בית פורומים אחרדים-אלעד

ושוב, הרב מעורב...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2004 20:48 לינק ישיר 
ושוב, הרב מעורב...

* אם חשבתם שסלט פוליטי המורכב מרב קנאי, פריימריס מפדל"י ומועמד תימני, הוא בלתי אכיל, הרי שאין לכם שמץ של מושג ביכולותיו הקולינריות של הרב גרוסמן *
* המרא דאתרא המקומי, בפעם המי יודע כמה, מוכיח, שבמטבח הפוליטי הלוהט הוא מפריד לחלוטין בין "דת לפוליטיקה"... *

ההתפתחות של השבוע קשורה במפתיע לקרב הצובר תאוצה, על ראשות סיעת המפד"ל בעיר.
אפי איתם יו"ר המפד"ל העביר מסר למתמודד עו"ד אבי במברגר ולפיו הוא נכון לתמוך במועמדותו ובתנאי שיתחייב להתמודד מטעם הסיעה על ראשות המועצה.

מי שעומד מאחורי המהלך הוא המרא דאתרא הרב גרוסמן שקשריו עם במברגר ידועים והדוקים למדי (עו"ד שמוליק האחיין ועו"ד אבי המועמד, חולקים את אותו משרד...) והוא גם זה שבתרגיל מבריק, מאחורי הקלעים, השפיע על ראשי המפד"ל והביא להתניית תמיכתם בבמברגר בהודעתו מראש על ריצתו לראשות המועצה.

האינטרס הפוליטי של הרב ברור, ריצה עצמאית של נציג סיעת המפד"ל, תהפוך אותו לאיש הדומיננטי היחיד בעיר שהביא לבחירתו של צבי כהן, שלא לדבר על כך שמועמד מפדלני"ק יחסל סופית את הסיכוי הקלוש שעוד נותר לקריספל, שפזל לאורך כל הקדנציה לכיוון הציבור הדתי-לאומי בעיר.

"זקני" המפד"ל בעיר, נזכרים מן הסתם ביו"ר מפלגתם בעבר הלא רחוק, הרב יצחק לוי, שהסתובב ביום הבחירות הראשונות למועצת העיר, יד ביד עם הרב גרוסמן תוך כדי שהוא מביע תמיכה בלתי מסוייגת ביעקב אשר מועמדו של הרב ("מועמדו" דיקא...). לוי התמים היה משוכנע כי לאור ההסכם החד-משמעי בין דגה"ת למפד"ל בעיר, ידאג אשר לצורכי הציבור הד"ל בעיר.
את דאגתו הכנה של אשר חוו על בשרם המפדלניקי"ם בעיר לאחר הבחירות, כאשר יעקב אשר נרתם בכל כוחו לעניין העתקת האולפנא מפ"ת לאלעד, אלא שלמגינת ליבם, בפקודת הרב, הוא נרתם בכל כוחו להרוס ולא לסייע.

מי שעומד מן הצד ועיניו כלות הוא נציג העדה התימנית בעיר אליהו אשוואל, שהבין זה מכבר כי למרות שכוחו בקרב בני העדה בעיר רב (ולאוו דווקא במובן הרבני-עדתי של המילה, וד"ל...) הרי שזה לבד לא יספיק לו בשביל לתת "פייט" רציני בקרב על ראשות המועצה.
לאור זאת נפגש אשוואל עם מועמדי הפריימריס במפד"ל והציע את עצמו כמועמד משותף של העדה ושל הציבור הד"ל. אשוואל טוען כי עפ"י סקרים המצויים בידו (ונעשו בהזמנתו, כמובן...) במקרה שכזה יש לו סיכוי ממשי "לזכות" בראשות.

אך אלי אשוואל בהתנהגות של טירון פוליטי, "שכח" משום מה את קשריו היותר מידי הדוקים של הרב גרוסמן, האחיין ובמברגר. קשרים ואינטרסים שכל קשר בינם לבין טובת הציבור הדתי-לאומי, הנו, במקרה הטוב, מיקרי.
בסופו של יום, לא נותר לאלי אלא לייחל לתבוסה בלתי צפויה של מועמד הרב גרוסמן עו"ד במברגר ולניצחונו של בן-חורין, המועמד שהביע את הסכמתו ל"דיל" שעשוי להקפיץ את רמת מעורבות הציבור הדתי-לאומי בעיר, מציבור שולי וזניח כיום, לגורם שילטוני דומיננטי.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 02/06/2004 21:27:08

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/6/2004 20:59 לינק ישיר 

הוא אשר אמרנו, עושה לכולנו ביה"ס לפוליטיקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2004 21:52 לינק ישיר 

הוא לא רב הוא פוליטיקאי.........

כל מילה נוספת מיותרת!

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 01:04 לינק ישיר 

נוברדוק,

אתה יודע איך זה,
התלמיד הגרוע ביותר בביה"ס, הוא זה שנשאר כל שנה באותה כיתה...

ואיך אפשר בלי וד"ל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2004 13:25 לינק ישיר 

מה שנכתב על הרב גרוסמן שטות מוחלטת. וזה אני כותבת למרות שהוא לא הרב שלי ולא מענין אותי ממנו.

הרב גרוסמן נהנה מזה שבראש הד"ל עמדו שני הטמבלים המפורסמים (עמרוסי וחורי). ככה האחיין שלו יכל לסובב אותם על האצבע הקטנה. הפחד הכי גדול שלו זה שיבוא מישהו עם רמה כמו במברגר העו"ד ויחזיר לו בצורה משפטית.

חוץ מזה, שבמברגר לא צריך את הרב גרוסמן בשביל להגיע לשר אפי איתם. מי שמכיר את במברגר יודע שהוא מקושר לכל העולם. הוא עבד במשרד עורכי דין ענקי לפני שבא לאלעד. יש לו קשרים אצל כולם. הוא הביא לכאן את אפי איתם לפני חצי שנה לבית הכנסת שלו בלי קשר לבחירות.

והעיקר - הסכם בין אשוואל לבן חורין זה הסכם של לוזרים שלא מסוגלים להצליח בציבור שלהם אז חושבים שמישהו מציבור אחר יעזור להם. בן חורין כבר עשה את זה בבחירות הקודמות למועצה כשהוא רץ עם אשר נהרי (מהקופת חולים הלאומית) וקיבלו 13 קולות ביחד....

* צ י פ י*
למען אלעד נקיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 13:35 לינק ישיר 

ציפי,

את צריכה להבין, שבניגוד אלייך, הידיעות הפוליטיות שאני כותב כאן, אינן מבוססות על שמועות.

עם כל הכבוד שיש לי אלייך ויש, הרי שאינך יודעת על מה את שחה.

מקורבי הרב פועלים, כמעט בגלוי, למען בחירתו של עו"ד במברגר.
משרדי עו"ד במברגר-גרוסמן, מהווים באופן מעשי את מטה הבחירות של הנ"ל.

לידיעתך,

מי שטירפד את הדחת קריספל הוא איש אחד, עמרוסי, ואת מקשקשת לי שהרב מעוניין שימשיך?.?.?

להבא, תני קצת קרדיט לאינטלגנציה של חברי הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2004 13:38 לינק ישיר 

ציפי

נפלת על הראש???!!!

מרנן

תמשיך ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 14:11 לינק ישיר 

במברגר עובד בעיר (להבדיל מעמרוסי ובן חורין שהמשרדים שלהם בפתח תקוה ורק באים לישון באלעד) ולכן המטה שלו אצלו במשרד.

לעמרוסי יש מטה במועצה שמממומן על ידי קריספל.

בן חורין יש לו מטה בבית שלו, ומטה אצל אחד מהש"סניקים, כמו שהיה בבחירות הקודמות, וזה ידוע. עכשיו אני מבינה שזה אצל אשוואל במועצה.

הליטאים שונאים את במברגר ומפחדים ממנו, וכל מי שאומר אחרת מבלבל ת'שכל.

והכי נחמד שלמרנן ורבנן יש עוד ניק "גדולים", והוא תומך בעצמו כל פעם אחרי שהוא כותב משהו בניק "מרנן" (שימו לב שהתמיכה של "גדולים" כמעט באותה דקה של "מרנן")...

* צ י פ י*
למען אלעד נקיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 14:20 לינק ישיר 

ציפינקה,

אם בורות היתה מחלה, הרי שאת היית זקוקה לגבס כל חייך.

אסביר זאת שוב ולאט...

משרדו של במברגר ושל גרוסמן האחיין, חד הם.
הם מתואמים בכל מהלך, בכל שלב והכל תחת עינו הפקוחה של גרוסמן הרב.
ואני ממש לא צריך את הוכחת "הגדולים" לכך!!!

-----------------------

אומנם סבלתי בעבר מסכיזופרניה, אך ברוך ה' "התגברנו" על זה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2004 14:25 לינק ישיר 

ממתינה לתגובת התמיכהשל הגדולים

* צ י פ י*
למען אלעד נקיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 14:53 לינק ישיר 

מה במברגר שרוצה לזכות בפריימריז זה החבר של שמוליק העורך דין המיזרוחניק שיושב במשרד של שמוליק גרוסמן בהתאנה וחותם איתו ביחד על כל המסמכים השטותיים של הנחות לאברכים? הרב גרוסמן שליט"א שיהיה בריא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 14:58 לינק ישיר 

ציף

לא נראה לך, שאת קצת מגזימה.

את מנסה להתווכח עם אדם שכל ימיו שפשף את שכלו, בעולם הישיבות.

למד בדרך הקשה, שלמכור לוקשים... הוא יוכל רק בשוק הפשפושים ביפו.

ואכן הצליח מאוד להוכיח (עד היום ודו"ק ודו"ק ודו"ק....)
שמקורותיו אינם שוים כקליפת השום.

זה לא אומר שהוא לו טעה בידיעתו, הנ"ל.

אבל תמיד שניסו לנחם מאן דהו בישיבה, שדיבר שטויות ודברי הבל, אמרו לו נו שויין...(באידיש) שבעים פנים לתורה.

אחד מהם חייב להיות מכוער....................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 15:09 לינק ישיר 

נוברדוק ידידי,

ידוע לי שעו"ד במברגר מנסה להסתיר מעיני הציבור את קשריו ההדוקים עם משפ' גרוסמן, מחשש שהמידע הנ"ל יקטין את סיכויי בחירתו.

אני חוזר וטוען, באופן חד-משמעי, עו"ד במברגר הוא יותר ממקורב למרא-דאתרא

הרב גרוסמן הורה לאחיינו עו"ד שמואל גרוסמן לסייע לידידו, מאחורי הקלעים, ככל שניתן ובתנאי שהדבר לא יגבול ב"פרסומי-ניסא"...

כשבמברגר יבחר (כפי שיקרה, להערכתי), הרב גרוסמן הוא האחרון שיצטער על כך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2004 15:32 לינק ישיר 

ציפי

אמרו לי שקראת לי להגיב אז באתי!

לפני שאת כ"כ בטוחה בעצמך, רוצי לברר מי האיש החרדי המסתובב מסביבו של במברגר מאז שהנ"ל הגיש את מעמדתו.

ואז יתוודע לך האם הרב גרוסמן בעדו או נגדו.

ואולי את מהגורמים המעונינים להשתיק את הפרשה ע"מ שלא לפגוע בסיכויו של במברגר...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 16:16 לינק ישיר 

אין לי הזכות הצבעה אצל הד"ל אז אני לא יכולה לעזור או להפריע לאף מעומד.

* צ י פ י*
למען אלעד נקיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 18:04 לינק ישיר 

במוצאי השבת הקרובה אמורים עו"ד במברגר ו"ראש המטה" החרדי ש. (לא השותף) להפגש עם יו"ר המפד"ל אפי איתם ע"מ שהנ"ל יכריז בפומבי על תמיכתו בבמברגר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > ושוב, הרב מעורב...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext