זלוטניק,
תקשיב, ותקשיב לי טוב!
אני ממש לא מבין על איזה שטיבעל אתה בדיוק מדבר?
תראה, אם אתה רוצה לפרגן להרבסט, אין לי שום בעיה עם זה, אבל אל תלכלך על אלעד (אני שונא את המקום מסיבה אחרת)
מאידך, אני לא חושב שאם צביקה הרבסט יהיה ראש עיר (דבר שלא יקרה) יהיה גרוע יותר, אולם טוב יותר גם לא יהיה.
ידוע לי, כי אנשים רבים מאוכזבים מהיחס הגזעני בבית הכנסת בו מתפלל האיש ומשמש בו כדמות ראשית, הן כלפי חבדניקים שנאלצו לעזוב את בית הכנסת בו הוא מתפלל, והן כלפי מזרוחניקים או פרענקים שלא זכו לעלות לתורה בבית הכנסת הנ"ל.
תבין, בשביל לנהל עיר ואת אלעד במיוחד, צריך להיות מקובל על כל גווני החברה האלעדית.
למה לא הרבסט:
1)חסר נסיון פוליטי ופעילות ציבורית. כך שבמקרה זה עדיף את קריספל.
2)עם כל הכבוד, ויש כבוד. הוא משתייך לציבור המודרני באלעד, למרות הקשר של הרב גרוסמן לבית הכנסת "נוסח ספרד" אלעד, הקשר הזה לא יעזור להרבסט להיות שליח יהדות התורה באלעד, הרב גרוסמן שומר איתם על קשר אך ורק בשביל לקבל את תמיכת המודרנים ביום הבחירות, למועמד שהוא יציב.
צביקה אחר:
מה שכן חבל, זה שהאדם שבאמת מתאים להיות ראש עיר כאן הוא צביקה אחר, אך הוא לא מתמודד.
ואני מתכוון ל'צביקה יעקוזון' מזכיר סיעת ש"ס כמי שמכיר את האיש הוא מקובל בציבור הליטאי, החסידי והספרדי. חבל שהוא לא מתמודד כי הוא כן מקובל על כל גווני החברה.
זלוטניק היקר,
אני לא שופט אותך, אולם אני שופט את דברייך.
על איזה שטיבעל אתה מדבר?
משום מה, נראה לי שהשטיבעל התחיל דווקא אי שם באיזה בית ספר ברחוב חוני המעגל!
תוקן על ידי - מדויק - 16/04/2004 16:47:31
 |
|
|