|
|
| נשלח ב-31/7/2006 09:06 |
|
| |
הכתרת רב לשכונת דונה באלעד
אתמול בערב הוכתר דומ"ץ צאנז אלעד הרב לייזר שליט"א לרבשכונת דונה באלעד הרב לייזר מוסכם על כל הציבור כידוע שהוא משמש כדיין בבית ההוראה של הגאון רבי מרדכי גרוס שליט"א וכן בבבית ההוראה של הגאון רבי משה שאול קליין שליט"א וכן בבית ההוראה של המרא דאתרא הרב גרוסמן שליט"א, במסיבת ההכתרה השתתפו הגאון משה שאול קליין שליט"א הגאון הרב ואזנר שליט"א הרב קופטייל שליט"א הרבויינברגר שליט"א וכן הנהלת חברת דונה, העסקנים הרב חיים מאיר כץ, הרב משה גבירר, הרב דב רובין מראשי קהילת צאנז הרב יצחק יונג מנהל ת"ת קהל חסידים אלעד, הרב חנוך פלדמן מראשי חברת דונה, הרב פיני גרוס מנהל מבצרי התורה של צאנז באלעד.
לאחמ"כ עלו כל הרבנים להרב גרוסמן שליט"א לחתימת כתב ההכתרה.
תוקןעלידי-אגד_פלוס-31/07/20069:08:08
תוקן על ידי - אגד_פלוס - 31/07/2006 9:12:22
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 11:02 |
|
| |
ככה באישון לילה?
גם את הרב שוורץ חתנא דבי מרא הכתירו ככה בבוקר אתה קם ויש לך רב. נקווה בשבילו שגורלו ישפר עליו מאשר הרב שוורץ.

|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 14:46 |
|
| |
איפה זה "שכונת" דונה ?
?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 19:13 |
|
| |
יהודה הנשיא אחרי הכיכר הרביעית מצד ימין
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 23:02 |
|
| |
זה חלק מהסכם כולל בין כל הרבנים ונציגי העדות
ממה שהבנתי זה שבנו בכורו של הרב מלכה שליט"א יהיה הרב של שכונת הוילות מעל לפארק.
ולגבי בנו השני וכן בנו של הרב גרוסמן - סוכם שימתינו עד להכרזה של הרחבת שטחי העיר.
אנא תקנו אותי אם אני לא מדייק......
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 23:13 |
|
| |
לרבני הבנינים יש קשר עם הציבור או שזה רק תואר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 09:23 |
|
| |
תלוי לאיזה מגזר הרב שייך, יש מגזרים שלרב אין קשר עם התושבים ויש מגזרים שהרב כל הזמן במרכז בכל שאלה שיש גם בגשמיות הרב הוא הפוסק
תוקן על ידי - אגד_פלוס - 01/08/2006 9:25:09
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2006 12:39 |
|
| |
הרבנים האלו מקבלים משכורות או שזה רק תארים??
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2006 23:13 |
|
| |
שאלת תם: למה צריך רב לכל שכונה? לא מספיק: רב ספרדי,רב אשכנזי, רב תימני,רב כלל חסידי,רב דת"ל ורבני בתי הכנסת? עכשיו כל שכונה צריכה רב?, האם אנשים מחפשים רק תארים?
"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 12:02 |
|
| |
ג'ורג', אתה מדבר על צד ימין לפני הכיכר החמישית? כי מיד לאחר הכיכר הרביעית מימין עוד לא גרים, עד ממש קרוב לסוף הרחוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 15:42 |
|
| |
זה הכי טוב לבחור רב לפני שגרים שם.
 אני חושב שזה שם לא מכיר עוד מקום שדונה בונים וזה גם לציבור חסידי, זה יהודה הנשיא בין צומת רשבי לצומת שמעון בן שטח וגם פנימה לצד ימין אני לא בטוח שחלק לא מאוכלס שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2006 23:12 |
|
| |
יכול להיות שזה שם כי נראה לי שהאכלוס בקרוב. אגב, ימינה יותר אחרי הכיכר יש קרוואנים ואחרי זה אחוזת שיר שוודאי לא קשורה לעניין.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|