| נשלח ב-18/2/2004 19:11 |
|
| |
"יתד השנאה" - כשמו כן הוא
בשבוע שעבר נשמעה התקפה כבדה פרי יצירתם של עיתון "יתד השנאה" על עיתוני "משפחה" ו"בקהילה" ואני שואל שאלה פשוטה: האם יתד מקנא בעיתונים הללו שנמכרים ברבבות עותקים בציבור החרדי?
עד מתי ניתן יד לעיתון הזה שכל יום-יומיים יוצא בהתקפה חדשה על מישהו אחר.
ועוד לא נגעתי על ההתקפות שלו על חב"ד (שאת זה נשמור למועד מאוחר יותר).
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2004 20:48 |
|
| |
נגר מתפרנס מעץ-עיתון מתפרנס מלשון הרע וריכילות
החפץ חיים
מה הפלא שהעיתון יתד השנאה בלחץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2004 22:50 |
|
| |
מה לעשות שיתד צודק בכל מילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2004 22:57 |
|
| |
תעשו שירות לאזרח
תנו רשימה של כל הניקים שונאי יתד נאמן
שיהיה מסודר, למרות שכבר נאמר שהשנאה מקלקלת את השורה
(אני מחכה שתתחילו לשנוא את המודיע, שתהיה לי קצת יותר נחת)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2004 14:14 |
|
| |
רבותי שימו לב למה שקורא פה. מיודענו שכויח שמגן על 'יתד-השנאה' נתפס מדבר נגד 'יתד השנאה', הנה ההודעה שהוא רשם רק לפני יומיים בכ"ה שבט:
"שמתם לב למה שאני שמתי לב?
כל יום, מספר השמחות שבלוח השמחות היומי של המודיע הוא פי כמה ממה שמופיע ביתד.
יתד היו ראשונים עם היוזמה אבל עכשו הם יכולים לסגור את הבאסטה לפני שכולם יראו איזה פער ענק.
כל יום, 3-4-6-7 שמחות בהמודיע, 1-2 ביתד.
או שאולי באמת יש יותר שמחות של חסידים?"
רק שימו לב מי זה שכויח.
ואיך הוא כתב "אני מחכה שתתחילו לשנוא את המודיע, שתהיה לי קצת יותר נחת" ואני אומר, אני מחכה שתתחילו לשנוא את יתד שיהיה לי קצת יותר נחת...
תוקן על ידי - מ_לביא - 19/02/2004 14:15:27
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2004 14:26 |
|
| |
כשנכנסתי לבח"ח, מצאתי שם משפט מאוד מעניין על יתד: "במקום להתעמת עניינית עם הנושא הם תוקפים מתחת לחגורה"
אמת!
אמת!
אמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2004 15:28 |
|
| |
דעתי בעניין ידועה לכל !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2004 15:47 |
|
| |
אולי תחכים אותנו ותאמר לנו מהי דעתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2004 17:42 |
|
| |
לא ידעתי שמשנה ברורה זה מכה מתחת לחגורה. האם ציות לגדולי ישראל, זה מתחת לחגורה? נו באמת.
שקר שקר שקר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2004 19:47 |
|
| |
באסה, "יתד-השנאה" מצייתים לדעתם של הרבנים?
אתה בטוח במה שאתה אומר-כותב?
כנראה, שאתה מתכוון לאותה "דעת תורה" (כביכול ר"ל היל"ת!) על החזרת שטחים, שאמרו "עדיף חיי אדמה מחיי אדם" כנראה ש"יתד השנאה" הצליח להכניס בך הרס רוחני רב.
אני הייתי קורא את "יתד-השנאה", עד זמן לא מועט עד שיום אחד אברך חב"די הגיע אלי והראה לי שיחה של הרבי מליובאוויטש זי"ע שאומר שאסור להכניס לבית את העיתונים הללו, כי זה מטמטם את השכל.
ובשבילי, עדיף לקרוא את "ידיעות אחרונות" ולא את "יתד-השנאה".
ודרך אגב, "בקהילה" זה לא עיתון תורני אלא חדשותי ומה אתה רוצה ממנו?
תוקן על ידי - מנחם_הסופר - 19/02/2004 19:50:48
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2004 20:03 |
|
| |
מה לעשות זה לא נחמד להתעמת עם אדיוטים אבל לפעמים זה מה יש
יש מי ששונא שנאה עוורת את יתד נאמן ממנו אני לא מוכן לקבל מילה ביקורת על העתון הוא אוייב נקודה. אין מצב לשמוע ממנו תוכחה.
משהו אחר לגמרי זה למתוח ביקורת, ואדרבא כבר נאמר "נאמנים פצעי אוהב". אני קורא קבוע את המודיע ויתד ונהנה להשוות ולבקר. אתה רואה יתד מקבל חררעעעעעעעעע
בבקשה אל תענה לי. אין לי עניין להתווכח פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2004 20:04 |
|
| |
"אני מעדיף לקרוא ידיעות אחרונות"... תמיד, אבל תמיד תזכיר את הטיעון הזה, תסביר שהשנאה לכל מה שריח של תורה נודף ממנו, תרשה לך לעבור על שפיכות דמים ע"ז וגילוי עריות (ידיעות חביבי, כן ידיעות), רק להמשיך ולשנוא.
המעניין ביותר הוא שלימוד שיטות התעמולה שאינן חוזרות ריקם, מרשות לך ולשכמותך, לא לענות ענינית, לא להתווכח ענינית (ולטעון את האענה הזו בדיוק על הצד שכנגד)
אחר כך בטוח לי שתטען שאתה אוהב ישראל אמיתי.
יש ביקורת, מותר וחשוב לבקר את כולם, השנאה האיומה שנודפת ממך, פשוט עושה לי רע (ואגב, אני מנוי המודיע, לא יתד ולא החוברת שלכם)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2004 20:22 |
|
| |
תרשו לי עוד מילה אחת
בגלל "הזבלונים" למיניהם, ואני מתכוון לעתונים "עצמאיים" שחושבים שהם יכולים למתוח ביקורת על גדולי ישראל או על השקפותיהם ולעצב השקפות משלהם -
בגללם צצו לנו יצורים כאלה שמסוגלים להכריז שידיעות אחרונות עם הפורנוגרפיה שלו , אותו הם קוראים ואת יתד והמודיע לא. מילא תמיד היו שרצים שקראו את העתונים החילונים המלוכלכים אבל עכשו הם מרשים לעצמם להכריז את הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2004 20:45 |
|
| |
יתד הוא עיתון שמשקף דעת תורה גם אם אינה תואמת לדעתו של החסידות שלך וגם אם יתד התקיף את האדמו"ר שלך
בשביל זה פתחו גדולי התורה (הסטייפלר ומרן הגרא"מ שך זוצוק"ל) את העיתון
שלא כמו העיתונים הללו שנפתחו למען כסף וביזנס נטו והעורך הוא גם הועדה הרוחנית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2004 21:05 |
|
| |
נכון שיתד אומר שהוא מביא דעת תורה, כולו מלא בציטוטים מהעיתונים החילוניים, נגדם כתב פה שכוייח.
ביתד אין דעת תורה, אלא את העמדה הפוליטית הנוחה לפטרוניו, ואחרי שתוקעים את החץ, לא בעיה למצא לו עיגול מתאים.
לפי הדעת תורה שיתד הביא ב92 אז הימין הוא הדבר הטוב ביותר, היום כנראה השתנתה דעת התורה והימין מסוכן מאוד... דעת תורה לפי הזמנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2004 21:14 |
|
| |
לכל המתקיפים שלום,
אתם יכולים להמשיך להתקיף, להתקיף ושוב פעם, להתקיף.
אתם חיים בעיוורון מוחלט, לצערי.
מה שאמרתי ש"ידיעות" יותר עניני לקרוא מאשר "יתד השנאה", זה היה אך ורק לשם השוואה בלבד ותו לא. את המסקנות שהסקתם אני לא אשם.
ואני רוצה רק להבין דבר אחד. אתם חולקים על דעתו של הרבי מליובאוויטש?
אתם חולקים על דעתו של מנהיג ונשיא הדור?
אתם נותנים יד לעיתון שכל כולו שנאה, מחלוקת, מריבות, חרחור ריב ובלאגן???!!!
העיתון הזה הרי קם להילחם כנגד...קשה לדבר ויותר מזה לשתוק כנגד הרבי מליובאוויטש!!!
העיתון הזה קורא למתנחלים (ששומרים על ארצנו) אוייבים ובורי ועמי ארצות, הוא משמיץ את הספרדים, ואת כל מי שאינו שומר תורה ומצוות לעת עתה (בנאומו של...בירחי כלה תש"נ, זוכרים...) ועכשיו את העיתונות החרדית כדוגמת "משפחה ו"בקהילה".
ע-ד מ-ת-י י-ה-י-ה ז-ה ל-נ-ו ל-מ-ו-ק-ש??
הטקסט שלך כאן
|
|
|
|
|