ממחר מתחלפת התחבורה הציבורית באלעד לאגד
וישר קופצים כמה חברה שממש מתוסכלים מנשותיהם ויש להם הרבה זמן פנוי ורוצים להפוך את האוטבוסים לנפרדים
חייבים להלחם בזה
אל תתנו להם להפוך את אלעד לאירן
נשלח ב-15/5/2004 23:51
אולי כי הם חפצים בכבוד נשותיהם וצניעותם הם פועלים למען מטרה זו?
אגב, מדובר בישוב חרדי ברובו לא? מדוע התחבורה שתופעל תהיה למהדרין?
דמוקרטיה רק לציבור החילוני?
הרוב רוצה והרוב קובע.
חרדי שחפץ באוטובוס מעורב ונלחם נגד הפרדה יש להרהר שאין תוכו כברו.
נשלח ב-16/5/2004 01:34
אני מציע לתת "הכשר" על כל אוטובוס ועל כל פיאה כמובן....זה יכניס הרבה כסף לעוסקים במלאכה וגם תעסוקה לעוד כמה משועממים שיהיו משגיחי כשרות....
נשלח ב-16/5/2004 06:09
לדעתי הפשרה שהבעו הרבנים בחוברת של אגד פלוס ששלושת הספסלים הקדמיים יהיה לגברים נראה לי מקובל ולא צריך להגזים
נשלח ב-16/5/2004 10:05
כל הנוסעת באוטובוס מעורב כאילו חבשה פאה
נשלח ב-16/5/2004 14:09
חבר'ה, אתם לגמרי מנותקים.
ההסדר של "שלושת המקומות הראשונים שמורים לגברים ונכים"... הוא הצעת פשרה של הרע במיעוטו שהוצעה ע"י יו"ר ועד התחבורה, על מנת לעצור את המהלך בו החלו חסידי ויז'ניץ המעוניינים לבצע הפרדה מוחלטת, "התנתקות", בכל קווי האוטובוסים.
הכל החל כשקבוצת חסידים החתימה את הגר"מ מלכה על מכתב בו הוא תומך כביכול בהסדרת קווי "מהדרין" בלבד באלעד. במקביל נתלו בקריית ויזניץ מודעות הקוראות לאברכים להרתם ולשמש "כמשגיחים לענייני הפרדה" בקווי האוטובוסים של חברת "אגד פלוס".
כשנודע הדבר לרב גרוסמן הוא רתח: "לא יתכן שאותם אנשים שלא נקפו אצבע בנושא הסדרת התח"צ בעיר, יכפו על תושבי העיר לשבת בנפרד מנשותיהם וילדיהם, אין כאן לא תורה ולא צניעות אלא שתלטנות לשמה" התבטא הרב באוזני מקורביו.
הרב שלח את מקורבו שמואל גרוסברד לביתו של הגר"מ מלכה שהופתע להווכח כי מכתבו בנושא הצניעות הוצא לחלוטין מהקשרו.
כדי לעצור את הסחף וההקצנה ובנסיון להגיע לפשרה שתניח את דעת כולם, הציע שמואל גרוסברד לייעד את שלושת המושבים הראשונים בלבד לגברים, ואכן הרבנים גרוסמן ומלכה סמכו את ידיהם על ההצעה, מה שלא מנע הבוקר את ההשתוללות של מיעוט שולי וקיצוני שניסה ומנסה לכפות את דעתו על הרוב השפוי בעיר.
איך שר אביב גפן? "בוקר טוב איראן"...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 16/05/2004 14:14:49
נשלח ב-16/5/2004 14:18
לפי מה שאני יודע אין דבר כזה קו מהדרין.
גם בבני ברק זה לא ממש מצליח.
אז מה הלחץ ?
נשלח ב-16/5/2004 15:09
אני לא מבין את חסדי ויזניץ ?הרי בעיר קודשם ב"ב לא הם אלו שיזמו את הבלגן של קוי מהדרין.חסדים .מה קורא לכם?האם אויר אלעד משבש את דעתכם?????
נשלח ב-16/5/2004 16:54
המנקה יש לך שגיאות כתיב מזעזעות
חסידים ולא חסדים ההבדל זה בין גמילות חסדים לבין אלו שהולכים עם זנבות של שועלים על הראש (עבודה זרה אמיתית)
נשלח ב-17/5/2004 10:08
תגידו שמתם לב שהתאריך של הפשקווילים הוא בכלל סיון/אלול תשס"ג
האם לא נראה לכם שמישהו מנסה להבעיר את השטח לקראת הבחירות ?
נשלח ב-17/5/2004 10:15
מישהו יכול לסרוק אחת מן המודעות ?
נשלח ב-21/5/2004 01:47
מקרה שקרה נסעתי היום באוטובוס מב"ב לאלעד ועלה אברך באחד התחנות האחרונות ב"ב והחל לצעוק גברים קדימה ולכל הנשים הוא דרש ללכת לחלק אחורי של אוטובוס ולכל אישה שעלתה אח"כ הוא אמר לה לכו אחורה זה היה מחזה ממש בזוי לאברך שתו"מ.
אני פונה לכל אלה המתימרים להיות נציגי הציבור
ח ד ל ו מ מ ע ש י כ ם ! ! !
ותוציאו את הנשים מהראש, אל תנסו לתקן אחרים תתקנו את עצמכם, למי שמפריע לו הנשים באוטובוס, שיסע מצדי עם מטוס פרטי ואל יבלבל לנו את המוח
"לעולם יצא אדם בכי טוב"...
זה שמו של ה-"פש'קוויל המשופר"...
חוברת עם נייר כרומו שמופצת הבוקר בתיבות הדואר ו"מסבירה" (למי שהמכות באוטובוס, עדיין לא עזרו להבין...) את "מעלת" קו המהדרין.
לעזזאל, "הדבר הזה", הרס לי לגמרי את טעם הקפה של הבוקר...
שוב מוכיחים הפרזיטים, שלא הושיטו אפי' זרת לסיוע במאבק על התחבורה הציבורית בעיר,
כי הם לא יניחו ולא ישקטו עד שיהפכו את אלעד לאיראן...
חברים, חייבים לעצור את הפונדמנטליסטים במסווה חסידי שמנסים, בכוח הזרוע, להשתלט לנו על העיר!!!
ויפה שעה אחת קודם.
טרוריסטים, צאו מעירנו בכי טוב ומיד!!!
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 08/06/2004 8:05:24
נשלח ב-8/6/2004 08:25
בוקר טוב
מי שראה את המאבק של הד"ל בעניין האולפנא והסתכל מהצד כי "זה לא נוגע לו" שלא יתפלא שהיום פוגעים גם בו
לאנשים הקיצוניים אין גבולות והיה צריך לעצור אותם קודם.