בית פורומים אחרדים-אלעד

מילתא דבדיחותא או מעשה שהיה???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2006 12:19 לינק ישיר 
מילתא דבדיחותא או מעשה שהיה???

רבותי שמעו מעשה טרי  מאמש. ובכן זוכרים את שערורית סיפוח הקרקעות שעשו תושבי הוילות מאחורי הבית שלהם . בא אלי חבר שנמנה על אותם התושבים המספחים ושאל אותי האם אני מכיר מישהו שיוכל לרצף לו את חלקת הסיפוח באבני מדרכה .מה הבעיה עניתי לו סע למעלה ושלוף לך שני סינים והם יעשו לך את העבודה... תודה על הרעיון ענה לי . אך יש לי עוד בעיה הוא פונה אלי . מהיכן אקח אבני מדרכה לריצוף? עניתי לו שוב מה הבעיה חבר יקר. בכיכר של שמואל הנגיד יש משטחים רבים עם האבנים המתבקשות סע לשם ותקח לך כמה שתחפוץ.מה קרה לך הוא נזעק זה הרי שייך למועצה... חייכתי אליו ושאלתי אותו ... והחצר???

תוקן על ידי - ללא_חשבון - 25/05/2006 12:23:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2006 13:24 לינק ישיר 

ח...ח....אתה גדול!!!!!!

השאלה מה הוא ענה לך צדיקוש??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2006 13:41 לינק ישיר 

החצר היא הפקר גמור על פי דין תורה ולכן מי שהחזיק אין מוציאין אותה מידו

מנהל מקרקעי ישראל קק"ל וכל הגופים שהקימו הבולשביקים כשהקימו את מדינת הציונים גזלו קרקעות שלא היה רישום לגבי הבעלות שלהם ולכן מותר להחזיק בקרקע כזו כל עוד שלא ידוע ששיכת לאדם פרטי.

ואני לא גר בחוני המעגל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2006 15:11 לינק ישיר 

ג'ורג'

א. מלך פורץ גדר לעשות לו דרך.

ב. לשיטתך ההזויה, הרי שהמדינה גזלה קרקעות של אנשים פרטיים. מנין ההיתר להרבסט וחבריו להשתמש בקרקע של אנשים אלה? עליהם לצאת מהקרקע, וההיפך, מדין השבת אבידה לחפש את אותם אנשים ולהחזיר להם את הקרקע.

ג. ושוב לשיטתך המבולבלת, היה מותר לאותו אחד לקחת את הבלטות, שכם המועצה היא רשות של המדינה, וממילא מותר לגזול אותה.

ד. יש עליך משנה מפורשת, אתה יודע?

נוהל שכן זה כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2006 10:14 לינק ישיר 

רבותי נא לא להכנס לויכוח אם סיפוח הקרקעות חוקי או לא? העיקר את הרעיון של הבדיחה שקרתה במציאות אהבתם או לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2006 10:50 לינק ישיר 

שכן

א. ???
ב. מספק שמא זו קרקע פרטית אין מניעה להיכנס היות ועברו הרבה מאד שנים ואף אחד לא בא לתבוע גם
אם יבא בעלי הקרקע וידרוש את שלו הם יפנו. (בכפוף לחזקת קרקעות)
ג. לשיטת כמה פוסקים כן (לא פוסקים של הדת"ל כמובן)
ד. לא בקיא בשישה סדרי משנה של דת"ל מצטער.

תוקן על ידי - GeorgeSoro - 28/05/2006 10:53:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2006 13:23 לינק ישיר 

ללא חשבון  קבל  על הייעוץ!

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2006 13:54 לינק ישיר 

השכן מזמן לא צחקתי כל כך, לא מכיר מישהו יותר הזוי מכם אחרי כל מה שעברתם אתם עוד מניפים דגל חוגגים יום העצמאות ואומרים את התפילה ההזויה לשלום המדינה ראשיה היועציה. מעניין מה עוד צריך לקרות לכם כדי שיפול לכם האסימון. זו גלות בין יהודים והיא גם הקשה מכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מילתא דבדיחותא או מעשה שהיה???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext