויי הרב מלכה, אותה הוביל פדידה וידידו ששון לב קיבלה סטירת לחי מצלצלת עם פרסום תוצאות האמת ואפי' שמחת הנצחון לא יכלה לנחם את האבלים חפויי הראש.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 08:42 |
|
| |
יש דברים שכוח האנרציה מזיז אותם בזכות עצמם.
לבא ולתת קרדיט למישהו על תהליכים אלו זה כבר מרחיק לכת.
אני לא נכנס לשאלה מי תרם למספר הקולות של ש"ס בעיר, אבל בטח
לא הייתי נותן ציון גבוה למערך הבחירות של ש"ס באלעד ביום הבחירות.
התוצאה הגבוהה היא פרי נאמנות הבוחרים לקריאתו של מרן וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 09:03 |
|
| |
יהדות התורה המקומית כשלה בענק
מישהו יצטרך לתת את הדין על זה
אם לא עכשיו אז בבחירות המקומיות הבאות
ברור שיחסי הכוחות בעיר בין אשכזנים לספרדים קטן בהרבה
רק שהרבה אשכנזים הצביעו ש"ס
לטיפולכם אנשי המטה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 09:44 |
|
| |
נא לדייק בבקשה !!!! כמו שצביקה כהן נבחר לא כ"כ בזכות עצמו.. כי אם בגלל שגדולי הדור ביקשו לבחור בו .... כך גם ההישגים של ש"ס באלעד ובכל הארץ הם אודות לדרישת מר"ן להצביע .... ולא בזכות הופעותיו של שחקן הקולנוע החברתי העולה ... אלי ישי. אז חבר'ה להירגע.... כל הפעילים והנציגים שחושבים שיש להם חלק בהצלחה הזאת שירגעו !!! אפילו ליו"ר וועד הבנין שלהם לא היו מצליחים להיבחר אילולי ברכתם והוראתם של הגדולים !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 09:47 |
|
| |
"סייר צפוני" שכשמו כן הוא קרוב כבר מאז ומקדם לצביקה כהן ואפילו קרוב מאד מאד הציג כאן עמדה שבתור "קרוב קרוב מאד" עשה עבודתו נאמנה, אבל קצת הגיון וחוש פוליטי מוכחים אחרת.
1. לולי היה הפסד לש"ס באלעד המפסיד הראשון היה דוקא כל הציבור הספרדי ולא צביקה כהן.
2. אני בעצמי נוכחתי אתמול בערב במטה ושם ישבו במשותף הרב פדידה, הרב ששון לב, חיים גניסיה, הרב חזקיה והרב שם טוב, כך שגם אם אתה מנסה להציג כביכול שהם נעלמו מתברר כשקרי, עובדה.
3. אתמול אף נכנסתי לכולל לקח טוב, החלטתי לבדוק בגפי האם האברכים של כולל לקח טוב שבנשיאות / בראשות (מחק את המיותר) יצאו לעבור למען תנועת ש"ס, ומה גיליתי - אולם רק, אף לא אברך אחד נותר כולם יצאו לעבוד למען הצלחת המערכה - ש"ס וזה בלי קשר לכך שכל אברך קיבל בשבוע האחרון רשימת משפחות לאחריותו, אלו דברים שראיתי בעצמי כל השאר אין לי מושג.
4. לסיכום: זה שהציבור הספרדי הוא המקופח ביותר באלעד וזה עובדה לא יוריד אפילו קול אחד לש"ס בקלפי כי דברי מרן הם אור לרגלנו, יחד עם זה אין זה סוד שגם במישור הארצי וגם באלעד רבים הכניסו את פתק ש"ס בקלפי וידם רעדה, אולי משום שהיינו במדבר האופוזיוצני.
בקיצור למרות צביקה כהן (ו"סייר צפוני") ש"ס ניצחה באלעד וטוב שכך!.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 10:13 |
|
| |
אני אשכנזי והצבעתי ש"ס, וכמוני עשו הרבה מחברי, ללא שום קשר לצביקה כהן שברמה האישית אני ממש אבל ממש לא מחבב אותו, הצבעתי היתה הצבעת מחאה כנגד יהדות התורה, וללא שום קשר לש"ס.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 11:18 |
|
| |
סייר צפוני\טרבלסי.
אני רואה שאתה אוהב לפארגן לעצמך ולצביקה, למרות שלא עשיתם כלום מלבד לטייל פעם ביומיים לשתי דקות במטות וללכת, אוכל אפילו לא הייתם מוכנים לדאוג לפעילים למרות שקיבלתם על כך כסף, האוכל נתרם ע"י הנדיב מ"מ ראש המועצה לשעבר הרב שם טוב מנחם איש רב פעלים וחולק על ידיו וכמה ממקורביו..... מה גם צביקה היה חולה בשפעת (העופות) ולא ענה לטלפונים בימים האחרונים, הבחירות האלו ענינו אותו בדיוק כמו שמעניין אותו כאן מהציבור כולו. צביקה וטרבלסי שלא יודעים אפילו להעלות את דף העבודה של אקסל מעל מסך המחשב ישבו לחמש דקות וצפו בתוצאות אשר הוקלדו שם כמובן ע"י מי שדאג לאוכל. הרב מלכה הוציא אתמול מהכולל מעל 100 פעילים שיעבדו עבור תנועת ש"ס.
צביקה אינו משתייך לתנועת ש"ס כלל וכלל הוא כשמן צף בכוסית מים לגבי ש"ס.
התוצאות מראות לנו עד כמה טיפשים היו צביקה וחבורתו אשר חברו במונציפאלי למפלגה אחת, (אבל איך אתמול אמר שמוליק גרוסמן "זה ראש מועצה שלנו אז הכל שקט אצלינו בגיזרה") כי במידה והיינו הולכים ברשימה נפרדת היו חברים נוספים במועצה מה שכנראה צביקה חשש ולכן החליט על מהלך טיפשי זה...........
תזכירו לי כמה זמן עבר מהקנדציה הראשונה והאחר..... של צביקה????????????????????
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 15:57 |
|
| |
חברים,
נכון שיש דברים שכוח האנרציה מזיז אותם בזכות עצמם, וכי התוצאה הגבוהה היא פרי קריאתו של מרן, כך זה גם לגבי התוצאות בכל הארץ ואין ספק שצביקה לא היה נבחר פה לעולם בבחירות דמוקרטיות נקיות ללא קריאת ותמיכת הרבנים, ולאור התוצאות הגבוהות מאוד יחסית אני מאמין שם בוחרים אשכנזים הצביעו ש"ס כהצבעת מחאה וכו'.
אבל כל זה לא נותן לי מענה לעובדות היבשות והחד משמעיות שאותן הציג סייר_, עובדות שמאז קיבלתי אותן מציקות לי מאוד כי אודה ולא אבוש שהייתי בטוח כמו רבים אחרים שהציבור שלנו יעניש את צביקה ויגיב ברגליים רק כך היה סיכוי שצביקה יבין באופן ברור שהוא שוגה בדרכו לגמרי ואולי היה סיכוי לשינוי.
כך חשבנו, וטעינו, הציבור שלנו נהנה לסבול כמו שהוא נהנה לקטר אבל בתכל'ס הוא לא עושה כלום ולצערי צודק סייר_ , ואנחנו הטיפשים.
ואם אכן סייר_ זהו טרבלסי כפי שמציין רברב אז אני מצדיע לך על היכולות שלך, רק חבל שזה מתבזבז על האדם הלא נכון למרות שהוא ידידך הותיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 17:24 |
|
| |
לצחוק או לבכות ? ? ? ? ?
כשאני יושב וקורא את תגובות החברים השונים, אני מרגיש מבולבל האם לצחוק או לבכות, לצחוק מהתזזית שאחזה בחברים שמנסים להתעלם מהעובדות הפשוטות ומנסים להתקשקש בשטויות או אולי צריך לבכות שכך נראים אנשים המתיימרים לייצג ציבור ספרדי.
אמת, אני מכיר את הצמד (כהן - טרבלסי) הזה כבר שנים ויודע את תעלוליהם המתוחכמים מהעבר, וצר לי עליך, אבל אני ממש לא טרבלסי ואפי' לא בן עדתו, יותר מכך אני יכול לומר לך בודאות ששניהם לא מנחשים אפי', מי אני, למרות שבעבר הצטלבו דרכינו מספר פעמים.
