| נשלח ב-17/4/2006 02:59 |
|
| |
צביקה כהן הכניס גול עצמי
בערב פסח יצא מחאה על ביזוי המרא דאתרא הרב מלכה ע"י מועצת החכמים של ש"ס בין החותמים היה בנו של הגר"ע יוסף שליט"א הרב יצחק יוסף שאף טרח להוסיף שכשאביו הגר"ע יוסף שמע שיצאו פאשקוילים נגד רב הוא הצטער מאד ולבסוף מוסיף הנ"ל כי חובה למחות ולחזק את ידי המרא דאתרא.*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
צביקה שאיבד משווי משקלו לנוכח המחאות הנמשכות ובפרט חנוכח המחאה של מועצת החכמים שלדבריו שולט שם שליטה מלאה עשה טעות קשה שהצליח להסגיר מי באמת עמד מאחורי הוצאת הפאשקוילים נגד המרא דאתרא.
בתחילה היו אלו רבני העיר הן האשכנזים והן הספרדים שיצאו במחאות, הרבנים החסידים הצטרפו אף הם פה אחד למחאות אלו וכאמור כמה ימים לפני פסח הצטרפו אף מועצת החכמים של ש"ס, עד כאן הכל הלך כשורה והמחאות היו אנונימות נגד פלוני שכביכול לא ידוע שהוציא את הפאשקוילים, אך בימים האחרונים אחר הוצאת המחאה של מועצת החכמים של ש"ס, צביקה ומקורביו בחדרים סגורים עושים מאמצים כבירים ע"מ להוציא מכתב פרשנות למחאה, הוסיף מקורב לראש המועצה לעשות ושלח לחתוך את חתימתו של בן הגר"ע יוסף מהמחאות שנתלו, כנראה שלמישהו שם למעלה מפריע המשפט שהוסיף הרב יצחק יוסף שאביו הזדעזע לשמוע שהוציאו פאשקויל על רב בישראל.
השאלה היא למה רק בלשכה כואב גל המחאות הזה כאב שאולי מסגיר מקור של פאשקויל....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2006 08:43 |
|
| |
צר לי שאני נאלץ להמשיך לענות על השטויות האלו, אבל נראה לי שנשארנו כאן רק אני ואתה וכל השאר עברו לפורום אחר.
אז שוב כמה דיוקים.
המודעות נתלו כאשר החתימה בפינה חסרה (קרי חתוכה), כנראה מי שעומד מאחורי מודעות אלו הבין אחרי הדפסת המודעות שמי שחתום לא מסכים לתוכן המכתב.
יתרה מזו, אתמול היה אחד מעסקני העיר (השם שמור במערכת מפאת כיבוד פרטיות של אותו אדם) אצל הרב מאיה לביקור חג, במהלך הביקור שאל אותו אדם את הרב מאיה את פשר חתימתו על מודעת הרחוב, הרב מאיה הזדעק ואמר שהוא לא יודע על מה מדובר, באותו מעמד התקשר הרב מאיה לצביקה כהן ואמר שאין לו מושג על מה מדובר והזמין את צביקה לביקור מיד אחרי החג. (את הסיפור שמעתי ממקור ראשון מאותו אדם שנחשב לאמין ביותר).
ועכשיו למכתב הרבנים הראשון שבעצם התחיל את כל המאבק, בתקופה האחרונה הייתה התמרמרות של רבנים שהוחתמו על המכתב, אחרי שהושוו המכתב שחתמו עליו והמכתב שהגיע ללשכה. מבירור שערכו מספר רבנים, הודו בלישכת הרב מלכה, שהרב הוסיף עוד כמה משפטים (במקרה אלו המשפטים שהוציאו קצף, ה"פלפל" שבמכתב). אחד הרבנים אף הוסיף ואמר לבן הרב "אל תשחקו איתי".
ושוב כדי לאמת מידע זה יש לכם לפחות 30 רבנים שאפשר לשאול אותם ולבדוק את המידע.
אז באמת אין לי מושג מה הולך כאן, אבל די כבר למשחק המלוכלך, חשבנו שהנושא כבר מאחורינו, אבל גם בחג אתם ממשיכים להכפיש, נמאס !!!!!!

|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2006 13:16 |
|
| |
אלעדי ותיק
היות ואתה אוהב להשתמש במקור ראשון אז תרשה גם לי להשתמש במקור ראשון ולכתוב לך שני דברים שמקורן "מקור ראשון" ואני מתחייב עליהם (צא ובדוק):
1. מי שחתך את חתימתו של הרב יצחק יוסף מהמודעות הם מקורביו של צביקה כהן, המודעות נתלו עם החתימה, בדוק. (הסיבה שמקורביו חתכו הנו המשפט שהרב יצחק יוסף הוסיף בכתב ידו שבו נאמר ש"אביו הגר"ע יוסף הצטער מאד לשמוע שיצאו פאשקוילים נגד רב".
2. הרב מאיה חתם על המחאה, והסיפור שכביכול אמר שלא חתם לא היה ולא נברא, (וכי נראה לך שאם מישהו היה חותם בשמו שלא היה יוצא עוד למחרת מכתב מטעמו) אני במקור ראשון יודע מי היה אצלו, מתי חתם, ולמה חתם, הסיפור שלך לצערי כאמור לא היה ולא נברא. ולכן אותו אדם שסיפר לך את הסיפור ושהגדרת אותו כ"אמין ביותר" היה מעונין כנראה למכור לך סיפורים, אולי באמת הוא ידע שמה שנכנס לאוזנך נכתב כאן לאחר חמש דקות. מה שנותר לך לעשות אחרי התרגיל שהוא ביצע לך הוא לדרג אותו מ"אמין ביותר" למדליף מגמתי.
תוקן על ידי - fgfdghf - 17/04/2006 14:00:21
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2006 00:42 |
|
| |
מסתבר שצביקה יודע היטב "לחתוך פינות" בכל העיר.
|
|
|
|
|