אני מודה כבר בפתיח שכל כולה של הודעה זו היא עצלנות בלבד (וגם השעה המאוחרת שבה המוקדנים כבר לא פעילים תורמת).
אחרי כמה ימי עבודה אינטנסיביים בהם לא היה לי צ'אנס להתייחס כמו שצריך למשפחה ומכיוון שאני יודע שיש לי חופש מהעיתון עד לאחר הפסח (בשבוע הבא לא ייצא עיתון), החלטתי לתפוס יוזמה ולפנק קצת את הבן הבכור שלי.
הרעיון שעלה במוחי הוא לתפוס רכבת לירושלים ולטייל איתו בגן החיות התנ"כי. רק הוא ואני סוליקו.
מהי הפרוצדורה? איך עושים את זה?
האם יש אוטובוס של אגד פלוס שיוצא מכאן ובתזמון נוח מגיע סמוך לשעת יציאת הרכבת לירושלים?
ובחזור? איך יהיה הכי נוח?
בחול המועד זה טירוף לנסוע בצפיפות וגם גן החיות לפי מה ששמעתי, הוא לא מקום מזמין בחג.
אז ככה ספונטני בא לי לפצות אותו. אני יודע שלא יהיו לי הרבה הזדמנויות לעשות את זה בצורה הזו.
אגד פלוס , נו באמת... אח"כ, תכתוב לנו שהמתנת ולא הגיע בזמן, והיה צפוף וכו' וכו'
קח מונית כמו גבר לרכבת ראש העין, קנה כרטיס לירושלים דרך תחנת ארלוזורוב, רד במלחה ותהנה כמו שצריך... רק אל תשכח לצלם לנו תמונות למזכרת.
נשלח ב-5/4/2006 23:33
רציתי שהוא ירוויח גם אוטובוס. יש לו חולשה לכלי תחבורה גדולים.
אבל להגיע לארלוזורוב ומשם לירושלים.. נראה לי שהוא יירדם או שהטיול כבר ימצה את עצמו.
נשלח ב-6/4/2006 00:59
סע באגד פלוס, יהיו לו המון חוויות....
תחכו שעה וחצי בתחנה ואז יעבור אוטובוס מלא ולא יעצור.....
אחרי עוד כחצי שעה יגיע אוטובוס והוא יהיה מלא ותעמדו בצפיפות כל הדרך (בצד של הגברים כמובן) הרי זה טיול סוליקו של הגברים שבמשפחה.
אם במקרה תשאל בעדינות את הנהג למה לא עדכנו את תושבי העיר שמהשבוע יש לוח זמני נסיעות חדש, הוא יענה לך זועף (לא באשמתו כי שואלים אותו את השאלה הזאת 100 פעמים ביום), שבגלל שגרוסברד רב עם אלון טיברגר כי הוא טוען ש"קוראים אלעד" לא מספיק מפרגן להם וכותב גם "דברים שיקריים" שיש גם תקלות באוטובוסים והם גם מאחרים לפעמים, אז אגד פלוס מחרים את העיתון והם חילקו לפחות 50 לוחות זמנים ביום ראשון באוטובוסים וזה לא אשמתם שזה נגמר כל כך מהר (אבל ממלא זה סתם המלצה והאוטובוס מגיע מתי שהוא רוצה, ככה שחבל על הכסף של ההדפסה).
במידה ויתמזל מזלך (קורה פעם בשבועיים), אז באמצע הדרך האוטובוס גם יתחיל לבעור ואז החוויה תהיה מושלמת (מומלץ לקחת את החמץ ובהזדמנות זאת כבר להשליך אותו לאוטובוס הבוער).
במידה וישאר לכם כח, גן החיות התנכי זה מקום מקסים (ותמסור ד"ש לקופים, אני חייב להם במבה מהביקור בקיץ האחרון).
חופשה נעימה.
נשלח ב-6/4/2006 10:41
טוף.
היום זה כבר לא יקרה, מסובך מדי.
מישהו רוצה להצטרף אגב או שכולם עסוקים בהכנות לפסח?
נשלח ב-6/4/2006 13:48
מי אמר שהכישרון לא נמצא באלעד!?
יניב, נו ברצינות לנסוע איתך!?
לעבור את הסיוט הזה שוב!?
מסכן הילד הפסיד את הטיול!
מזל שאתה לא מנהל בית -ספר אחרת לא היה טיול סוף שנה!