כבר מספר שבועות שאני קורא את העליהום שנפתח פה נגד צביקה כהן כשלא בחלו בשום דבר ותקפו כל חלקה טובה ובלא מעט מהמקרים ירדו לפסים אישיים, קראתי, ניסיתי להבין ולפעמים גם להגיב וכשראיתי שאין מה לעשות וכי "המטרה" סומנה וכל הדרכים כשרות התייאשתי וזזתי הצידה והאמת שחלק מהדברים הנכתבים ע"י חלק מהכותבים השפויים צרמו וכאבו לי מאוד הופתעתי לראות את ההידרדרות המהירה והתלולה, ולצערי , פירשתי את חוסר תגובתם של השניים כהודאה לפחות חלקית .
והנה הגיע יום המבחן הכללי, בו עמדו למבחן כל ההתקפות של החברים פה, והתוצאה ? נוק אאוט מוחלט. פתאום התברר שהצמד הזה נשאר מקצועי ושוב פעם הוא לא איכזב, כך התייחסתי לעובדות היבשות שלמעשה ריסקו לחלוטין את כל התיזות האחרונות והוכיחו שלא יעזור כלום לאף אחד "צביקה כהן מנהיג !!!" .
ידידיי, במקום להתייחס עניינית, אם יש לכם בכלל תשובה עניינית, החלטתם כהרגלכם, להכפיש וללכלך לכל עבר בתקוה שתפגעו במשהו, צר לי לאכזב, אני בקושי ישן באלעד כל היום אני מחוץ לעיר כך שאין לי שיח ושיג ביום יום העכור שלכם.
ואגב, הצמד כהן&טרבלסי לא זקוקים לפירגון שלי, לדעתי יש להם די והותר. 
וגיואלד, אהבתי.     
תוקן על ידי - סייר_צפוני - 29/03/2006 17:40:21
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2006 08:49 |
|
| |
סייר
לך ענו לעניין, ואתה תוקף סתם.
עוד אחד שחושב שהוא החכם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2006 09:17 |
|
| |
חוץ מ"סייר צפוני" קרי טרבלסי שעשה הכל חוץ מלהגיב ענינית כולם יודעים את האמת והוא שביום הבחירות צביקה כהן לפתע ניהיה חולה וברח מהזירה וראה איזה פלא יום לאחר הבחירות הוא ניהיה בריא.
לפחות צביקה תירץ את היעדרותו ברגע האמת בכך שהוא חולה טרבלסי אפילו לא רואה צורך לתרץ ופשוט נעלם וכך הרב משה חזקיה כמו גם הרב פדידה, הרב ששון לב והרב שם טוב נותרו לבדם במערכה והפעילו את כולל לקח טוב של הרב מלכה ולבסוף אף נצחו.
אגב, היום בעיתון משפחה ראיתי שיש כתבה על נצחון ש"ס במישור הארצי שם צויין כי ההצלחה באלעד זקוף לזכותם של הרב פדידה והרב שם טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2006 12:27 |
|
| |
צביקה כהן לא הביא קול אחד בעיר, צאו מזה.
אם הרב עובדיה לא היה מאיים בגהנום, לא היו מצביעים לש"ס.
תכלס, מי שהצביע ש"ס, זה בגלל ש"ס, בלי קשר לצביקה כהן,
אם היו שמים עמוד תאורה שבור בתור ראש עיר, התוצאות היו אותו דבר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2006 12:53 |
|
| |
איך אמרת אם היו שמים עמוד תאורה שבור כראש העיר וכו'
אני חושב שאפשר להגיד למרות ששמו עמוד תאורה שבור כראש העיר התוצאות היו טובות וכמובן שלא בגללו הוא לא עשה כלום, "ואיך כתבו היום באחד מהעיתונים צביקה ישב ועבד קשה" קיבל טלפונים וברכות על התוצאות באלעד מיו"ר ש"ס" זה ממש בדיחה איך אלי ישי התבטא עליו במהלך השבועיים האחרונים מתלונות שקיבל עליו שהוא לא עושה כלום למען הצלחת ש"ס בעיר... "עזבו את צביקה הבן אדם הזה טמבל אני יטפל בו אחרי הבחירות" אז שאותו עיתון ילך לספר למשהו אחר שאלי ישי התקשר אליו לברכו ... אולי לקללו ולנוזפו. ואתם יודעים מה אולי בין השאר גם ברכה קטנה "רפואה שלימה, שתצא מהר מאד משפעת העופות שנכנסה בך".............
|
|
|
|
|