בית פורומים אחרדים-אלעד

חוסר קופאיות בברכת רחל. למהההה????

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/5/2006 14:50 לינק ישיר 
חוסר קופאיות בברכת רחל. למהההה????

האם גם אתם ידידי נאלצים לעמוד בתור בקופה ולהספיק לומר את התהילים של אותו היום??? מדוע בימי חמישי בערב שהכל מלא יש שלושה עמדות קופה ריקות? נמאס לי. אני הולך לנסות את בר כל

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2006 00:36 לינק ישיר 

עקרונית, אני לא מגיע לשם יותר כבר זמן רב, ואולם בכל פעם שיוצא לי מכורח הנסיבות, אני נודר שזו הפעם האחרונה שאני מגיע לשם ומצטער שהגעתי גם הפעם הזאת. לא בגלל המחיר, בגלל השרות. חוסר האיכפתיות של הקופאיות שמעיד על חוסר איכפתיות של ההנהלה. מי שלא חס על זמני (היקר), אני פשוט לא קונה אצלו אלא רק במקום שיש שרות מהיר יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2006 12:06 לינק ישיר 

גם אני נחרד בכל פעם מחדש שאני נקלע לשם מרמת המחירים שהם מרשים לעצמם לקחת.
לפני כשבוע היתה הפעם האחרונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2006 12:23 לינק ישיר 

סלחו לי!

אבל רמת השירות בברכת רחל גבוהה פי כמה מהשירות בשפע שוק!

הקופאיות בברכת רחל מהירות, מקצועיות וזריזות, בכל פעם שאני מגיע לשפע שוק אני סובל קשות בקופה!  זה מתחיל בקופאית שנתקעת עם המוצר האחרון בחשבון שלפני, ואז מתחילות הצעקות "מה הקוד של הפטרוזיליה?" ועוד..
לאחר מכן, יתחיל הויכוח הקבוע של הקופאית עם תושב הרחוב על תאריך הצ'ק, "אבל שמעון אישר לי!" היא בתגובה: "שימעווווווווווווווווווון"...

בענין המחירים, שפע שוק זולים יותר מברכת רחל, ובפירות וירקות סופר בני ברק הזולים ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2006 12:49 לינק ישיר 

צורם אני מסכים איתך,

יותר נעים לקנות בברכת רחל יש גם חניה מקורה וזה משמעותי כשנכנסים לאוטו אחרי הקניות (גם בברכל החדש יש)

אבל יותר נעים לי בכיס כשאני יוצא מהרשתות האחרות ובאלעד מי שלא עושה את החשבון הזה יצא בסופו של דבר יוצא מהביזנס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > חוסר קופאיות בברכת רחל. למהההה????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext