| נשלח ב-30/5/2004 00:09 |
|
| |
חתונה גור
שמחה בעולם החסידי: אלפים ישתתפו בחתונת בן האדמו''ר מגור
ביום שלישי השבוע, תתקיים אחת החתונות הגדולות בשנים האחרונות בתולדות החסידות במדינת ישראל. אלפי חסידי גור צפויים להגיע לחתונת בנו של האדמו"ר מגור רבי יעקב אריה אלתר שליט"א.
עקב החתונה, צפויים להיסגר מספר רחובות בירושלים, בהם רחוב ירמיהו. אלפי חסידים ישתתפו אחרי החופה בסעודה בבית המדרש, ולאחריה יתקיימו ריקודים עד השעה ארבע לפנות בוקר. חסידות גור נחשבת הגדולה שבחסידויות בארץ. החסידים גרים במספר רב של קהילות ברחבי הארץ מחצור הגלילית בצפון ועד ערד ואשדוד בדרום. וכן ישנם קהילות ובתי מדרש בתל אביב, חיפה, עמנואל קריית גת ועוד.
רוטר
,
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2004 00:16 |
|
| |
בחברות התעופה המגיעות מארה"ב לישראל הציעו 400$ לאלה
שהיו מוכנים לדחות את הטיסה לישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2004 00:45 |
|
| |
ימות המשיח......!
נוברדוק מדווח על חתונה בגור!
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2004 15:29 |
|
| |
בן תיירה היקר מאוד
הרי מי כמוך, ששואף להיות בן תיירה אמיתי יודע,
שתפקידו של נוברדוקר אמיתי זה ליצג את כל העם,
גם את השייח, גם את מרנן ורבנן ששואף לשמוע לדעת תירה,
בנוברדוק לימדו אותנו לכבד אפי' את רב הפרוייקט ולשמוע את הנייעס רוב עד הסוף, לתת לצורם דוידוב את כל הכבוד הראוי לו, ולא נשכח את יוסי הידוע שדבריו חזקים כרב בריח,
במקרה שהסתבכתה או שאתה סתם צריך עזרה בקריאת הנאמר, אתה יכול להעזר בהצלה לישן.
גוטשבעס ובהצלחה
נוברדיקר אמיתי
ודרך אגב אני מייצג גם את גור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2004 16:26 |
|
| |
למנהלי הפורום
אינני מבין מה הקשר בין חתונת גור לפורום אלעד, אין להם בכלל נציגות בעיר
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2004 20:36 |
|
| |
אפי היקר...
עצם זה שאין לגור נציגות בעיר, זה הקשר הגדול ביותר.
כי אם היה להם נציגות, אז אני ואתה לא היינו כאן, שלא לדבר על כך שהיה אוטובוסים יום גברים יום נשים.
גברים קונים בשפע שוק, נשים בברכת רחל.
ועוד ועוד . . .
בברכת הצלחה
נוברדוקר
נ.ב. לפי כמות ההודעות הקשורות לאלעד שאתה שולח, אני באמת מבין את תחושותך לגבי הודעות שלא קשורות ישירות לאלעד, אני ישמח אם אכן תעדכן את כולנו בנושאים מענינים יותר שקשורים לאלעד. (חוץ מעידכונים על מצב הבניה בפרויקט זה או אחר, שדרך אגב מענינים מאוד את כולנו...)
|
|
|
|
|