| נשלח ב-25/5/2006 09:05 |
|
| |
הרב קריספל תחזור ומהר...
אתמול התקיימה חתונה של אחד מחשובי תושבי העיר, תושבים רבים ורבנים רבים נכחו במקום, אחד העורכים הראשיים והחשובים היה לא אחר מאשר הרב צוריאל קריספל (זוכרים??? מאמין שכן "זכרנו את הדגה אשר אכלנו וכו') אשר קרוב מאוד למשפחה בעלת השמחה, המחזה שאתמול נראה היה פשוט מדהים והזכיר לי את התקופה הטובה, הנקיה, המטופחת, והאמיתית (ללא קומבינות למינהם), עשרות תושבים אשר נכחו במקום הצטופפו בשולחנו של הרב צוריאל קריספל והרעיפו עליו ללא הרף שבחים שהגיעו עד כדי משפט שכמה מהם אמרו "איפה אתה ואיפה צביקה" הוא לא עושה כלום דואג רק לעצמו ולמסביב לו, עליו נאמר "וישמן ישורון ויבעט" אתה חייב לחזור אלינו, פעם אחת עושים טעות לא פעמיים, הרסו לנו את העיר, לאחר מכן קם קריספל לרקוד עם קהל אוהדיו במעגל והשמחה היתה שלימה לחלוטין, צביקה שהוזמן גם לאירוע הגיע לדקה וברח כמובן משום שלא מצא את עצמו וכמובן וטבעי למה ראש מועצה אמור לשבת לבד בלי שהצטופפו סביבו. 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 11:24 |
|
| |
אני מצטרף לקריאה הנואשת : צוריאל ! חזור הביתה !! בבקשה .... די לנו משטויותיו של הדייג !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 12:49 |
|
| |
זה מאד אנושי כשבוחרים ליכוד והוא מאכזב מתגעגעים לעבודה וההיפך,
זה לא שצורי היה יותר טוב הזיכרון שלכם קצר.
האמת שעד שלא יהיה ראש מועצה אשכנזי בסגנון פינדרוס לדוגמא וינקו גם את הצנרת הפקידותית
במועצה שום דבר לא ישתנה,
ההתנהלות כאן מזכירה לי את הרשות הפלסטינאית במידת מה ואתם יודעים למה בן גוריון כל כך לא אהב
את הערבים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 14:22 |
|
| |
גור'ג 
יש לך כמה משפטים מיותרים לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 15:10 |
|
| |
ג'ורג' יקרי כמה בורות מראש כזה קטן ! לידיעה בלבד: משה רבנו לא היה אשכנזי ר' עקיבא ותלמידיו, עם ר' שמעון בר יוחאי לא היו אשכנזים הרמב"ם והריף, יחד עם ר' יוסף קארו ... מה לעשות ? גם לא היו אשכנזים רוב יהודי המגרב שהעדיפו (לצערי) להגר לצרפת, קנדה, ארה"ב, ארגנטינה ושאר העולם , מהווים היום את העליתה בעולם הרפואה, הדיפלומטיה, הנופש וההי-טק. למרות כל זאת, אינני מבדיל בין יהודי ליהודי וכולם בניו של המקום. אבל משהו בכ"ז נצטרך לעשות עם הערב רב, שמסתובב בינינו ומנסה בכל הזדמנות לזרוע ארס ושנאה בינינו !!! ב"ה שקל לזהות אותם בזכות טיפשותם !!! נכון צנון קטן ?
תצא בחוץ ערב-רב !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 16:21 |
|
| |
אני פונה כאן בפנייה נרגשת לכל מי שיש לו את הכוח לעשות זאת: אנא חיסמו את האיש הרע הזה מכתיבה בפורום! אני רק מזכיר את דבריו של בן גוריון אותם הביא האיש הרע הזה : אני שונא את הערבים מאחר והם מזכירים לי את הספרדים" האיש הרע הזה כבר הספיק להפיץ את הארס שלו בכמה מקומות ונראה לי שקיים צורך דחוף לחסום אותו! הוא גזען נחות, הנהנה להרגיז ולנופף בגזענותו לעין כל!
אין לי בעיה עם בעלי מום, כל אחד נולד עם הדפקטים שלו, אך אין זה מן ההגיון שהוא ינופף בנכותו לעין כל ! זה פוגע ביותר מידי אנשים מכדי שישתקו לו!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 16:47 |
|
| |
מי שלא מוכן ולא יכל לעמוד בביקורת שיחסום. מי שלא יכל להיסתכל כשמציבים בפניו מראה שיחסום. מי שחי בחשיכה ונמלט מאור החמה שיחסום. האמת לא תהיה נעדרת אם ג'ורג' לא יכתוב כאן.
גיזענות? מעניין.
כל מי ששם פתק בקלפי ש"ס הוא גזען בעיניי כי אין מאחרי הפתק הזה ולא כלום מאשר הצעקה "אני ספרדי מקופח" בא נתאחד נגד מי שקיפח אותנו.
מי שמשליך פשקוילים נגד הקיפוח של הספרדים בעיר בעניין בתי הכנסת הוא גזען בעניי.
כל העיר הזו היא גזענות אחת גדולה אז אליי אתה בא בטענות שאני כותב את דעתי?
אין לי שום בעיה עם זה, כבר הברחתם את כל האנשים האיכותיים מהפורום הזה נשארו מתי מעט לא יקרה כלום אם גם אני לא אכתוב כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 16:54 |
|
| |
א. אני לא מנהל כאן בפורום הזה. אני כותב. בדיוק כמוך! ב. מצד אחד אני שמח שאתה מגלה עוד טפח מהמום הנורא בו לקית. משתתף בצערך מצד שני. ג. אני אינני נוהג להתווכח עם עוורים (- מלידה? "חינוך נרכש" או "סתם" תאונה?) בענייני אור , חושך ומראות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 17:30 |
|
| |
לי נמאס לענות על הדברים הללו. התרגלתי.
ג'ורג', פעם אמרת שאתה מפריד בין "ספרדים" ל"פרענקים". ואם אני מתרגם אותך נכון, אז בין "ספרדים עדיני נפש" ל"פרענקים עארסים תת רמה".
את זה אתה אמרת.
לא שהסכמתי עם הקביעה אבל "זרמתי". חשבתי שאולי אינני מכיר את התזה הזאת, שכל הגזענות הזו מופנת נגד לוונטינים שמשחיתים כל חלקה טובה ורק טעות היא לחשוב שמדובר בשנאת ספרדים. "מילא", חשבתי, "כל אזרח הגון ללא הבדל דת צבע ומין סובל מהם".
אבל לא.
בכל פעם מחדש אתה מחריף את התבטאויותיך. נלאתי מלהסביר אז אני אתן לך קישור על דיון כזה במקום אחר:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1853293
אולי תחכים קצת... 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 18:52 |
|
| |
אוי, תודה רבה לך שיש כאלה שאתה לא מזלזל בהם... תבוא בהזדמנות וננשק את רגליך בדביקות... טוב שיש אחד כמוך בעירנו...
שים לב מה אתה כותב, מי אתה שתזלזל במישהו?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 21:06 |
|
| |
אלעד אוהבת את קריספל! כמובן חוץ מגזעני אחד מטורלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2014 19:49 |
|
| |
.
תוקן על ידי להפיציאמת ב- 06/02/2014 20:33:38
|
|
|