בית פורומים אחרדים-אלעד

דרישה: לחשיפת החוזה של "קוראים אלעד" עם המועצה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2006 17:33 לינק ישיר 
דרישה: לחשיפת החוזה של "קוראים אלעד" עם המועצה

אני דורש לחשוף את החוזה בין "קוראים אלעד" ל"מועצה המקומית".

מי שקרא השבוע את עיתון "קוראים אלעד" מבין שיש כאן עיתונות מכורה ולכן הדבר החשוב ביותר והלגיטימי ביותר הוא להביא בפני הציבור את החוזה בין עיתון "קוראים אלעד" לבין "המועצה המקומית".

בכוונתי לפנות ביום א' למשרד הפנים ובמסגרת "חוק חופש המידע" לקבל לידי את החוזה האמור. (פרטים להלןhttp://www.knesset.gov.il/laws/special/heb/freedom_info.htm)

אני מתכוון לחשוף את החוזה כאן בפורום ולא יאוחר מיום שלישי הבא.

ע"פ השמועות מדובר בחוזה של 70,000 שקל לארבעה חודשים, מדובר בסכום שהצליח לעוור את עיני הנהלת "קוראים אלעד" עד כדי שהביא נתונים לא נכונים לגבי פרשת הגביה וכביכול הדבר לא קשור לראש המועצה ואין לו יד בזה.

החמור ביותר הוא שע"פ מידע מוצק הנהלת "קוראים אלעד" ישב יחד עם "דוברו" של ראש המועצה על הכנת הכתבה.

אני רוצה להדגיש אני לא מבקש הכפשות אני כן מבקש את האמת ורק את האמת וזה בדיוק מה ש"קוראים אלעד" לא עשה.

ולך אאללעעדד ו"חדשות אלעד" אני מוריד את הכובע ומבקש את סליחתך,
אני מעריך אותך שידעת לעמוד בלחצים (והיו כאלו...) ולהביא את האמת ורק את האמת.

אנחנו כתושבים מאחורך, חזק ואמץ!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2006 23:07 לינק ישיר 

סתם שטויות, מה יצא לך מזה בחוזה לא תמצא כלום כתוב שם משהו גנרי כזה שהמועצה קונה שטחי פרסום מראש ותו לא. הסכום לא משנה ואני בטוח שלא שילמו יותר מדיי רק לעיתון לא שווה להסתכסך עם קליינט שמן ולכן הם מצנזרים ידיעות בגנות המועצה. אני מסרתי ידיעות לידיי אחד העיתונאים והן לא פורסמו אז יש לי מה לעשות עם זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2006 23:43 לינק ישיר 

טיברגר, אדם קטן ולא חכם!!!!!!!!!!

הוא עיתון של התושבים או של המועצה?

שיחליט כבר,פעם הוא במריבה עם צביקה ופעם בשלום........

למה הוא לא באמצע?

השבוע חדשות אלעד ניצח את "קורעים אלעד" בנוק אדיר!!

ולאט לאט מיצב את עצמו כעיתון המוביל!

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2006 00:31 לינק ישיר 

און ליין אתה פשוט מתוסכל, במשך השבוע ניסית בנסיונות "הפוך על הפוך" (המבחן הגדול של עיתוני סוף שבוע)
להשפיע על הכתבות, ועכשיו אתה מגיע עם טענות מופרכות על סכומי עתק.

אני ממש מבין לליבך, ממש מתסכל לראות שכל החרם שניסיתם לעשות פשוט לא הצליח ואתם מוקצים בכל מה שקשור למועצה ושאר הקהילות פשוט מרחמות עליכם.

אנחנו מחכים ליום שלישי, אבל תבטיח להיות גבר ולהתנצל בפני "קוראים אלעד" אם יתברר שפשוט טעית והטעת ובגדול.

רמז: תקציב המועצה לפרסום הוא בסביבות 200,000 ש"ח.
עיתון אחר כבר מקבל כ- 10,000 ש"ח לחודש עבור יחצנות, אז תתחיל לעשות חשבון מה נשאר בקופה לכל שאר העיתונים ולכל השנה.

70,000 ש"ח ל 4 חודשים, בדיחת השנה, אני בטוח שטיברגר היה קונה את זה בשתי ידיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > דרישה: לחשיפת החוזה של "קוראים אלעד" עם המועצה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext