בית פורומים אחרדים-אלעד

"חרדים אלעד" או "ספרדים אלעד"???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2006 01:03 לינק ישיר 
"חרדים אלעד" או "ספרדים אלעד"???

בתקופה האחרונה הפורום שהיה המדיה המובילה בעיר לנייעס הפך לדסק של תנועת ש"ס.

איפה הימים שמרנן בן תיירה פוילישער חצי טון הצלה אלעד וחבריהם היו מביאים לכאן את מיטב הנייעס? כנראה שהימים האלו חלפו מבלי שוב וכעת נגזר עלינו "לסבול" מפורום שהנייעס היחיד שלו זה מלחמות הרב מלכה-צביקה והחירטוטים של אאללעעדד שהלך לראש העין חזר, ראיין את אבי רבי, כפרי וחוזר חלילה (אני לא מזלזל חלילה, אך מי שהיה בימים ההם יודע שאין מה להשוות...)

אני לא גזען אבל הציבור האשכנזי ועניניו כבר לא "מיוצגים" כאן.

ולכן אני מציע לשנות ולהחליף את שם הפורום מחרדים אלעד לספרדים אלעד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2006 01:18 לינק ישיר 

תרשה לי לחלוק עליך מכל וכל:

א. ה"אשמים" העיקריים ברדידות הפורום לאחרונה הם אלו שעזבו, בפרט מרנן ורבנן, ולא האינפנטילים שהושארו כאן כמעט לבד ותופסים כעת את מרכז הבמה. ייאמר לזכותו של אאללעעדד שהוא היחיד (כמעט) שלא נואש מהפורום וממשיך בעקביות לנסות להפיח רוח בגחלים הכבויות שלו.

ב. אין להידרדרות של הפורום שום קשר לספרדים ואשכנזיים. פשוט מאד, פעם ה"אקשן" כאן בעיר התרכז סביב מלחמות אשכנזים-ספרדים, וזה מה שנידון בפורום; היום ה"אקשן" העיקרי הוא במלחמות הפנימיות של הספרדים, והפורום משקף את זה.

ג. לגבי הכתיבה של אאללעעדד, דעתי נגטיבית לחלוטין לשלך. אני פשוט התמוגגתי כשקראתי את התיאור שלו על הפלאפון של החבר מראש העין. יש לו כישרון ספרותי מדהים שהופך כל אירוע איזוטרי לטקסט מרתק. אם היו כאן עוד אחד-שניים כמוהו, היה שווה להיכנס לכאן יותר מפעם בשבוע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2006 07:38 לינק ישיר 

מרא אל תדאג,

יהיו גם ראיונות עם "מורגנשטרנים" ו"ליבוביצ'ים"

(בצחוק כמובן. אינני חושב שהודעתך 'גזענית' אם כי יש לי הערה: אם כבר מחלקים לאשכנזים-ספרדים אז אולי תשמח שאין מחלוקות "אצלכם"? הלוואי אחדות גם "אצלינו")

חצי טון תודה על הפרגון. אכן, ניסיתי לכתוב על כל מיני דברים בגלל שהרבה מהדיונים הפכו למחלוקת ורציתי להזכיר לכולם שיש חיים אחרי המחלוקת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2006 21:30 לינק ישיר 

למי שהתגעגע.....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > "חרדים אלעד" או "ספרדים אלעד"???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext